Tanuljon külföldi tanulmányokat a South Cheshire College-ban és a West Cheshire College-ban.

Ez egy izgalmas lehetőség a 15-19 éves gyerekek számára, hogy kipróbálják az egyetemistát az Egyesült Királyság egyik leginnovatívabb kollégiumán. A nemzetközi nevelés gazdagító és jutalmazó élményt nyújt Önnek, amely egész életében marad. Új készségeket fogsz tanulni, új kultúrákat tapasztalsz, és az elméd megnyílik a széles világba, amelyben élünk. A South Cheshire College és a West Cheshire Főiskolán két újonnan összevont, legmagasabb szintű felsőoktatási kollégiumot kínálnak, melyeket testre szabott tanulmányi programokat kínálnak tengerentúli diákoknak, testre szabva, hogy megfeleljenek az egyéneknek; a rövid, kéthetes, egész éves programoktól.

Együttműködhetünk az Ön iskolájával vagy főiskolájával, hogy olyan értelmes tanulmányi programot biztosítsunk Önnek, amely magában foglalja az angol nyelvű oktatásokat, a tradicionális "A" szintű tanfolyamok egységeit, mint például a matematika, a tudomány, a közgazdaságtan, a történelem, a szociológia, a média, és / vagy diplomamunka egységekből álló egységek, például üzleti tanulmányok, informatika, utazás és idegenforgalom, mérnöki tudományok stb.

Miután befejeztétte a tudását és a készségeket visszaadta az iskolába / főiskolára a további akkreditáció, és növeli a profilját a jövőbeni oktatás és a foglalkoztatás mind a hazai és külföldi. Legfeljebb két hetet tölthet egy teljes tanévre egy vagy több Cheshire-i egyetemen. Az Ön tartózkodása az egyik főiskolánkban, Crewe-n fog alapulni, amely híres a vasúti iparágról és a rangos Bentley Motor Company-ról.

A Bentley Motors gyakornokok a Crewe campuson belüli teret foglalnak el, ahol részt vesznek a képzésükben; vagy Chester, a római erődítményként alapított város az 1. században, amely a helyi vörös homokkőből készült kiterjedt római falakról ismert. A régi városban a Rows egy bevásárló negyed, amelyet 2 szintes fedett árkádok és Tudor stílusú félig fatermékek különböztetnek meg. A római amfiteátrum, a folyamatban lévő ásatások mellett, az óváros falain kívül helyezkedik el, és az impozáns katedrálisban áll szemben a modern lóversenyrel, amely hatalmas tömegeket vonz a verseny napjaiban egész évben.

A tartózkodás magában foglalja azt a lehetőséget is, hogy csatlakozzon más nemzetközi csoportokhoz, amikor városokat látogat az Egyesült Királyságban, például a történelmi és gyönyörű Chester, York, Oxford és Cambridge, valamint kulturális és bevásárló központok, mint például Liverpool, Manchester és London.

Azt is felajánljuk Önnek a lehetőségét, hogy gondosan kiválasztott vendégcsaláddal maradhasson a helyszíntől függően, valamint hogy lehetősége legyen arra, hogy az Olive Grove Nantwichban tartózkodjon a Crewe Campuson tanuló nappali tagozatos hallgatóinknál.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus South Cheshire College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date