Hivatalos Leírás

Szeretne a Föld csúcsához menni? Gleccsereit, a Juan Fernandez-szigetek botanikus csodaországát, vagy a húsvéti szigetet fedezheti fel a híres hatalmas szobrokkal, a Moai-val.

Pillantás

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

 • 385 - Holcomb
 • 368 - YFU közösségi támogatás
 • 384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

Tavaszi távozás: 2000. január 1. - 2003. január 1. A búcsúzás időpontja: 2000. augusztus 1. - 2003. augusztus 1. Egyetem: 1994. augusztus 1. - 2000. augusztus 1..

Azok a hallgatók, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon veszik figyelembe a felvételt.

 • Nyelv: spanyol. Az előző nyelvvizsga nem szükséges, de ajánlott.
 • Fogadó család elhelyezése: az egész országban. A diákokat ritkán helyezik el a nagy városi központokba.
 • Iskola: március-július és július-december, a nyári vakáció január-március.
 • Kirándulások: A diákoknak lehetőségük van 10 napos kirándulásra, amely 10 különböző városban és faluban látogat, és egy 3 napos tartózkodást Santiago-ban.

Akadémiai programok

A Chilében töltött idő alatt egy fogadócsaláddal fog élni és helyi iskolába jár. A tapasztalatcsere része:

Iskola: A legtöbb hallgató részt vesz a magániskolákban, és a középiskolai tanulmányok harmadik évében helyezkedik el. A tanfolyamok bármilyen típusú iskolában általában kötelezőek, így nem lesz nagyfokú rugalmasság az osztályok kiválasztása során. A diákok spanyol, matematikai, történelmi, tudományi, zenei, művészeti és testnevelési tanulmányokat tanulnak.

Tanórán kívüli tevékenységek: A legtöbb chilei középiskola nem kínál tanórán kívüli tevékenységeket. Azonban az YFU-hallgatókat arra ösztönzik, hogy csatlakozzanak sporthoz, klubokhoz vagy csapatokhoz a helyi közösségekben, hogy részt vegyenek és találkozzanak a helyiekkel.

Speciális programajánlatok: Az YFU Chile 10 napos kirándulást kínál Dél-Chile-ba áprilisban. Ezen a kiránduláson a diákok 10 különböző városban vagy faluban busszal közlekednek, és lehetőségük nyílik arra, hogy felfedezzék a kulturális és történelmi helyszíneket, és értékeljék a chilei kultúrát, ételeket és hagyományokat. Az utazás egy 3 napos tartózkodással végződik Santiago városában, Chile fővárosában és a legnagyobb városban. Ezt a kirándulást felajánlották a diákoknak felár ellenében, és ez a költség tartalmazza a csoportos helyszíni látogatások szállítását, étkezését, szállását és belépési díját. A diákok többet megtudni erről az utazásról érkezése után Chilében.

Zenei program

A chilei zenei programban részt vevő hallgatók a reggeli délelőtti akadémiai témákban való részvétel előnyeit élvezik, valamint a délutánokon speciális zenei tanfolyamokat. Ezek magukban foglalhatják az összetétel összetételét, vagy az egy eszközre jellemző tanfolyamokat. A hallgatóknak be kell nyújtaniuk a zenei háttérükre vonatkozó információkat az alkalmazásukkal, és beérkezési vizsgaikat a chilei iskola megérkezéséig el kell fogadniuk.

Egyetemi program

A középiskolai hallgatókat meghívják arra, hogy megtapasztalják mindazt, amit a chilei egyetem kínál. Az egyetemi hallgatók hallgatók az Universidad Catolica del Norte-n (UCN). Az UCN-ben részt vevő YFU hallgatók választhatnak olyan kurzusokat, amelyek érdeklődnek a különböző osztályoktól és karrierektől, amelyeket hagyományosan a chilei egyetemi képzés első két évében kínálnak. A program magában foglalja az egyetem által kínált spanyol nyelvtanfolyamot is, de a diákoknak legalább spanyol alapfokú ismeretekkel kell Chilebe érkezniük. Az egyetem oktatása az YFU programjába tartozik. Ha többet szeretne megtudni erről a lehetőségről, keresse fel az info@yfu.org weboldalt!

A tandíj magában foglalja

 • Elhelyezés egy gondosan kiválasztott gazdacsaláddal
 • Belépés egy helyi chilei középiskolába vagy egyetemre
 • Reptéri transzferek
 • Belföldi és nemzetközi utazás
 • Minden indulás előtti és utáni érkezés
 • A képzett YFU-munkatársak előkészítő támogatása
 • Támogatás a YFU Chile Area képviselőjéből a program alatt
 • Átfogó biztosítás

Kiegészítő költségek: Az YFU a regisztrációs és tandíjat fizet az iskolába való beiratkozáshoz, de a hallgatóknak fedezniük kell a tankönyvek, egyenruhák, tevékenységdíjak és a szállítás költségeit. A tandíj nem tartalmazza a személyes kiadások pénzt. A YFU Chile azt ajánlja, hogy a diákok minden hónapban körülbelül 250 dollárért tervezzék meg, hogy a programban vannak.

további információ

Tájékozódás: A féléves vagy évjáratra pályázó összes hallgatónak rendelkezésre kell állnia egy kötelező 3 napos nemzeti indulást megelőző orientációhoz, amely rendszerint július közepén történik. Ez a tájékozódás a program egy szükséges része, amelynek célja a diákok felkészítése a tengerentúli tapasztalataikra. Minden diák részt vesz az egynapos indulás előtti tájékozódásban májusban vagy júniusban. Chilében való megérkezéskor a diákok lesz érkezése, egy félév és egy újbóli belépési orientáció, hogy találkozzanak a világ minden tájáról érkező más diákcserepekkel, és megvizsgálják tapasztalataikat.

Vízum információ: A vízumokra és más bevándorlási folyamatokra vonatkozó információk a beiratkozáskor kerülnek átadásra. Ha többet szeretne megtudni, akkor látogasson el a nagykövetség weboldalára: http://www.chile-usa.org/

"A nevem Michelle, Albuquerque-ból, New Mexico-ból származom, Santiago keleti részén, 2014 őszén külföldön tanultam. Fogadó szüleimmel és két tizenéves házigazdámmal éltem, és egy privát katolikus iskolába jártam. egy másik családi és iskolai környezet kihívást jelentett, de ezeket az akadályokat legyőztem, összességében csodálatos időt töltöttem be az ország felfedezésére, új barátok megtalálására és egy második család felfedezésére, határozottan azt mondhatom, hogy a tapasztalatom cseréje felejthetetlen és értékes volt. Alig várom, hogy visszatérjek Chilebe! "- Michelle, Chile 2014

Jelentkezési határidő

A pályázati határidő minden téli és tavaszi távozási program számára (január-március) október 1 . Az ösztöndíjak benyújtásának határideje december 1 . A nyári vagy őszi indulási programok határideje (június-szeptember) március 15 . A programok a határidő lejárta előtt tölthetők be, ezért ösztönözzük a korai benyújtást!

Program oktatási nyelve:
Spanyol

22 további kurzus Youth for Understanding USA »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 félév
Nappali
Price
12,995 USD
Féléves program
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019