Hivatalos Leírás

Olasz Nyári Tábor

Alpadia egy csodálatos olasz nyelvű nyári tábort a gyönyörű tóparti város, Ascona Svájcban.

A programot az osztályok minden reggel és minden délután tevékenységek, javasoljuk az aktív gyakorlat a nyelv mind az osztályteremben, és ki. A nagyvonalú sport és kreatív szórakozás mi megadjuk a táborozó biztosítja élnek élvezetes nyári tanulási tapasztalat.

Ascona, Svájc

Az ideális helyen, csak egy kőhajításnyira fekszik a kis utcák, a régi város és a rakpartok bélés tó partján Maggiore, mi Ascona természetesen központ található, a csodálatos Collegio Papio.

Mintegy olasz

  • Olasz nyelv a kulináris művészetek, belsőépítészet, bútor design és a divat.
  • Mintegy 85 millió ember beszél olasz világszerte, és ez egy anyanyelvi Olaszországban, Svájcban, San Marino, Vatikán, Szlovénia (szlovén Isztria) és a horvátországi Isztria megyében.
  • Olasz egy könnyen nyelvet tanulni egy angol vagy francia anyanyelvű.
  • Olasz fontos a vizsgálati alanyok, mint a történelem, a zene, a művészet, üzlet, közgazdaságtan, politológia és az irodalom.

Olasz Nyári Tábor

Miért olaszul tanulni?

Learning Italian hasznos bárki számára, hogy folytassa a pályafutását a divat, az üzleti, műszaki, technológiai, tervezési és zene. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítse a szellem a Földközi-tenger és az öröm az élet. Azt is megnyitja az ajtót, hogy rengeteg információt, és javítja a kulturális megértést. Hogy képes beszélni olasz gyártmányú járja az országot festői sokkal könnyebb, így első kézből betekintést a társadalom gazdag művészet, a történelem és a kultúra.

Program oktatási nyelve:
Olasz

5 további kurzus Alpadia Language Schools »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date