Read the Official Description

Olasz Nyári Tábor

Alpadia egy csodálatos olasz nyelvű nyári tábort a gyönyörű tóparti város, Ascona Svájcban.

A programot az osztályok minden reggel és minden délután tevékenységek, javasoljuk az aktív gyakorlat a nyelv mind az osztályteremben, és ki. A nagyvonalú sport és kreatív szórakozás mi megadjuk a táborozó biztosítja élnek élvezetes nyári tanulási tapasztalat.

Ascona, Svájc

Az ideális helyen, csak egy kőhajításnyira fekszik a kis utcák, a régi város és a rakpartok bélés tó partján Maggiore, mi Ascona természetesen központ található, a csodálatos Collegio Papio.

Mintegy olasz

  • Olasz nyelv a kulináris művészetek, belsőépítészet, bútor design és a divat.
  • Mintegy 85 millió ember beszél olasz világszerte, és ez egy anyanyelvi Olaszországban, Svájcban, San Marino, Vatikán, Szlovénia (szlovén Isztria) és a horvátországi Isztria megyében.
  • Olasz egy könnyen nyelvet tanulni egy angol vagy francia anyanyelvű.
  • Olasz fontos a vizsgálati alanyok, mint a történelem, a zene, a művészet, üzlet, közgazdaságtan, politológia és az irodalom.

Olasz Nyári Tábor

Miért olaszul tanulni?

Learning Italian hasznos bárki számára, hogy folytassa a pályafutását a divat, az üzleti, műszaki, technológiai, tervezési és zene. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítse a szellem a Földközi-tenger és az öröm az élet. Azt is megnyitja az ajtót, hogy rengeteg információt, és javítja a kulturális megértést. Hogy képes beszélni olasz gyártmányú járja az országot festői sokkal könnyebb, így első kézből betekintést a társadalom gazdag művészet, a történelem és a kultúra.

Program taught in:
Olasz

See 5 more programs offered by Alpadia Language Schools »

This course is Campus based
Start Date
feb. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline

feb. 2019

Location
Application deadline
End Date