Tanúsítvány a sütésről és sütésről (BAKE)
Georgian College
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Barrie, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
1 év
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CAD 9 536 / per semester *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Aug 2024
* Becsült nemzetközi tandíjak és járulékos díjak összesen, tanévenként. További információért keresse fel a http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ linket.
Bevezetés
Kezdje karrierjét pékként vagy cukrászként! Gyakorlati képzésen keresztül a diákok a hagyományos és korszerű sütési módszereket, a péksütemény alapjait, a sütemények díszítését és a korszerű desszertet fogják tanulmányozni. Az osztálytermi előadásokon keresztül a diákok elsajátítják a sütéselméletet, a táplálkozást, a kereskedelmi számításokat, a higiéniát, az élelmiszerbiztonságot és az üzleti koncepciókat, hogy támogassák a pékség napi működésében használt készségeket. A globális iparági trendeket felhasználva a diplomások készen állnak arra, hogy kritikusan gondolkodjanak, innováljanak és professzionálisan alkalmazzák az üzleti menedzsment készségeket az egész életen át tartó karrier sikere érdekében, sütőszakemberként az élelmiszer -szolgáltató ipar minden ágazatában vagy vállalkozóként.
Miért érdemes grúzul tanulni a sütő- és péksüteményeket?
Állások
- Megfelelni a kézművességgel, kézművesekkel és kreativitással kapcsolatos kulináris szakemberek munkaerő -piaci igényeinek.
Integrált tananyag
- Tapasztalja meg a gyakorlati képzést, és fejlessze üzleti készségeit, hogy felkészüljön egy bevált vállalkozásban való munkavégzésre vagy saját vállalkozás működtetésére.
- Vegyen részt olyan gyakorlati tanfolyamokon, mint a sütemények díszítése, sütemények összeszerelése, kenyér és desszertkészítés, valamint olyan elméleti tanfolyamok mellett, mint az egészség és biztonság, a higiéniai tanúsítás, a táplálkozás, a készletellenőrzés és így tovább.
Fókuszban a helyi
- Munkája során helyi forrásból származó termékeket használjon.
Kar
- Tanuljon díjnyertes sütőipari szakemberektől és szakácsoktól, akik a legjobbak a maguk területén.
- Karunkat elnyerték az Ontario államban végzett másodlagos oktatásért nyújtott oktatási kiválósági díjjal.
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
Díjak, ösztöndíjak és ösztöndíjak
A posztszekunder oktatás befektetés a jövőbe. Tudjuk, hogy sok diáknak nehéz megélni, ezért kínálunk olyan sok lehetőséget, hogy segítsünk az érettségi megszerzésében.
A Georgian díjakat, ösztöndíjakat és ösztöndíjakat kínál az élet minden területén – belföldi, nemzetközi és bennszülött, teljes és részmunkaidős, első évfolyamos hallgatóknak, a közelgő diplomásoknak és mindenki számára a kettő között. Ezt megengedheti magának!
Tanterv
Félév 1
Program tanfolyamok
- BAKE 1000 Sütési összetevők és berendezések technológia
- BAKE 1001 Baker's Formuls és Bake Shop Management
- BAKE 1002 Alapsütési termelés
- BAKE 1003 Alap tésztagyártás
- ENTR 1002 Bevezetés a vállalkozásba
- SANI 1000 Basic Food Service biztonsági és tanúsítvány
Kommunikációs tanfolyam
- A regisztráció során válasszon 1 tanfolyamot a kommunikációs listából.
Általános oktatási tanfolyam
- A regisztráció során válasszon 1 szakot az általános műveltségi listából.
2. szemeszter
Program tanfolyamok
- BAKE 1004 Sütéstudomány és élelmiszerbiztonság
- BAKE 1005 Táplálkozási és üzleti gyakorlatok
- BAKE 1006 Advanced Baking Production
- BAKE 1007 Fejlett tésztagyártás
- ENTR 2003 Small Business Operations
- SANI 1001 Advanced Food Service biztonsági és tanúsítvány
Kommunikációs tanfolyam
- A regisztráció során válasszon 1 tanfolyamot a kommunikációs listából.
Általános oktatási tanfolyam
- A regisztráció során válasszon 1 szakot az általános műveltségi listából.
Program tandíj
Karrierlehetőségek
A sütő- és cukrászművészeti bizonyítványod számos karrierlehetőséget kínál
A diplomások helyi, tartományi, országos és nemzetközi szinten cukrászként, pékségmenedzserként vagy kiskereskedelmi pékként találhatnak munkát különféle helyszíneken, beleértve a fine dining éttermeket, a szállodai cukrászdák részlegeit, a sütőipari beszállítókat, a vendéglátó cégeket és a butik cukrászdák üzleteit. A diplomások cégtulajdonosként is elhelyezkedhetnek, ha a tanult készségeiket vállalkozói szellemükkel kombinálják egy sikeres vállalkozás elindításához és működtetéséhez.