V Iskolák Az MERN verem (MongoDB, Express, React, Node.js) immersív kódolási program született egy egyedi fejlesztési üzletben. Alapító csapatunk már közel egy évtizede egyedi szoftvereket fejlesztett ki. Amikor úgy döntöttünk, hogy elkezdenénk tanítani az egyes napokon alkalmazott fogalmakat, természetesen az iparági barátainkhoz is eljutottunk - az induló vállalkozások és a technológiai óriások, akik jelenleg számítógépes mérnököket vesznek fel.

Elit, projekt alapú tananyagunkon keresztül, amelyet az iparági szakértők és bérlő partnerek mellett alakítottak ki, a diákok felkészültek az izgalmas pályára, mint szoftverfejlesztők, akik ma a legrelevánsabb webes technológiákat használják.

A legmodernebb technikai készségek mellett az V School diákjai teljesen elmerülnek egy olyan tanulási életstílustól, amely workshopok, események és közösség révén elősegíti a kíváncsiságot, az odaadással és a kreativitással.

Tanterv

12 hét alatt eltöltheti az óráját a gyakorlás és a mastering: HTML, CSS, JavaScript, React, Redux, Node.js, Express.js, MongoDB, Problémamegoldás, Egység tesztelés, Version Control.

Mivel annyi információt gyűlik össze, az V School megérti, hogy az osztályteremben és a 7-től 1-ig terjedő tanári-hallgatói arány mindenképpen szükség van annak biztosítására, hogy a mentorok elérhetővé teszik a tanterv alapos megismerését .

Végül az V School diákjai olyan munkaképes kódolóként jelennek meg, akik képesek "úgy gondolkodni, mint egy számítógép", hatékonyan megoldják a problémákat, és olyan csapatokon dolgoznak, amelyek tükrözik azokat az ipari csapatokat, amelyeken dolgozni fognak.

Végül, az V School továbbviszi az átlagos intézményedet, ha megtanulod, hogyan tanulhatok tovább az osztály után.

Igen, elhagyja az elkészített alkalmazások portfólióját, és igen, akkor lesz az ismeretek megalapozása ahhoz, hogy új nyelveket vegyen fel a kurzus után.

V School Teljes Stack Immersive csak a kódolási út kezdete, és a leggyorsabb út egy csodálatos eredményhez.

Diákélet

  • Események: Tech Talks, Meetups, Workshops, Tech Konferenciák
  • Előadássorozat: Műszaki, formatervezési, karrier- és életmód témák
  • Óra után: Események, felek, koktél órák, kalandok

Diákok eredményei

A megfelelő oktatási döntés meghozatala többet jelent, mint a legfelsőbb tanterv és a nagy oktatók. Az eredményeket szeretné látni, hallani az öregdiákoktól, és tudnia kell a befektetés jövőbeni megtérülését.

Ezért adunk átlátható, tisztességes, becsületes és könnyen érthető, 100% -os átlátható eredményeket. A megfelelő oktatási döntés meghozatala többet jelent, mint a legfelsőbb tanterv és a nagy oktatók. Látni szeretné az eredményeket.

Mindenkinek oka van a webfejlesztés tanulmányozásának, különbözik attól, hogy munkát találjon, vállalkozást indítson, vagy akár folyamatos képzést nyújtson egy aktuális pozícióhoz. A CIRR szabványoknak megfelelően az alábbi adatok tükrözik azokat a V School hallgatókat, akik a 2016. júliusi és decemberi napjai között diplomáztak, és ahol 90 és 180 napos diplomaosztáson voltak.

Karrier támogatás

Ez csak az utazásod kezdete. Függetlenül attól, hogy áttérsz a karrieredre, vagy kiegyenlíted a készségedet a következő nagy promócióra, amikor V School lépsz, csatlakozol egy technikai családhoz.

Mint minden nagy család, harcolunk egymásért. Ott leszünk az első technikai interjúk során, és segítünk Önnek a fizetési tárgyalásokon. Mi lesz az Ön oldalán, ahogy tanulsz, amikor végzősed, és ahogyan hivatásosak vagyunk. Otthonunk mindig otthona. Együttműködés, skill-up, brush-up, és kapcsolódni az élethez. Végtére is család vagyunk.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus V School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019