Hivatalos Leírás

Természetesen a béke és a konfliktus tanulmányok

A vizsgálat helyszíne: Pondicherry, India

Béke és Konfliktus Tanulmányok segítségével tanulmányozza a globális kérdések interdiszciplináris környezetben. A kurzus oktatás kortárs kérdéseket, mint a terrorizmus, háború, erőszakos és a társadalmi konfliktusok, az emberi jogok, a humanitárius segítségnyújtás, menekült-válság, a társadalmi egyenlőtlenségek, a béke és a béketeremtés.

Béke és Konfliktus Tanulmányok egy nemzetközi félév által kínált norvég szervezet Kulturstudier és az oslói és Akershus University College of Applied Sciences, partnerségben az indiai intézmények és civil szervezetek.

Tanulási eredmények

A végén a kurzus a hallgató megszerezte a következő tanulási eredmények:

Tudás

A diák

 • ismeri az alapvető elméletek a Béke és Konfliktus Tanulmányok és a megjelenése a Béke és Konfliktus Tanulmányok mint tudományos diszciplína
 • ismeri a társadalmi, gazdasági, politikai, környezeti és kulturális konfliktusok Dél-Ázsiában, különösen az indiai szubkontinensen, történelmileg és ma
 • tudja, hogy a különböző eszközök konfliktuskezelés és a konfliktus-kezelés az erőszakos konfliktusok (pl polgárháborúk és államközi háborúk)
 • szerzett egy fogalmi megértése a béketeremtés
 • ismeri a szerepe az ENSZ a konfliktuskezelés és a béketeremtés

Szakértelem

A diák

 • is kritikusan elméleti alapokra és a konfliktus megoldásai és a konfliktus-kezelés
 • tudja különböztetni a különböző dimenziók béketeremtés: a biztonsági dimenziót; a társadalmi-gazdasági dimenziót; a politikai és etikai dimenzió és a megbékélés
 • tudja használni a kutatás-alapú anyag természetére vonatkozó béke és a konfliktus okait az erőszakos konfliktusok, hogyan lehet megakadályozni a konfliktusok (pl utak felé "negatív béke"), és a végeit gyakran azonosított "pozitív béke"

Általános kompetencia

A diák

 • szerzett munkatapasztalat csoport és az írás egy csoportja papír
 • megszerezte az általános tudományos ismeretek

Core témák

A kurzus középpontjában a konfliktusok a helyi, regionális és globális, a hangsúlyt a Dél-Ázsiában. Néhány téma feltárt következők:

 • Mik okai konfliktusok a helyi, regionális és nemzetközi szinten?
 • Erőszakos konfliktusok államok közötti és államokon belüli
 • Makro és mikro szempontok konfliktusok: A menekültek és a migráció, a biztonság és a nemek közötti méretek
 • A terrorizmus és a szélsőségesség: Hogyan befolyásolják a nemzetközi közösség és a társadalom?
 • Mi a jelentése a béke?
 • Az emberi jogok és a nemzetközi jog
 • Humanitárius beavatkozás és a védelmi felelősség
 • Elemzés konfliktusok Dél-Ázsiában, beleértve Sri Lanka, Kasmír, Nepál és Afganisztánban
 • Hogyan konfliktusokat megoldani, vagy átalakul?
 • Konfliktusmegoldás és béketeremtés
 • Konfliktus utáni újjáépítés és megbékélés
 • Az erőszakmentesség és a Gandhi inspirált béke filozófia
 • A szerepe az ENSZ béke és a konfliktus kezelése, rendezése és az átalakulás
 • Bemutatjuk a felsőoktatás Béke és Konfliktus Tanulmányok
 • Békemozgalom és a béke aktivizmus

A diákok

A többség a diákok a skandináv, és egyre nagyobb a résztvevők száma a többi európai országban, valamint Indiában. Az egyedülálló élmény az indiai kultúra, valamint a nemzetközi hallgatói élet nagyon értékes a további vizsgálatok és a karrier.

Kulturstudier kínál ösztöndíjakat diákok India, Banglades, Sri Lanka, Afganisztán, Pakisztán és Nepál. Ez az, hogy mi a program elérhető a helyi diákok, hogy egyébként nem a pénzügyi eszközöket vesz részt. A tevékenységüket és az osztálytermen kívül segítik a többi diák kapcsolódnak erősebb a helyi környezetre.

A tanárok

A tanfolyam tanítják neves előadók terén Béke és Konfliktus Tanulmányok és szemináriumi vezetők a világ minden tájáról, többek között India. Nagyon büszkék vagyunk a nemzetközi tanári kar, akik nagy tapasztalattal, és akik biztosítják, hogy a hallgatók kapnak a legnagyobb hasznot a tanulmányait. A szoros kölcsönhatás nemzetközi előadók ad egyedülálló lehetőséget, hogy megismerjék a jövőbeli tanulmányok és karrier. Diákok is megvan az az előnye töltenek szociális időt neves tudósok.

Course701

A terepmunka

A fő cél a program célja, hogy az élet a tudományos elmélet, és lehetővé teszi a diákok, hogy a valós életben összehasonlításokat. Bár ez akár a diákok, hogy a legtöbbet hozza ki a tapasztalat, rendezünk is a helyszíni vizsgálatok vagy látogatások civil szervezetek, ahol a diákok találkozás vonatkozó valós életből vett példákkal, amelyek kihívást jelentenek a fogalmak és a tananyag tartalma.

A szerkezet a félév

 1. Az önálló tanulás ideje: mielőtt utazik Indiába akkor várható, hogy megismerheti a tananyag, és írni egy bevezető feladatot.
 2. A fő periode: olyan tíz hétig Pondicherry előadások, szemináriumok, tanulmányutak és csoportos feladatok.
 3. Otthon vizsga: a végén a tíz hét van három hetet kell írni az otthoni vizsga.

Az önálló tanulás megbízás és az otthoni vizsgát lehet tenni bárhol a világon, miért ne Indiában?

További tanulmányok

A tanfolyam érdemes 30 ECTS és lehet szerepeltetni a bachelor fokozatot. Béke és Konfliktus Tanulmányok a mező alakult, több tudományág, beleértve a fejlesztési, az emberi jogok, a pszichológia, a nemzetközi kapcsolatok és a politikai tudomány. A tanfolyam ad egy szilárd alapot a további vizsgálatok bármelyikében ezek a tudományágak, posztgraduális fok Béke és Konfliktus vagy Dél-Ázsiában tanulmányokat.

Amennyiben érdekli egy teljes tanév Indiában, Béke és Konfliktus Tanulmányok kombinálható Vallás és teljesítmény. Akkor is össze a pályát bármelyik más programok Ghána, Vietnam vagy Argentína.

Sok egyetem Skandináviában, valamint nemzetközi szinten is kínálnak mester programok Béke és Konfliktus Tanulmányok. Sok diák már használták a háttér során további posztgraduális tanulmányok Béke és Konfliktus olyan országokban, mint az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Svédország, Norvégia, és Costa Rica.

Fontosság

A brit lap a Telegraph hozta Dél-Ázsia tanulmányok közül az első 10 fokos tantárgyak élettartam fizetés:

"Ahogy a globális üzlet kezd, hogy vegye figyelembe a gyors fejlődés az indiai és más dél-ázsiai gazdaságok, a tanulmány a dél-ázsiai nyelvek, ... A tanulmány a régió kulturális és irodalmi - mutat jelentős pénzügyi haszon. "

Sőt, a konfliktus az élet része, az időjárás a szerepe elnöke vagy családtag. Kutatások illusztrálta patters a konfliktus dinamikáját, és felhívja az összes hagyományos kutatási területek, mint például a közgazdaságtan, a szociológia, az antropológia, a földrajz és a politológia. Ez kombinálva a multikulturális e tanulmány keretében meg fogja erősíteni a képességeit, hogy kezelni tudja a világ félreértések és ellentétes érdekeket. Lesz tanulmányozása hasznukra folyamatok és tendenciák a különféle társadalmakban és időszakokban a változás és a képzés összekötő egyéni mikroszinten a tágabb társadalom és a globális folyamatokat.

egyetemi partnerek

Institute for International Studies Oslo és Akershus University College (HIOA) tartja a tudományos felelősséget a program. Kapsz ECTS és az állami hitel / ösztöndíjak révén, és mert HIOA. Ez Norway's legnagyobb állami tulajdonú főiskola, mintegy 18 000 diák és 2000 alkalmazottal.

A pályázati eljárás

Alkalmazni a kurzusokhoz, alkalmasnak kell lennie az egyetemi képzés.

Töltsd ki a jelentkezési lapot. Ha még mindig vannak olyan helyek rendelkezésre küldünk egy ajánlatot egy számlát a betét 250 euró. Fizet a betét akkor erősítse meg a helyét a programot. Vezető kezdetét a program fogjuk Önt tájékoztatni az előkészületek utazási és tanulmányok.

Course702

Program tények

Időtartam: egy félév
Szemeszter: Tavasz ősz
Credits: 30 (European Credit Transfer System)
Vizsgálat: Vizsgálat India / tudományos dolgozatok
Állami kölcsönök: Igen, a legtöbb európai országban
Program díja: 5400 €
Tartalmazza: Szállás, reggeli, ebéd
Oktatás nyelve: Angol
Akadémiai prerequisitions: egyetemi jogosultság

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Kulturstudier »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 félév
Nappali
Price
5,400 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date