Természetesen a divat illusztráció

Általános információk

Program leírás

Természetesen a divat illusztráció


A divat illusztráció természetesen nem csak a tervezés és ábrázolása egy ruhadarab, hanem inkább egy művészeti forma. Az is egy alternatív utat a kreatív emberek, hogy élvezik a divat és szeretné kifejezni másképp hogyan divattervező inspirálja őket. Ebben persze akkor mindent megtudhat divat illusztráció, és hogyan van ez fejlődött a történelem során, rajz technikája az emberi alak, használ és az elméletek a színek, és sokféleképpen technikákat kell alkalmazni a alkotásait. Ez idő alatt akkor is kezd kialakulni a saját stílusát, és épület saját portfólió, amely remélhetőleg meg tudja nyitni egy fényes karrier az Ön számára!


természetesen Eredmény


- Gain divat illusztráció technika
- Ismereteket szerezni illusztrálja a különböző művészek
- Gain színező technikák - markerek, ceruza, akvarell, festék, számítógépes renderelés
- Olyan egyéni stílust


A diák fog tanulni az alapokat a divat illusztráció: rajz technikája az emberi alak és a különböző technikákat, mint például a ceruza, toll, akvarell, festék, számítógépes programok stb Ez várható, hogy a hallgató felismeri ennek jelentőségét a hatékony kutatás a projekt, hogyan kell értelmezni, és az igények az ügyfél, ugyanakkor megtartja a stílus, hogyan életre a trend, a koncepció vagy a hangulatot a művészi látomás. A divat illusztrátor kiterjedt munka mező olyan területeken, mint tervezés házak, magazinok, trend cégek, grafikai tervezés és a divattervezés, úgy is, mint egy szabadúszó stb


Végső munka: Creative Final Műhely: tervezése illusztráció gyűjteménye alapján egyéni témát


Szint: Kezdő, Expereinced


Anyaga: Notebook - 4H ceruzák - pauszpapír - Soft radír - Ceruza - Ceruzahegyező - Finom fekete üvegszálas tip toll - A4-es papír - olló - ragasztó stick - Laptop Számítógép - USB Memory stick - Photoshop - Illusrator (30 napos próbaverzió rendben Photoshop és az Illustrator programok)

Időtartam Rövid Nappali 1 hónap - Part-Time - Reggel vagy délután - 4 nap egy héten (hétfőtől csütörtökig) díj: 1,200 € nappali 2 hét - Full-time - 4 nap egy héten (hétfőtől csütörtökig) díj: 1,200 € bevonásához 22% áfát & 180 € belépési díj.

Utoljára frissítve jún. 2016

Az iskoláról

Prepare your fashion career with an Italian fashion experience.

Prepare your fashion career with an Italian fashion experience. Kevesebb