Hivatalos Leírás

A kurzus

ÁFA vagy a „hozzáadottérték-adó” terheli vásárolt áruk és szolgáltatások áthelyezésével vállalatok és az ügyfelek. Sokan azt hiszik, hogy a HÉA-rendelet csak Európában, holott ez az adó elterjedt az egész világon. Jelenleg mintegy 145 ország a világon már végre egy áfa, és az OECD már ismert, hogy azt mondják, hogy „a terjedését Adó volt a legfontosabb fejlemény az adózás az elmúlt fél évszázadban.” Mivel az áfa jelentős pénzügyi hatással az üzleti, függetlenül a helyét vagy akár a kliens vagy a szolgáltató, fontos, hogy a vezetők az áthelyezés ipar jó megértésének ÁFÁ érdekében, hogy elkerülhető legyen a felesleges költségeket . Ennek eredménye, hogy kötelező minden országban, minden iparágban, hogy a relatív információt áfa.

Célközönség

Ez persze lehetővé teszi vezérlők, számviteli és adózási szakemberek, hogy megértsék a kezelésének fontosságára érték hozzáadott adó (HÉA) tranzakciók és egyenlegek.

Tanulási célok

Ez persze lehetővé teszi vezérlők, számviteli és adózási szakemberek, hogy megértsék a kezelésének fontosságára érték hozzáadott adó (HÉA) tranzakciók és egyenlegek. ÁFA kezelése nem rakéta tudomány, de a fejfájás lehet kerülni egy megfelelő nyilvántartási és ellenőrzési folyamattal. Ez természetesen kiterjed valós példákat ÁFA kezelése, valamint:

  • Adjuk érték hozzáadott-adó (héa) és fedezze fel, milyen áfa működik.
  • A kockázatok azonosítása mögött helytelen áfa kezelése.
  • Elismerik, hogy hogyan tervezzük meg az elszámolandó adó.
  • Példák, hogyan kell elszámolni az áfát.
  • Lehetséges vörös zászlók körül áfa kezelése.
  • Tippek az ellenőrzési megfelelést.

Választható Online / Távoktatási nyilvántartó

A diákok is megengedett, hogy beiratkozik a kurzus egy on-line / távoktatás alapon.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus MECAT »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date