Hivatalos Leírás

A kurzus

A kurzus célja, hogy a hallgatók egy erős alapot elveinek kisgyermekkori nevelés. Egyesíti a fő szempontok a kora gyermekkori oktatás és hangsúlyozza a különböző szakaszaiban a tanulás támogató fejlesztés korai gyermekkorban években.

Célközönség

Ez természetesen rendkívül hasznos korai gyermekkorban tanárok, természetesen koordinátorok, tantervfejlesztők, tanácsadók kapcsolatos óvodák, aki kapcsolatban állt a korai gyermekkori gondozás, valamint azok számára tervez megnyitni egy iskola előtti.

Tanulási célok

Ez természetesen ismerteti meg a hallgatók számára az alapvető fogalmak és elméletek kora gyermekkori tanítás mellett a gyakorlati tanítási készségek, hogy készen áll a kihívások a különböző óvodai tanterem a 21. században. A tanfolyam bevezeti a gyakornokok a fogalmi keret tervezése és fejlesztése tevékenységet, amely felállítja a fiatal tanulók alapvető olvasás, írás, szövegértés és beszédkészség. A gyakornokoknak is fel kell szerelni a tudást és készségeket, hogy támogassák számolási készségek, a problémamegoldás és a társadalmi készségek óvodások keresztül blokk játék és matematikai tevékenység.

Választható Online / Távoktatási nyilvántartó

A diákok is megengedett, hogy beiratkozik a kurzus egy on-line / távoktatás alapon.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus MECAT »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date