Természetesen a multikulturális pedagógia

A vizsgálat helyszíne: León, Nicaragua

A Csendes-óceán partján Nicaragua, mi egy különleges tanulmányi félévben a program a multikulturális pedagógia osztva a két képzés Pozitív Pszichológiai és Tanulás és multikulturális pedagógia. A program egy együttműködve Nemzeti Egyetem de Nicaragua Autonoma, León, amely Nicaragua második legnagyobb állami egyetem.

A kombináció két tanfolyamok:

1. Pozitív Pszichológiai és tanulás

Keresztül során pozitív pszichológia és a tanulás, a tanuló kap egy megértését, hogy a pszichológia területén lehet használni, mint egy útmutatást felé a jobb élet reményében. Továbbá, a tanfolyam merít új kutatási területén a pozitív pszichológia és kombinálja ezt gyakorlati feladatokkal, amelyek lehet tesztelni a saját életét, mint egy tanár, pedagógus, vagy vezető

2. Multikulturális pedagógia

Multikulturális pedagógia biztosít a hallgatók a szükséges ismeretek és tapasztalatok dolgozni, és tanítani egy multikulturális környezetben. A tartózkodás ideje alatt Nicaraguában, a diákok is dolgozni gyakornokként az iskolákban, óvodákban, vagy más szociális projektekben.

gyakornoki időszak

A gyakornok időszak nicaraguai óvodákban, iskolákban és szociális projektek teremtik meg az alapját a további gondolatok és megértése multikulturális munkát.

kombinációk

Azt javasoljuk, hogy összekapcsolják a két képzés a pedagógia a tanfolyam latin-amerikai tanulmányok. Azonban az is lehetséges, hogy összekapcsolják a pedagógia programot spanyol tanulmányokat.

Az összes kombináció felett ad egyenértékű 30 ECTS. Keverjük össze a pedagógiai programot a latin-amerikai tanulmányok.


Keverjük össze a pedagógiai programot a spanyol.

A szerkezet a félév

  1. Self-vizsgálati időszak előtt a vizsgálati időszak kezdődik, akkor várható, hogy megismerjék az irodalom és írjon egy rövid feladat.
  2. A tanulmányi időszakot León tart 4 hónap és egy kombinációja előadások, szemináriumok, csoportos munka, gyakornok időszakot, dolgozatok és a vizsgák.

Az önálló tanulás feladat az, hogy át kell adni a elektronikusan, és így tölti a világ bármely pontján. Mi az írásról a feladat, és részt vesz a kéthetes spanyol kezdő tanfolyam Nicaragua vizsgálat előtti időszak kezdete?

A tanárok

Az egyetem toborozni a legjobb előadók és szemináriumi vezetők a világ minden tájáról, beleértve Nicaragua. Nagyon büszkék vagyunk a mi jártas tantestület, akik biztosítják, hogy a hallgatók kapnak a legnagyobb hasznot a tanulmányait.

Teljes tanév?

Amennyiben érdekli egy teljes tanév Nicaragua lehetséges, hogy továbbra is a spanyol és latin-amerikai tanulmányok.

egyetemi partnerek

Universidad Nacional Autonoma de Nicaragua, León, tartja a tudományos felelősséget a programot, és kiadja a tanulmány hitelek végén a félév. Az egyetem a legrégebbi és a második legnagyobb az országban.

A pályázati eljárás

Alkalmazni a tanfolyam meg kell adnunk az egyetemi jogosultság.

Töltsd ki a jelentkezési lapot. Ha még mindig vannak helyek állnak rendelkezésre, küldünk Önnek egy ajánlatot egy számlát a betét 250 euró. Fizet a betét, akkor erősítse meg a helyét a programban. Vezető kezdetét a program, mi fogja Önt tájékoztatni az előkészületek utazási és tanulmányok.

Program tények

Időtartam: egy félév
Szemeszter: Tavasz ősz
Credits: 30 ECTS egyenértékű
Vizsgálat: Nicaragua / tudományos dolgozat
Program díja: 6.400 € (5400 kivételével. Szállás)
Állami kölcsönök: Igen, a legtöbb európai országban
Tartalmazza: Szállás
Oktatás nyelve: Angol spanyol
Akadémiai prerequisitions: egyetemi jogosultság

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Kulturstudier »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 félév
Nappali
Price
6,400 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date