Read the Official Description

Természetesen a multikulturális pedagógia

A vizsgálat helyszíne: León, Nicaragua

A Csendes-óceán partján Nicaragua, mi egy különleges tanulmányi félévben a program a multikulturális pedagógia osztva a két képzés Pozitív Pszichológiai és Tanulás és multikulturális pedagógia. A program egy együttműködve Nemzeti Egyetem de Nicaragua Autonoma, León, amely Nicaragua második legnagyobb állami egyetem.

A kombináció két tanfolyamok:

1. Pozitív Pszichológiai és tanulás

Keresztül során pozitív pszichológia és a tanulás, a tanuló kap egy megértését, hogy a pszichológia területén lehet használni, mint egy útmutatást felé a jobb élet reményében. Továbbá, a tanfolyam merít új kutatási területén a pozitív pszichológia és kombinálja ezt gyakorlati feladatokkal, amelyek lehet tesztelni a saját életét, mint egy tanár, pedagógus, vagy vezető

2. Multikulturális pedagógia

Multikulturális pedagógia biztosít a hallgatók a szükséges ismeretek és tapasztalatok dolgozni, és tanítani egy multikulturális környezetben. A tartózkodás ideje alatt Nicaraguában, a diákok is dolgozni gyakornokként az iskolákban, óvodákban, vagy más szociális projektekben.

gyakornoki időszak

A gyakornok időszak nicaraguai óvodákban, iskolákban és szociális projektek teremtik meg az alapját a további gondolatok és megértése multikulturális munkát.

kombinációk

Azt javasoljuk, hogy összekapcsolják a két képzés a pedagógia a tanfolyam latin-amerikai tanulmányok. Azonban az is lehetséges, hogy összekapcsolják a pedagógia programot spanyol tanulmányokat.

Az összes kombináció felett ad egyenértékű 30 ECTS. Keverjük össze a pedagógiai programot a latin-amerikai tanulmányok.


Keverjük össze a pedagógiai programot a spanyol.

A szerkezet a félév

  1. Self-vizsgálati időszak előtt a vizsgálati időszak kezdődik, akkor várható, hogy megismerjék az irodalom és írjon egy rövid feladat.
  2. A tanulmányi időszakot León tart 4 hónap és egy kombinációja előadások, szemináriumok, csoportos munka, gyakornok időszakot, dolgozatok és a vizsgák.

Az önálló tanulás feladat az, hogy át kell adni a elektronikusan, és így tölti a világ bármely pontján. Mi az írásról a feladat, és részt vesz a kéthetes spanyol kezdő tanfolyam Nicaragua vizsgálat előtti időszak kezdete?

A tanárok

Az egyetem toborozni a legjobb előadók és szemináriumi vezetők a világ minden tájáról, beleértve Nicaragua. Nagyon büszkék vagyunk a mi jártas tantestület, akik biztosítják, hogy a hallgatók kapnak a legnagyobb hasznot a tanulmányait.

Teljes tanév?

Amennyiben érdekli egy teljes tanév Nicaragua lehetséges, hogy továbbra is a spanyol és latin-amerikai tanulmányok.

egyetemi partnerek

Universidad Nacional Autonoma de Nicaragua, León, tartja a tudományos felelősséget a programot, és kiadja a tanulmány hitelek végén a félév. Az egyetem a legrégebbi és a második legnagyobb az országban.

A pályázati eljárás

Alkalmazni a tanfolyam meg kell adnunk az egyetemi jogosultság.

Töltsd ki a jelentkezési lapot. Ha még mindig vannak helyek állnak rendelkezésre, küldünk Önnek egy ajánlatot egy számlát a betét 250 euró. Fizet a betét, akkor erősítse meg a helyét a programban. Vezető kezdetét a program, mi fogja Önt tájékoztatni az előkészületek utazási és tanulmányok.

Program tények

Időtartam: egy félév
Szemeszter: Tavasz ősz
Credits: 30 ECTS egyenértékű
Vizsgálat: Nicaragua / tudományos dolgozat
Program díja: 6.400 € (5400 kivételével. Szállás)
Állami kölcsönök: Igen, a legtöbb európai országban
Tartalmazza: Szállás
Oktatás nyelve: Angol spanyol
Akadémiai prerequisitions: egyetemi jogosultság

Program taught in:
Angol

See 8 more programs offered by Kulturstudier »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
1 félév
Nappali
Price
6,400 EUR
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date