Természetesen az IELTS angol:

Általános információk

Program leírás

Az angol nyelvi program kifejezetten a külföldi diákoknak. Kínálunk osztályok egyaránt Általános angol és IELTS angol, akár 15 vagy 21 óra hetente, amely kombinálható és személyre szabott, hogy megfeleljen az Ön egyéni célokat.

Tanfolyam tartalom

Javítani kell a IELTS és előkészíti az egyetem. Ezek az osztályok célja, hogy fejlessze tudását a tudományos angol, miközben javítja az általános nyelvi készségek és a fejlődő vizsga technikákat.

Napok): Beiratkozás minden hétfőn

Mód Nézőszám : 21 óra (IELTS angol)

Jellemzők és előnyök

Képzett és tapasztalt tanárok, hogy tanulj egy támogató és ösztönző környezetet, felhasználva a különböző tanítási módszerek, beleértve előadások és csoportos munka, hogy fokozza a tanulási tapasztalat, és segít fejleszteni a kommunikációs készség.

Belépési követelmények

Belépő szint: Pre-Intermediate Advanced - Skype interjú fogják oldani az egyik tanárunk, hogy azonosítani tudja szintű angol

Utoljára frissítve márc. 2017

Az iskoláról

Established in 1909, we're proud of our long-standing reputation for providing excellent levels of high-quality teaching and training across Leicestershire.

Established in 1909, we're proud of our long-standing reputation for providing excellent levels of high-quality teaching and training across Leicestershire. Kevesebb