Read the Official Description

Tanfolyam IT Programozási - ismeretek program Adatbázis tervezés és adatbázis-végrehajtás


Tanúsítvány

A sikeres befejezése a program, ha a tanuló kiderül, hogy "illetékes" a PoE, a tanuló kap egy Damelin levelet eredmények ismerteti a készülék szabványok fedett és Damelin érvényes lesz MICT SETA nevében a tanuló a jóváhagyását kompetencia a készüléknek szabványok fedett együtt megszerzett kreditek. A sikeres befejezése a program, és az írás, a nemzetközi modul, azaz a Microsoft Certified Database Administration (MCDBA), a tanuló kap egy MCDBA tanúsítvány a Microsoft.


Belépési követelmények

  • Alapvető ismeretek angol és matematika OKKR szinten 4/Grade 12 vagy ezzel egyenértékű
  • Képesség, hogy egy személyi számítógépet szakszerűenTanfolyam időtartama

A program időtartama 118 óra, a tandíj face-to-face alapján az OKKR fogalmi óra. Ez kizárja időt vesz igénybe értékelések, a kutatás és az önálló tanulás. Minden Damelin campus más a tandíjat ütemtervet. Programokat kínálnak a hét folyamán, az esti órákban, illetve szombaton.


Tanfolyam Intro

Ez a program középpontjában a gyakorlati szempontjait relációs adatbázis végrehajtását. Ez magában foglalja a végrehajtása adatbázisok szoftvercsomag, ahol a tanulók elsajátítsák a készségeket adatbázisok létrehozására, űrlapok, jelentések, lekérdezések és fenntartása adatbázisok. Ez Skills program része egy teljes képesítést, amely leképezve egy csoportja egység szabványok vett olyan program, amely által akkreditált MICT SETA, azaz National Certificate in Information Technology: Systems Development, SAQA ID 48872, NQF szint 5, 131 kredit.
g tervezésére és hasznosítható weblapokat. A végén a tanfolyam, a felhasználók meg fogják érteni és el tudja magyarázni közös szókincsét az interneten. Képesek lesznek használni a különböző eszközöket, hogy segítsen nekik tervezés és közzététele weboldalak, amelyek egyszerre vonzó és használható. Annak ellenére, hogy ez egy közepes szintű tanfolyam (tanulók azt várják, hogy ezt csak a bevezető kliens oldali programozás), a tanulók kapnak értelmes expozíció fejlettebb témákról, mint például a HTML kézzel kódolás, CSS (Cascading Style Sheets), JavaScript programozás, tervezése weblapok és webhelyek jó használhatóság és grafikus formátumok, a manipuláció és a felkészülésre. Ez Skills program része egy teljes képesítést, amely leképezve egy csoportja egység szabványok vett olyan program, amely által akkreditált MICT SETA, azaz National Certificate in Information Technology: Systems Development SAQA ID 48872, NQF szint 5, 131 kredit.

Program taught in:
Angol

See 137 more programs offered by Damelin Part Time »

This course is Campus based
Start Date
feb. 2019
Duration
118 Óra
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2019
Application deadline

feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date