Tanfolyam IT Programozási - ismeretek program Internet és Web Design


Tanúsítvány

A sikeres befejezése a program, ha a tanuló kiderül, hogy "illetékes" a PoE, a tanuló kap egy Damelin levelet eredmények ismerteti a készülék szabványok fedett és Damelin érvényes lesz MICT SETA nevében a tanuló a jóváhagyását kompetencia a készüléknek szabványok fedett együtt megszerzett kreditek. • A sikeres befejezése az opcionális külső vizsga, a tanuló kap egy Microsoft Certificate.


Belépési követelmények

  • Alapvető ismeretek angol és matematika OKKR szinten 4/Grade 12 vagy ezzel egyenértékű
  • Képesség, hogy egy személyi számítógépet szakszerűenTanfolyam időtartama

A program időtartama 42 óra, és a tandíj face-to-face alapján az OKKR fogalmi óra. Ez kizárja időt vesz igénybe értékelések, a kutatás és az önálló tanulás. Minden Damelin campus más a tandíjat ütemtervet. Programokat kínálnak a hét folyamán, az esti órákban, illetve szombaton


Tanfolyam Intro

Ez a program középpontjában a fontos kliens-oldali, és néhány szerver oldali interakció szempontból az Internet. A cél az, hogy felhatalmazza a felhasználó, hogy befolyásolja az internet hatékony és eredményes módon, valamint, hogy a gyakorlati képzés a tervezésére és használható weblapokat. A végén a tanfolyam, a felhasználók meg fogják érteni és el tudja magyarázni közös szókincsét az interneten. Képesek lesznek használni a különböző eszközöket, hogy segítsen nekik tervezés és közzététele weboldalak, amelyek egyszerre vonzó és használható.Annak ellenére, hogy ez egy közepes szintű tanfolyam (tanulók azt várják, hogy ezt csak a bevezető kliens oldali programozás), a tanulók kapnak értelmes expozíció fejlettebb témákról, mint például a HTML kézzel kódolás, CSS (Cascading Style Sheets), JavaScript programozás, tervezése weblapok és webhelyek jó használhatóság és grafikus formátumok, a manipuláció és a felkészülésre. Ez Skills program része egy teljes képesítést, amely leképezve egy csoportja egység szabványok vett olyan program, amely által akkreditált MICT SETA, azaz National Certificate in Information Technology: Systems Development SAQA ID 48872, NQF szint 5, 131 kredit.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

137 további kurzus Damelin Part Time »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
42 Óra
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date