Hivatalos Leírás

A Termelési kurzus kétéves kurzus, amely magában foglalja a termelési osztályhoz kapcsolódó összes ipari és üzleti számot. A rendelkezésre álló órák száma 950 körül van, a várható gyártás szerint változik.

I Év

A kurzus magában foglalja a termeléshez kapcsolódó összes ipari és üzleti számot. Az első évben a készlet osztályának összetételének technikai vonatkozásaira koncentrálunk, vagy megtudjuk a hatályos szabályokkal és a hatályos szabályokkal kapcsolatos biztonsági feladatokat és eszközöket, megvizsgáljuk az amerikai igazgatói asszisztens szerepét, a kiadó titkárának , a Helyszín Scout és Menedzserének. Amellett, hogy a vezetés a beállított és a személyzet, a képzés magában foglalja a tanulmány az olcsó, a Culling forgatókönyvet Movie Magic, valamint a kezdetleges szervezet végrehajtó termelés bevezetésére a második éves program.

II Év

A második évben a Termelési Szervező, a Termelési Ellenőrző, a Post-Production Producer, az Executive Producer, a Disztribútor, az Alap Raiser, a Copyright Management és a Music Supervisor adatait tanulmányozzák . A címzett fő modulok ezért körbe fognak fordulni: a készlet, az adózás, a különböző termelési területek egyedi szerződései, a költségvetés, az adójóváírás, a termékelhelyezés , a köz- és a magánalapok beszerzése, a marketing és a forgalmazás a nemzeti és nemzetközi koprodukciók esetében . A kurzus második évében a hallgatóknak lehetőségük van az iskola által az ipari partnerekkel folytatott célzott szakmai gyakorlatokon keresztül megszerzett tapasztalatokon, az érdemeken és az oktatási teljesítményen alapuló kiválasztáson keresztül.

Előfeltételek

 • többség
 • High School Diploma vagy azzal egyenértékű
 • Tartózkodási engedély (külföldi hallgatók)
 • Olasz nyelvtudás - Kiváló
 • film / televíziós kultúra - Jó
 • A Word és az Excel ismerete - Alapvető
 • Az angol nyelv ismerete - Alapvető
 • Képesség a csapat - Kiváló

munkalehetőségek

A feladat rejlő lehetőségeket ezen a tanfolyamon:

 • Production Assistant,
 • Production Secretary,
 • Általános Szervező,
 • Termelési Ellenőrző,
 • Secretary of Edition,
 • Location Scout és Manager,
 • Alap Raiser,
 • Bandi Compiler,
 • Zenei felügyelő.

termék anyaga

Az Akadémiai Termelés tanfolyamának hallgatói, kivéve a hallgatók esetleges távollétének vagy fegyelmi okának kizárását, a kurzus végén találják meg a havi gyakorlatok során létrehozott 4/6 éves audiovizuális termékek személyes portfólióját .

Ezek a produkciók magukban foglalják többek között a törekvést, a szekvencia tervet, a harcot, a zenei videoklipet, a komédiát és a sci-fiat a zöld képernyőn .

A Sage Studio Az év végén, legfeljebb 6 percig, majd a Rövidfilm Diploma végén a második évben legfeljebb 12 perc, mindig része a hallgatói portfolió pálya függően produkciók, amelyek részt.

A tervek vizsgálata végén természetesen elengedhetetlen a jóváhagyást a termelés a Diploma Short.

nyelv

A kurzus olasz, de egyes modulok és / vagy osztályok kerül sor az angol.

gyakorlati tevékenységek

A tanfolyam tanulságok oktatása műveltség meghajtó feladat végrehajtása során a hónap; gyakorolja a forgatáson, és a hétvégén; látás és a kritikus órák befejezett gyakorlatok.

GYIK

Tanulságok és gyakorisága

Mikor a szakok indítása és mikor ér véget?

Az RFA tanfolyamok októberben kezdődik, és május végén; Júniusban és júliusban tartják az év végi produkció, amelyben minden diák osztva a legénység.

A részvétel kötelező?

Igen. Az RFA képzések kötelező részvétel minden nap. A frekvencia minősége fontos paraméter, amely segít az Akadémia kiválasztásához és azonosítsa a legérdemesebb diákok.

Megteszem gyakorlati órák során?

Igen. A Roma Film Academy célja, hogy a vonat a diákok két lépésben: olvasási és technikai első évben szerint műfajok és a nyelvet. A képzési módszer alapja elsősorban a gyakorlati technikák és elméleti fogalmak révén előadások a forgatáson, a havi gyakorlatok, tanulmányi esszék és rövidfilmek diploma.

Amikor a tanulságok és mikor?

Az órákat hétfőtől péntekig tartják napi legalább egy munkameneten, maximum két napi műszakban, és egy havi produkció havonta. A leckéket 9.30 és 18.30 között lehet ütemezni, a havi produkciók különböző időtartamokat és időtartamokat tartalmaznak, amelyeket időről időre az oktatási naptárak jelentenek.

Hol órákat?

Osztályok tartják a tantermekben a Cinecittà Studios és a színházi fektetési Roma Film Academy . speciális órák helyett történhet közvetlenül telephelyén kiválasztott partnerekkel az iskola. A havi oktatási produkciók és év végén, végül is tartanak az azonosított helyen időről időre a diákok szerint a projekt típusa.

Milyen nyelven van az oktatásban?

Akadémiai kurzust tartanak olasz, ezért szükséges a külföldi hallgatók olyan szintű alapvető ismereteket. Minden diák köteles az alap az angol nyelv ismerete, mivel néhány leckét modulok angolul.

Részt vehetek több fogás egyszerre?

No. Az oktatási kétéves tervet a Roma Film Academy rendelkezik jelentős számú órát szentelt interdiszciplináris előadások vagy közös osztályok, ahol két vagy több osztály együtt dolgozni. Néhány nap, szintén kettős osztályú műszakban, így nem lehet részt venni két kurzust egyszerre.

Meg tudom változtatni a tanfolyam?

Igen. A kurzus első négy hetét előkészítőnek nevezik: az első év mindegyikét feltétlenül minden RFA akadémiai kurzus óráján vesz részt. Ez az időszak a tanszékek általános technikájára, a technikai eszközökre és a hierarchiákra összpontosít, valamint azoknak az ötleteknek a tisztázására, akik nem tudják, hogy melyik kurzust választják. A bevezető kurzus végén tehát lehetőség nyílik a tanfolyam megváltoztatására.

Vannak vizsgálatok, tesztek és ellenőrzések az év folyamán?

Igen. Rendszeresen teszteljük és oktatási vizsgálatok. Ezek együtt havi fúrók, és esszék a végén az első évben, és a fegyelmi paraméterek a legfontosabb szempontok, melyek az egyetemi ítéletet, hasznos a felvételi a második évben. Végén a második évben, amellett, lesz egy záróvizsgát, amely meghatározza a jóváhagyást a diploma rövid film.

belépés

Melyek az alapvető követelmények egy kurzusra?

Az alapvető követelmény minden tudományos képzések életkor, a középiskolát, a magas szakértelem és a tudás az olasz nyelv, egy jó film a kultúra és az alap az angol nyelv ismerete.

Mivel a követelmények minden természetesen értékeljük?

A követelmények értékelik a belépési teszt, amely meghatározza a kiindulási szintet az egyes jelöltek. Ugyanakkor az iskola fenntartja magának a jogot, hogy a megelőző két év alatt, a saját belátása szerint, további ellenőrzéseket annak érdekében, hogy az előrehaladás figyelemmel kísérése az egyes diák.

Mi a felvételi teszt, és mennyi ideig?

A felvételi teszt kb. 30 percet vesz igénybe, és a személyi erőforrás menedzser és a tanár által használt eszköz, hogy meghatározza az egyes pályázók kiindulási szintjét. Az interjú hasznos lehet annak megértéséhez is, hogy mi a jelölt magatartása és motivációja. Azok a pályázók, akik nem felelnek meg az előírt követelményeknek, az Iskola megítélése szerint alkalmatlannak minősülnek. Az interjú ingyenes és nem kötődik a regisztrációhoz. Egy vagy több belépési tesztet a megfelelő űrlapok segítségével lefoglalhat.

Van tapasztalata a film / televíziós iparág eléréséhez RFA tanfolyamok?

Nem érheti el a RFA tanfolyamok nem szükséges, hogy a műszaki / művészeti képzés elején az előző két évben, mint a képzés magában foglalja a műveltség minden osztályra.

El kell készíteni az anyagot, hogy a felvételi teszt?

Nem szükséges, hogy a termelt anyag, de lehet és kell hozni, ha a bemenet tesztelni a potenciális már anyagok (pl. Videó klip, rövid, novellák, versek, fotózás portfólió, tervek, könyv, script kivonatok és hasonlók ). Az anyagokat kell hozni az USB adathordozót vagy a merevlemez formázása Mac; Ő lesz a tanár dönti el, mit nézni anyagok között bemutatott fázisában bemeneti teszt.

Ha azt akarom, hogy beiratkozik a színjátszásosztályon, szembe kell néznem egy próba?

Még során megbízott várhatóan egyes felvételi teszt. A tanár, saját belátása szerint szükség az olvasás a szöveg, vagy kérdezze konkrét kérdéseket hasznos a kiindulási szintre. Van azonban szükség előállításához speciális anyag.

Feliratkozhatok közvetlenül a második évben?

Egyes kurzusok lehet beiratkozni közvetlenül, a második évben, miután elhaladtak a felvételi vizsga.

Mi a motivációs levél, hogy én küldtem, mielőtt a felvételi teszt?

A motivációs levél egy rövid bemutató, amelyet egy jelölt megmagyarázza, miért döntött úgy, hogy javaslatot tesz egy bizonyos akadémiai kurzusra, milyen célokat töltötte be, mi motiválja őt arra, hogy az akadémiára való jelentkezést választja, bármelyik részéről, milyen tanulmányokat végzett, hány nyelvet beszél, és miért érzi úgy, hogy alkalmas arra, hogy részt vegyen a tanfolyamon. A levélnek egyetlen oldalból kell állnia, esetleg egy "mappában", vagy 1800 karakterből, szóközökkel és PDF formátumban elmentve. Mindig be kell illeszteni a következőket: hely, dátum, a jelölt személyes adatai, azaz név, vezetéknév, telefonszám és e-mail cím; másrészt a személyes adatok feldolgozásának a 196/2003. sz. törvényerejű rendeletre való hivatkozással való hozzájárulását fel kell tüntetni.

bejegyzés

Hogyan regisztrálni?

A 2018/20. Kétéves időszak akadémiai kurzusainak beiratkozásához ingyenesen be kell jelentkezni, és nem kötelező a beiratkozáshoz. A felvételi tesztet a Roma Film Academy által megjelölt egyik űrlapon található formanyomtatványon lehet foglalni. A felvételi vizsga az év más időpontjában nem lehetséges, és minden munkamenet más regisztrációs díjat tartalmaz. Miután megkapta a teszt eredményét, ha jogosult, akkor a Titkárság megmondja, hogy mit kell tennie a regisztrációhoz.

Mi regisztráció?

A regisztrálás az a helyszín helyszínének megerősítéséhez szükséges díj megfizetése, amelyet csak a felvételi teszt sikeres közlését követő első évben kell kifizetni. A regisztrációs díj attól függően változik, hogy az Ön által beiratkozott munkamenetről van szó, és még akkor is vissza nem téríthető, ha nem kívánja folytatni a tanfolyamon való részvételt. Lehetőség van regisztrálni, miután megkapta a felvételi teszt pozitív eredményét, mind a helyszínen, mind az interneten, a Titkárság utasításainak megfelelően.

Melyek az időpontok és a határidők, amellyel jelentkezni?

A regisztrálás 2018 áprilistól 2018-ig tart nyitva. A fizetendő díj attól függően változik, hogy a regisztrált munkamenet melyik helyszínen tartózkodik. Ne feledje, hogy ha belépési tesztjét májusban elfogadja és jogosult, később is regisztrálhat; de a hónapban várható befizetési díjat meg kell fizetnie. Az augusztustól érkező regisztrációs kérelmekhez az iskola fenntartja magának a jogot, hogy csak olyan tanfolyamokra vonatkozó felvételi vizsgákat állítson be, amelyek még mindig rendelkezésre állnak.

Végén az első évben automatikusan részt vesz a második?

Végén az első évben a titkárság elküldi a diákok a szükséges nyomtatványokat kell alkalmazni a belépő a második évben. Elfogadása a kérés függ az utat tett az első évben, a végső értékelést a pedagógusok és minden közigazgatási vagy fegyelmi intézkedések. A diák, ezért úgy dönt, hogy befejezze tanulmányait az első évben egyre csak igazolás jelenléti, és így nem kell fizetnie a vonal a második évben.

Mi történik, ha már tag vagy?

Miután sikeresen letette a felvételi teszt, a titkárság küldi a formák előfizetni. Miután visszaküldte a kitöltött űrlapot, hivatalosan egy RFA diák. Ahhoz, hogy tökéletes a gyakorlatban, akkor kérte, hogy küldjön néhány dokumentumot, az idő és a meghatározott módon az államtitkár:

 • a tanúsítvány másolatát a középiskolát;
 • 2 igazolványkép, egy nyomtatott és egy digitális küldeni e-mailben;
 • bélyegző értékének 2,00 €;
 • példányát az adótörvény;
 • bizonyítvány jó egészség (csak a tanfolyam megbízott).

A külföldi diákok arra is szükség van:

 • tanúsítvány igazolja a kérdés a vízumot kell beszerezni tanulmány az olasz nagykövetség vagy konzulátus a saját országában.

Mennyibe kerül egy tanfolyam RFA?

Az ár a tanfolyamok jelzi közvetlenül az adott kurzus kártyát.

Az iskolában van egy maximális számú diák egy osztályban?

Igen. Minden évben az Akadémia meghatároz egy maximális hallgatói létszám osztály szerint a jelöltek alkalmasnak tartott és ellátási lánc menedzsment. Ily módon minden hallgató számára garantált egy nagy horderejű oktatási oktatás szempontjából nélkülözhető, helyiségeket és eszközöket. A helyek száma a nyilvántartásba vétel az első évben, és a közvetlen egy, a második évben van megadva közvetlenül az osztály kártyát.

akadémiai Path

A két év során az Akadémia lehetővé teszi számomra, hogy nem szakmai?

A jelzés az iskola, hogy szentelje magát a teljes kapacitását a frekvencia a tanfolyamok és a termelési tevékenységek során a kétéves. Kivételes esetekben, illetve a különösen fontos tevékenység, az Akadémia jóváhagyja képzési időtartamokat / szakmai folyamán, bár nincs összhangban a képzés.

Lehet kombinálni a dolgom a frekvenciát, az Akadémia?

Az Akadémia egy mindenre kiterjedő kötelezettség: előadások, egyéni és csoportos munka ülés előkészítése és havi különleges esemény projektek, töltse ki az RFA hallgató rutin. E „működhet kívüli rendeket, távollét miatt a munkával kapcsolatos okok miatt nem indokolt.

Mivel támogatja az Akadémia belépő a munka világában?

RFA követi a diákok az érettségiig, és folyamatosan figyeli őket, miután. Attól függően, hogy az adott funkciókat, hogy a hallgató kifejlesztett több mint két éve, a megszerzett szakmai és érdeme minden diák, az iskola jelentés profilja a tanuló vagy diák, hogy nevezzenek produkciók és professzionális munkát. közvetlen belépés a szakmai kör nem garantált még inkább, ha az egyik műszaki vagy etikai normákat nem teljesül a véleménye az iskola.

Tudok dolgozni az Akadémia?

Igen. Gyakran előfordul, hogy egy korábbi tanítványa lett társult vagy a segéd oktatási vagy műszaki szegmensei RFA. A szakmaiság, a kiválóság, a megbízhatóság és az általános tanterv egykori diák fontos paraméterek kiválasztását az együttműködést.

Mi a bizonyíték jutok a végére a tanfolyam?

Diákok, akik sikeresen befejezik a tanulmányok jelezték az iskola kapott a kiadás a posztgraduális diploma. Abban az esetben, elhagyása a tanfolyam, vagy a hallgató felfüggesztése a leckéket, akkor lehet kiadni csak az igazolásokat, amelyek az iskola szabályzata.

Hogyan lesz egy „RFA nagykövete”?

A „nagykövet” (vagy nagykövetek) Öregdiákok, akik az iskolában javasolja rendezvények vagy tevékenységek kívül a tanítás és korrepetálás csinál a munka felé az iskola tanulói. Végén a tanulmányok akkor kell továbbítani a titkárságon munkát válni „nagykövete”. Ha a vezetés úgy véli, hogy van valamennyi követelménynek, hogy képviselje az Akadémia, akkor válhat „nagykövete”, és élvezze az előnyöket kapcsolódik ez a szám.

Részt vehetek RFA tevékenységet akkor is, ha már befejezte a tanfolyam?

Igen. Az Akadémia fogja tartani a kapcsolatot az adatbázis evidenziarti kezdeményezések, rendezvények, alkalmak vagy üzleti lehetőségeket függően képesítést. Legyen naprakész, így a kapcsolatok kommunikál a Titkárság e-mailben és telefonon.

Program oktatási nyelve:
Olasz

5 további kurzus Roma Film Academy »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
5,500 EUR
- tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date