A termelési osztály az audiovizuális termelés világában az egyik legösszetettebb, hiszen az audiovizuális munka valamennyi szervezeti, logisztikai, adminisztratív és promóciós aspektusával foglalkozik, valamint annak terjesztésével. Módszertani és szisztematikus megközelítést igényel, de a kreativitást és a kezdeményezést is. Különösen alkalmas azoknak, akik alkalmasak egy projekt szervezésére és kezelésére. Ez kulcsfontosságú részleg, amely mind a munka megvalósítása, mind pedig a végső vágás után alapvető fontosságú, mivel a termék promóciójával foglalkozik, ami gyakran a különbség a piac sikeréhez vezet.

A tanfolyam jellemzői

Ez egy kétéves kurzus, kötelező részvétel, heti öt nap, naponta három-négy óra, összesen mintegy 500 óra, és háromféle leckét tartalmaz: interdiszciplináris tantárgyak, intézményi tantárgyak és interdiszciplináris labs. A kurzus kötelező és a diákok kötelesek dolgozni a kétéves időszakban hétfőtől péntekig egy vagy két napi műszakban, és néhány hétvégén minden két hónapos időszakban, a gyakorlatok elméleti tanulmányától kezdve a gyakorlathoz az RFA-készleteken és a külső készleteken az oktatási produkciók során.

A tanfolyam célkitűzései és tartalma

A kétéves időszakban megalakult osztály foglalkozik a szervezéssel, a termelésirányítással, a szerkesztéssel, a kutatással és az alapkezeléssel. Nagy figyelmet szentel az asszisztens-igazgató szerepének az amerikai jelentésnek megfelelően, azaz olyan vonalgyártónak, amely több szempontból követi az előgyártástól a megrendezésig, a művészi és nem csak a technikai szempontokig. Az osztályteremből folytatjuk az oktatási készletek gyakorlatát: a forgatókönyv elemzése, a követelmények kezelése, a személyzet szervezése és a helykeresés. A kétéves időszak magában foglalja a projekt pénzügyi gazdálkodását célzó képzést, az állami és a magánforrások beszerzését, a nemzeti és nemzetközi közös produkciók forgalmazását és forgalmazását. Az oktatási halmazok gyakorlata magasan képzett képzettséggel bír, és felére csökkenti a diploma megszerzését követően általában rendelkezésre álló képzési időt.

Munkalehetőségek

A kurzus a következő szerepeket képezi: termelési asszisztens, termelési titkár, általános szervező, termelési ellenőr, kiadási titkár, helyszíni kutató és menedzser, igazgató-helyettes és ügyvezető igazgató.

Költség és időtartam

A tanfolyam díja évi 6 500,00 EUR. Az első évben a regisztrációs díj 200,00 EUR-tól 500,00 EUR-ig terjed, attól függően, hogy a hallgató beiratkozott-e. Ezek a költségek nem változnak, ha a hallgató az Európai Unió valamely országából származik, vagy sem. A kurzus két évig tart.

116376_produzione.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Olasz

5 további kurzus Roma Film Academy »

Utoljára frissítve Június 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
6,500 EUR
- tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date