Mi? A tárgykörben Interactive Media vonatok a diákok a fogalomalkotás, a termelés és a művészi kivitelezés interaktív alkalmazások, mint a játékok, alkalmazások, illetve a média létesítmények. Ebben az összefüggésben TransMedia / Játékok Termelők felügyeli a termelést az összes média platformok: ők irányítják a csapatok, kezeli a költségvetést, és tartsa a gyeplőt minden szakaszában a projekt megvalósítását.

MIÉRT? Interaktív Média diákok az Institute of Animation megtanulnak dolgozni az egész média platformok interdiszciplináris csapatok. Tanulmányaik során hoznak létre prizewinning játékok, alkalmazások, média berendezések és felületek. Alumni gyakran induló saját sikeres cégek, például a területén játékok, illetve a média tanácsadó és Webdizájn. Mivel a diákok mentora az ipar más szakértőivel, így már most is felbecsülhetetlen hálózat, diplomások bizonyítani magukat nemzetközileg elismert cégek ugyanúgy. Jövő TransMedia / Játékok termelők gyakran küldött fesztiválok és kiállítások, hogy képviselje a projekt, így megismerni a nemzetközi médiapiacon különösen jól. Mint egy plusz, nincs tandíj kerülnek felszámolásra.

Mikor? A Felvételi Hivatal jelenleg fogadnak jelentkezéseket a kétéves posztgraduális program TransMedia / Játékok termelő őszi félévben 2015/16, a határidő augusztus 15.

Ki? A pályázóknak a kétéves program TransMedia / Játékok Producing kell tartani az első fokú, például a média, a kommunikáció vagy az üzleti Alternatív módon is igazolhatja alkalmasságát azzal, hogy tanúbizonyságot legalább két éves szakmai gyakorlat a film-és médiaipar, vagy, ha pedig kivételesen tehetséges, bemutatásával mintákat munkájuk.

Hogyan? Potenciális hallgatók információkat gyűjtsön az Intézet honlapján http://www.animationsinstitut.de/en/curriculum/interactive-media/; Ez is, ahol meg fogják találni a közvetlen kapcsolat a jelentkezési lapot. Az osztály az interaktív média is megvan a saját honlapján, ahol jelöltet talál további információt: http: // interaktive- medien.animationsinstitut.de/de. Német nyelvtudás szükséges a kurzus.

Program oktatási nyelve:
Angol
Német

2 további kurzus Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint