Keystone logo

3 Associate Degree Programok ban ben Élelmiszeripari menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate Degree
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
  • Élelmiszeripari menedzsment
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate Degree Programok ban ben Élelmiszeripari menedzsment

Egy társult diploma magában foglalja a fele az idő és a tanfolyam, mint egy főiskolai diplomát. Számos tanuló tanulmányozza ezt a programot, mint egy lépés az alapképzés megszerzésére, míg mások azt használják, hogy bővítsék munkalehetőségeiket olyan pozíciókra, amelyek bizonyos tudományos képesítést igényelnek.

Mi az egyetemi végzettség az élelmiszer- és italgyártásban? Ez a fajta fokozat kínálja a diákok tanfolyamait és a gyakorlati képzést a kulináris művészetek között. A programok koncentrációkban és címekben változnak, de ez általában tanulmányokat kínál a menedzsment és a készletfelügyeleti módszerekről, valamint az élelmiszerek előkészítéséről vagy a menük tervezéséről. A diákok megtanulják, hogyan használják fel a speciális felszerelést, kövessék a higiéniai szabályokat, használják a professzionális ügyfélszolgálatot és hozzon létre bizonyos konyhákat.

Az étel- és italkezelésben részt vevő végzettséggel rendelkező diákok képesek szakmai és személyes életük szempontjából létfontosságú készségeket fejleszteni. A menedzsment, az interperszonális kommunikáció és az ügyfélszolgálati készségek miatt a diákok kitűnő jelöltek lehetnek különböző munkahelyekhez, különösen a vendéglátóiparban.

Ez a fajta végzettség általában két évet vesz igénybe a teljes munkaidős tanulmányok elvégzéséhez, és a költségek különbözőek az intézmények és az országok között. A költségek elvárásainak jobb megértéséhez vegye fel a kapcsolatot az érdeklődő iskolákkal, és érdeklődjön a beiratkozásról.

Azok, akik az élelmiszer- és italgyártásban végzett munkatársakkal rendelkeznek, különböző területeken és iparágakban találhatnak munkát. Lehetséges pozíciók főszakácsok vagy szakácsszakácsok az éttermekben, vállalati vagy személyes szakácsokon, vagy élelmiszer- és italkezelőkön. Néhány diák folytatja a vállalkozásokat, például saját éttermeket vagy pékségeket, míg mások intenzív továbbképzésben részesülnek, hogy olyan fejlett culináriusokká váljanak, mint például az ínyenc szakácsok vagy az adott etnikai konyhákra szakosodott szakácsok.

Ez a fajta fajt tökéletes azok számára, akik kulináris szenvedélyekkel rendelkeznek. Az iskolák és a megfelelő programok megtalálása érdekében keresse meg az Ön programját, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.