Hivatalos Leírás

Ez a speciális program a 16-21 éves tanulók számára készült. Olyan standard vagy intenzív angol nyelvű programba való beiratkozás, amely a reggeli órákban működik. A diákok aztán a New York-i térségben különböző kulturális tevékenységekben részt vesznek a délutánokon és az estéken. A Junior Program minden tevékenységét a GEOS által speciálisan képzett csoportvezetők felügyelik. Ezek tipikusan a 21 és 30 év közöttiek és sok különböző helyről származnak.

A GEOS több nemzetközi diákszállási lehetőséget kínál . Reggelit, vacsorát és napi csomagolt ebédet kapnak. Ez egy nagyszerű program, amely egyesíti a nyelvi és kulturális tanulásokat, valamint sok szórakoztató tevékenységet!

Nemzetközi Diákszállók

Célunk, hogy nemzetközi hallgatókat biztosítsunk azoknak a szálláshelyeknek, amelyeknek sikerülniük kell. Míg az osztálytermi oktatás a pedagógiai módszertan pillére, erősen vállaljuk a kulturális bemerítés fogalmát, amely szerves része az új nyelv tanulásának folyamatában. A két szálláslehetőségünk arra törekszik, hogy előmozdítsa ezt a dichotómiát: a Homestay és a Private Residence.

Homestay

A GEOS Languages Plus New Yorkban úgy véljük, hogy a diákok nagyobb valószínűséggel járnak sikerrel, ha a közvetlen környezetükben kényelmesen érezzék magukat. Diákjaink többsége olyan vendéglátó családokkal él, akik rendkívül barátságosak, bátorítóak és fogadók. Mielőtt a homestay programunkba sorolnánk, minden család egy szigorú szűrési folyamaton keresztül megy keresztül az egyik koordinátorunkkal, és számos kategóriában értékelik őket. Küldetésünk, hogy biztosítsuk, hogy hallgatóink biztonságos környezetben, tiszta otthonokban, vagy átgondolt és megértő családok otthonában éljenek.

Egy New York-i fogadócsaláddal való élet egy életen át tartó élmény, egy ablak a helyi kultúrába, és egy kiterjesztés a GEOS tantermi falakon túl, ahol a diák napjainkban él a tipikus amerikaiakkal. A tapasztalatok, amelyek segítik az egész tartózkodást New Yorkban!

Privát rezidencia

A GEOS a New York-i területen nemzetközi diáklakóhelyen is helyet kapott. A rezidencia modern felszereléseket kínál, például üzlettel, fitneszközponttal és mosodai létesítményekkel. Számos rezidencia komplement tevékenységet kínál, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy találkozzanak egymással. Azok a diákok, akik ezt a lehetőséget választják, nagyobb függetlenséget igényelnek, de még mindig magas szintű biztonságot nyújtanak. Függetlenül attól, hogy melyik szállást választja, a GEOS biztosítja, hogy tartózkodása kényelmes és emlékezetes legyen!

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus GEOS Languages Plus »

Utoljára frissítve March 15, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
945 USD
(ESL Activities Accommodation) kezdődő 945 $ hetente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019