UX / UI tervező Bootcamp tanfolyam

Általános információk

10 locations available

Program leírás

A tanfolyam online és helyszíni.

Legyen UX / UI tervező 9 hét alatt. Ismerje meg a felhasználóközpontú tervezést a Design Thinking folyamat alkalmazásával, és érvényesítse ötleteit felhasználói kutatások, prototípusok, felhasználói tesztek és heurisztikus értékelések révén. Tanulja meg a felhasználói felületet és az IxD-t prototípus készítéséhez a vizuális és interakciós tervezési technikák segítségével.

Kinek az Ironhack UX / UI tervezői részmunkaidőben?

Karrierváltók

Szabadítson el egy elégedetlen munkától az Ironhack Bootcamp feliratkozásával. Ez a tanfolyam elősegíti a karrier változtatását a technológiai ipar egyik leggyorsabban növekvő munkahelyén. Építészek, közösségszervezők, marketingszakemberek, pszichológusok, szociológusok, könyvtárosok, ügyfélszolgálati munkatársak és még sokan mások új karriert találtak a bootcamp segítségével - így teheti meg!

Szakmai fejlődés

Ön a hagyományos formatervezői szakember (grafikus, fotós, kreatív igazgató, reklámszakértő stb.)? Megtaníthatjuk Önnek a legújabb technológiákat és módszertanokat, amelyeket az innovatív tervező és digitális gyártó cégek használnak. Csatlakozzon a kurzusunkhoz, és lépjen fel a versenyre.

vállalkozók

Saját webes vagy mobilalkalmazását szeretné megtervezni? Ez a képzés eszközöket nyújt Önnek, amelyek segítségével nemcsak a felhasználó számára szükséges alapvető visszajelzéseket gyűjthetik a nagy pontosságú prototípusokon keresztül, hanem a visszajelzéseket beépíthetik az ötletedbe. Csatlakozzon a bootcamp-hez, és készítse el MVP-jét!

Webes és mobil fejlesztők

Erősítse meg programozási képességeit. Csatlakozzon ehhez a kurzushoz, és váljon 360º-os digitális termékprofilmá, ha megtanulja, hogyan hozhat létre magával ragadó és méretezhető felhasználói élményeket.

UX / UI Couse tematikája és felépítése

Munka előtti

Az UX / UI tervezésének első 50 órájában megtanulja a tervezési gondolkodás, az interakció tervezés és a legkorszerűbb tervező szoftver alapjait. Miután megkapta az eszközök beállítási útmutatóját, elvégzi a kifejezetten a következőkre tervezett gyakorlatokat:

 1. készítse el az első használhatósági értékeléseket és a webhely újratervezését
 2. fejlessze ki tervezési érzékenységét izgalmas tevékenységek révén
 3. elvégezzen egy alapvető HTML és CSS gyakorlati munkát, amely elengedhetetlen a bootcamp tervezési megvalósítási szakaszához.

Miután becsomagolta ezeket az online előkészítő anyagokat, készen áll arra, hogy jobbra indítsa a kurzust!

1. modul: A felhasználói élmény megértése

Az első és a második hét folyamán megtanulja az UX / UI alapvető kereteit: tervezési gondolkodást, agilis módszertant és karcsú felépítést. Ezután fejlessze az UX kutatási módszereit, az interakció tervezési elveit és az információs architektúrát. Témakörök:

 • A tervezési gondolkodás alkalmazása karcsú struktúrákkal és agilis módszerekkel együtt.
 • Felhasználóközpontú tervezés megtanulása és a felhasználók és vállalkozása igényeinek kutatása.
 • Az interakciótervezés és az információs architektúra készségeinek bővítése.
 • Készítse el az első interaktív prototípusokat a teszteléshez.

A harmadik héten kezdődik az első projekt! Kezelje első termékdizájn-projektjét agilis módszertannal, hogy felfedezze felhasználóit, majd tervezzen egy termék-ütemtervet a problémáik megoldására. Befejezze a gerilla tesztelést és az előadásokat, hogy javítsa nyilvános beszédkészségét.

2. modul: Tanulja meg a felhasználói felületek tervezését

A negyedik és ötödik héten megismerheti az UI közeli huroktervezésének márkaneveinek és tervezésének alapjait. Ezután hajtsa végre ezt a tudást vonzó, elegáns és méretezhető felhasználói felületek létrehozásához. Témakörök:

 • Eredeti ötletek generálása a digitális termékekhez és azok előállítása.
 • Tervezze meg a tervezési rendszereket egy teljesen animált interaktív prototípus létrehozása érdekében.
 • Tesztelje prototípusát a piaci igények és a kívánalom kiegyensúlyozása érdekében.

A hatodik hét a második projektre szólít fel: korszerű weboldal-kialakítás létrehozása vonzó animációkkal és kifinomult stílusban! Dokumentálja a teljes folyamatot, hogy biztosítsa a „Fejlesztés” zökkenőmentes átadását. Ezután a projekt befejezése után bemutatja azt a „részvényeseknek”.

3. modul: A terv megvalósítása

Az utolsó modul a hetedik és nyolcadik héten kezdődik, ahol elkezdi a tervek valós életben történő megvalósítását. Készítse el első reagáló, egyoldalas weboldalát a fejlesztők által megtanult legjobb gyakorlatok felhasználásával. Témakörök:

 • A webhely tervezése a gyártáshoz.
 • Tekintettel a technológiai korlátokra a kezdetektől.
 • Az összes megfelelő eszköz előkészítése.
 • Alapvető lágy készségek, például portfólió finomhangolás és ügyfélkapcsolatok megtanulása.

Az utolsó, és messzemenően legnagyobb kihívást jelentő projektre a modul és a kurzus utolsó hetében kerül sor. Készítsen digitális terméket az Ön által választott probléma megoldására. A projekt befejezése után az élő Hackshow-ban versenyezhet osztálytársaival együtt. Van mit kell nyernie?

Karrier szolgáltatások

Portfólió és folytatása

Készítsen portfóliót, és folytassa a szakértők támogatásával és visszajelzéseivel a bootcamp egész területén.

Állásinterjú előkészítése

Minden héten tervezési kihívásokkal kell szembenéznie, hogy biztosan készen áll egy igazi interjúra.

Hálózati és öregdiák események

Ironhack ad otthont az egyes városok legfontosabb Ironhack . Merüljön el a közösségbe az egyetemen szervezett műhelyek, rendezvények és konferenciák révén.

Bérelhető vásár és munkahelyi támogatás

A cégek bíznak képzésünkben, és jönnek interjút készíteni a bootcamp után a bérleti vásáron. Szerszámokat és lehetőségeket kínálunk Önnek álmai munkájának elhelyezésére.

Pénzügyi lehetőségek

Szüksége van fizetési segítségre? A jóváhagyott harmadik fél hitelezői által nyújtott finanszírozási lehetőségeink rugalmasságot biztosítanak a túllépéshez az idő múlásával. https: // www. Ironhack .com / hu / finanszírozás

Letét

Tanfolyamaink gyorsan kitöltődnek A hely biztosításához befizetnie kell egy befizetést, amely esedékessé válik, ha elfogadják a pályára. Kaució összege: 750 €

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Ironhack is an international school with courses in Web Development, UX/UI Design and Data Analytics in Madrid, Barcelona, Miami, Paris, Mexico, Berlin, Amsterdam, Lisbon and Sao Paulo. Ironhack's pur ... Tovább

Ironhack is an international school with courses in Web Development, UX/UI Design and Data Analytics in Madrid, Barcelona, Miami, Paris, Mexico, Berlin, Amsterdam, Lisbon and Sao Paulo. Ironhack's purpose is to transform the education space by making it customer-centric and outcomes-driven. Students finish the bootcamps with a new way of thinking and approaching problems, resulting in new jobs, promotions at their current jobs, or companies they’ve built. Kevesebb
Madrid , Barcelona , Amszterdam , Berlin , Lisszabon , Mexikó város , Miami , Párizs , Sao Paulo , Madrid + 9 Több Kevesebb