Vállalati angol

Általános információk

28 locations available

Program leírás

Corporate English

Angol képzés Lounge - A Professional Choice

Corporate angol egy ága angol egy adott célra. Azonban Corporate angol képzés dúsul az üzleti és kereskedelmi ágazatban az angol nyelv oktatása és képzése.

Angol képzés Lounge Vállalati angol kurzusok első osztályú angol nyelvű képzést azok számára, akik szeretnék fejleszteni angol nyelvtudásukat a foglalkoztatás és a gyakorlati üzleti és ipari környezetben.

ETL tanulók számára is megszerezzék a képesség, hogy hatékonyan előadások, utasításokat ad és a készségek fejlesztése szükséges, hogy adja át a Cambridge Business English vizsgálata (BEC), egy nemzetközileg elismert ESP képesítést, amely teszteli a készségek segítségével angol az irodában, munkahelyen vagy a boltban emeleti . Ez az irány a tanulmány bebizonyította népszerű a szingapúri és a japán pénzügyi szektorban. Más, mint a városok, mint Tokió és Yokohama, a Kansai régió Japán álló Fukui, Shiga, Kyoto, Osaka, Hyogo, Nara és Wakayama látott egy nagy fellendülés a tudományos és az üzleti angol nyelv igényeinek. ETL kínál egy üzleti angol és angol Akadémiai célokra (EAP) persze, hogy elsődlegesen a angol tudományos írás és fonetikus tudatosság.

A témák között szerepel: 1. tárgyalási 2. Hálózati 3. kezelése ülések 4. Az interjú 5. megrendelések 6. Ügyfélszolgálat 7. Általános kommunikáció

Tanfolyam áttekintés

A tanulók számára is megszerezzék a képesség, hogy hatékonyan előadások, utasításokat ad és a készségek fejlesztése szükséges, hogy adja át a Cambridge Business English vizsgálata (BEC), egy nemzetközileg elismert ESP képesítést, amely teszteli a készségek segítségével angol az irodában, munkahelyen vagy a boltban emeleti .

Ez az irány a tanulmány bebizonyította népszerű a Szingapúr és Tajvan pénzügyi szektorban. Más városok, mint Tokió és Yokohama, a Kansai régió Japán álló Fukui, Shiga, Kyoto, Osaka, Hyogo, Nara és Wakayama láttuk nagy fellendülés, a tudományos és az üzleti angol nyelv igényeinek. ETL kínál egy üzleti angol és angol tudományos célokra (EAP) persze, hogy elsődlegesen a angol üzleti írás és beszéd és képességeit.

Mint minden ETL tanfolyamok, kínálunk rugalmas képzési alkalommal, többek között esténként és hétvégén, ha szükséges.

Fókuszban a mit akar, és hogyan lehet ez

ETL vállalati nyelvi képzést tartalmaz különböző kulcsfontosságú képzési programokat. Standard tanfolyamok, mint például a „Nemzetközi üzleti angol” vagy „angol ügyfélszolgálat”, az ügyfél egyedi tanfolyamok, amelyek különleges angol nyelv igényeinek.

ETL tervez motiváló, magával ragadó és szórakoztató tanulási csomagokat, amelyek érthető és rendkívül hatékony, mely akkor a legjobb a nyelvi képzés. Kínálunk angol nyelvi képzés Hong Kong, Dubai, Tokió, Oszaka, Kowloon, Ho Si Min, Szöul és Mumbai. Néhány a világ vezető pénzügyi és ipari városok támaszkodnak ETL szállít angol nyelvi képzés az üzleti, jogi, a légi közlekedés, a mérnöki és tudományos célra. Bővül a dolgozók tudását és készségeit, miközben stretching üzleti elérheti az egész angol nyelvű világban!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. W ... Tovább

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. We deliver English language training at a time and location of your choosing! We are not a 9 to 5 English as a second school because we know that life is 24 hours a day, 7 days a week. Kevesebb
Abu Dhabi , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Dubai , Bangkok , Peking , Delhi , Hanoi , Hong Kong , Kuala Lumpur , Riyadh , Szöul , Shanghai , Singapore , Taipei , Tokyo , Jakarta , Barcelona , Berlin , Bern + 27 Több Kevesebb