Program bemutatása

Megszerezzék a szükséges eszköztár a sikerhez, mint a pénzügyi szakember

Pénzügyi szakemberek arca egyre összetettebb feladatok a mai gyors tempójú üzleti környezetben. Ahhoz, hogy sikeres legyen, szükséges a mester számos vállalati pénzügyi eszközök és megérteni, hogyan kell használni őket.

A Corporate Finance moduláris program lehetővé teszi, hogy ezekhez eszközöket három önálló modulokat, meg 6-8 hét különbséggel, hogy az Ön elegendő időt, hogy felszívja az anyagot.

Pénzügyi Számviteli és elemzés (modul 1) elmagyarázza, hogyan kell olvasni és értelmezni pénzügyi kimutatások


Vállalati pénzügyek és értékelése (2. modul) nézi értékelési technikák és alkalmazásaik


Vállalati Pénzügyi és Kockázatkezelési politika (3. modul) koncentrál felhasználásáról szóló pénzügyi eszközök finanszírozására a vállalkozások és a kockázatok kezelésére.

&nbsp


Tartalom

&nbsp

1. modul: Pénzügyi Számviteli és elemzés
Ebben a modulban, megtanulod értékelni a teljesítményét társaság vállalkozás alapos elemzése a pénzügyi kimutatásokat.

&nbsp

2. modul: Corporate Finance és értékelése
Ez a szakasz a Corporate Finance moduláris program felvértezi az Ön számára a modern értékelési eszközöket ahhoz, hogy helyesen értékeli a pénzügyi döntések és értékelik a vállalatok.

&nbsp

3. modul: A vállalati finanszírozás és kockázatkezelés politika
Vállalkozások hozzáférést egyre gazdagabb sor alternatívák finanszírozására tevékenységüket. Emellett egyre inkább a fedezeti származékos piacokon több forrásból származó kockázatot. Ez a modul bemutatja a fő eszköz áll a rendelkezésére a modern vállalkozások számára. Azt is vizsgálja, hogy hogyan értékeli őket, és hogyan kell használni őket, hogy helyes pénzügyi döntéseket.


Ön kapnak alapos megértése a tőkepiacok, a vállalati finanszírozás és az értékelési vállalati kötelezettségeket, mint a kötvények, opciók és a méltányosság. Ezután megvizsgálja a fedezeti és a kockázatkezelés, valamint a fontos területek valós lehetőségeket, osztalék politika, a fúziók és felvásárlások, vállalati átszervezés, pénzügyi nehézségekbe ütközik, a biztonsági kiadásának folyamatát, és a hosszú távú pénzügyi tervezés.

&nbsp

&nbsp

Célközönség

&nbsp

A Corporate Finance moduláris program ideális mindazok számára keres alapos megértése kulcsfontosságú fogalmak mögött modern pénzügyi döntéshozatalban.

Program oktatási nyelve:
Angol

22 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
3 hetek
Részidős oktatás
Price
14,950 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date