Végrehajtó diploma das in ICT vagy közüzemi menedzsment

IIMT University of Fribourg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Végrehajtó diploma das in ICT vagy közüzemi menedzsment

IIMT University of Fribourg

Executive Diploma (DAS)

Keres egy szakmai kihívás és szakmai előmenetelt segítő? Majd kap a végrehajtó diploma, az információs és kommunikációs technológiák (IKT), vagy segédprogram Management, és részévé válik a hálózatunk!

Az ügyvezető Diploma a résztvevők az analitikai, funkcionális, és interperszonális készségek szükségesek a sikerhez az egyre összetettebb és a globális IKT, valamint Utility üzleti és menedzsment környezet.

Az ügyvezető diploma IKT vagy Utility Management képviseli összesen 10 kurzus hét, 20 modul és be lehet fejezni a részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben. A program szervezésében hetente blokkok (hétfőtől szombatig), minden blokk, amely két modul. Fele az osztály időt biztosít az új ismeretek megszerzését a tárgykörben concernend, míg a fennmaradó idő álljon rendelkezésre a gyakorlati munka és esettanulmányok (az IKT vagy Utility Management).


Útmutatás nyelve


Angol az egyetlen nyelv tanítás. A résztvevők a iimt tanfolyamok ezért ismerni kell az adott nyelven.


vizsgák


Mind a 20 modul követi írásbeli vagy szóbeli vizsga alapján az anyag alatt megtett a tanfolyamok. Sikeresen befejeződött vizsgálatok is később elismerte a iimt Executive MBA program.


ECTS-csapat


Kitöltésével ügyvezető Diploma, a diákok kapnak 60 ECTS-csapat, beleértve a nemzetközileg elismert ügyvezető Diploma IKT vagy Utility Management a University of Fribourg.

Tanfolyam felépítése

Az ügyvezető programok célja, mint egy sor modulok köré szerveződött témakörben egy, két vagy három modul minden témában. Az egyes modulok szint egyre nehezebben. Az elméleti tudás, amely biztosítja az elején követi a hangsúlyt a gyakorlati problémák megoldása, valamint a konkrét ismeretek a kiválasztott témákban.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
1 - 4 Év
Részidős
Nappali
Locations
Svájc - Fribourg, Fribourg
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Svájc - Fribourg, Fribourg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt