A kurzus

A diplomás védelmi tanulmányok egy intenzív egyéves átalakító tanfolyam, amelynek célja, hogy a nem megőrzési háttérrel rendelkező diplomások elősegítsék tudásukat és készségeiket.

A hallgatóknak lehetősége van hozzáférni számos analitikai eszközhöz és tanulni a nagy tapasztalattal rendelkező gyakorlóktól. Használhatják a csapatnak a múzeumokkal, szakmai testületekkel és örökségügynökségekkel fennálló szoros kapcsolatait is.

A tanfolyam során a hallgatóktól elvárják, hogy elkészítsék saját portfóliójukat a speciális rajzokról és fényképekről, és lehetőséget kapjanak a műszaki ismeretek fejlesztésére a történelmi tárgyak kezelésére. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy használják ki a lehetőségeket, hogy bekapcsolódjanak az élő projektekbe.

Kutatási területek, projektek

A University of Lincoln Védelmi és Kulturális Örökség Központját 2011-ben hozták létre, hogy koordinálja a természetvédelem, a történelem és a tudomány kutatási tevékenységeit az örökségágazathoz kapcsolódóan.

A tagok érdeklődnek a történelmi anyagi kultúra, annak megőrzése és elemzése iránt. Hozzáférhetnek tudományos alapú módszertanokhoz az anyag elemzéséhez, valamint az elemzés jelentőségének megfogalmazásához szükséges történelmi szakértelemhez. A tagok a múzeumi szektorral konzervatívok, kurátorok és tanácsadókként működnek együtt.

A csoport kutatási témái között szerepel az építészeti festékkutatás, a kultúrtörténet, valamint a történelmi és ősi anyagok.124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpg Lizzie George / Unsplash

Hogyan tanulsz?

A hallgatók a történelmi anyagok széles választékához férhetnek hozzá, és a gyógyító kezelésre és a megelőző megőrzésre összpontosíthatnak.

A kurzus összetétele és lebonyolítása az egyes modulokonként eltérő, és tartalmazhat előadásokat, szemináriumokat, workshopokat, független tanulmányokat, gyakorlati munkát a természetvédelmi laboratóriumokban, kutatást és egy-egy tanulást.

Kapcsolatórák és független tanulmány

A program heti heti kapcsolattartása az egyes moduloktól és a vizsgálat szakaszától függően változhat. A posztgraduális szintű tanulmány magában foglalja a független tanulmányok jelentős részét, az előadások és a szemináriumok által lefedett anyag feltárását. Általános útmutatásként, a tanuló minden órájában várhatóan legalább két-három órát töltenek egy független tanulmányban. További információért forduljon a programvezetőhöz.

modulok

3. szint

  • Alkalmazott gyakorlati készségek (Core).
  • Megőrzési folyamatok (alapvető).
  • Védelmi tudomány (Core).
  • Megőrzési elmélet (Core).
  • Dokumentációs technikák (alapvető).
  • Megelőző megőrzés (alapvető).

† Egyes kurzusok választható modulokat kínálhatnak. Az opcionális modulok rendelkezésre állása évről évre változhat, és a minimális hallgatói létszám függvénye. Ez azt jelenti, hogy az opcionális modulok elérhetősége nem garantálható. Az opcionális modulválasztást a személyzet rendelkezésre állása is befolyásolhatja.

Hogyan értékeljük

Az értékelés módszerei

Az ezen a kurzuson részt vevő hallgatók előadásokból, esszéből, előrehaladási tesztből, jelentésekből, gyakorlati munkából, valamint rajzok és fényképek portfóliójából álló tanfolyamon értékelhetők.

Értékelési visszajelzés

A University of Lincoln értékelési visszajelzési politikája azt kívánja biztosítani, hogy az akadémikusok azonnal visszajelzést kapjanak az értékelés során - általában a benyújtás időpontjától számított 15 munkanapon belül.

Belépési követelmények 2020–21

Bármely tudományágban vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalatban kitüntetéssel rendelkezik.

A tengerentúli hallgatóktól az IELTS 6.0-nak megfelelő általános angol nyelvtudást kell bizonyítani, mindegyik elemben legalább 5,5-nél.

Ha nem felel meg a fenti IELTS követelményeknek, akkor részt vehet az ülés előtti angol és akadémiai tanulmányi készségek egyik kurzusán. Ezeket a speciális tanfolyamokat úgy tervezték, hogy segítsék a hallgatókat a tervezett tanulmányi program angol nyelvű követelményeinek való megfelelésben.

Program oktatási nyelve:
  • English (UK)
University of Lincoln
Utoljára frissítve November 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
15,900 GBP
nemzetközi - otthoni / EU; £ 9250
Deadline
jan. 15, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
End Date
aug. 2021
Jelentkezési határidő
jan. 15, 2020

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
jan. 15, 2020
End Date
aug. 2021

Change your World at the University of Lincoln | University of Lincoln