Vendéglátás diploma
LaSalle College Vancouver
Kulcs információ
Campus helye
Vancouver, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
1 év
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Emlékezetes tapasztalatok létrehozása
A mai munkáltatók olyan képzett csapattagokat keresnek, akik szenvedélyt, elkötelezettséget, sziklaszilárd munka etikai és borotvaéles alkalmazkodóképességet hoznak. Ahhoz, hogy az étteremben dolgozzon, szeretni kell mosolyogni az arcán, a látogatókkal és a színházi hangulatban. Örömteli és pozitívnak kell lennie, miközben a személyzet és a nyilvánosság számára is eredményes, és nem könnyű feladat, de a LaSalle College Vancouver megmutatja a diákoknak, hogy hogyan tudnak boldogulni egy izgalmas iparágban, magas szintű, gyakorlati képzéssel.
A tanfolyam céljai
A vendéglátás tanterve
A beszerzési, költségvetési, tervezési és költség-ellenőrzési ismeretek tájékoztatják a hallgatókat az élelmiszer- és italgyártás piaci igényeiről. A front-end menedzsment kérdések, mint például az étkező eljárások, menedzsment menedzsment és a humán erőforrás menedzsment kiterjednek a hallgató azon képességére, hogy elősegítse a kulcsfontosságú alkalmazottakkal való hatékony kommunikációt. A diákok szintén a marketing, a pénzügyi menedzsment és a konyhai menedzsment készségek alapjául szolgálnak, amelyek kritikusak a vendéglátó-ipari és kulináris iparágak működéséhez. A program negyedik és utolsó negyedévében a diákok összegyűjtötték a programban szerzett kritikus készségeiket, hogy egy teljes üzleti tervet dolgozzanak ki egy legalább 100 férőhelyes étterem számára. Ezután egy externshipet indítanak el az iparágban, hogy megtapasztalhassák a valós tapasztalatokat.
Áttekintés
Ez a program 60 kreditből áll 4 negyedévből.
Tanfolyamlista
- Koncepciók és elméletek a kulináris technikákról
- Szaniter és biztonság
- A klasszikus technikák alapjai
- Menükezelés
- Beszerzés és termékazonosító
- Garde Manger
- Gyakorlat
- Tervezési és ellenőrzési költségek
- Világ konyha
- Menedzsment, felügyelet
- Élelmiszer- és italkezelés
- Capstone
- Táplálás
- Marketing a vendéglátóipar számára
- Vendéglátás és bankett műveletek
- Vendéglátás és humán erőforrás menedzsment
- Pénzügyi irányítás a vendéglátóipar számára
- Vezetés és szervezeti fejlődés
Foglalkoztatás
A vendéglátás
Karrierlehetőségek
Az alumínium vendéglátó cégek, luxusszállodák és kávézók saját tulajdonában vannak, vagy többek között a Cactus Club, a Fairmont Pacific Rim, a Nightingale étterem és a JW Marriott Parq Vancouver. A diplomások felkészültek arra, hogy magasabb szintű vezetői pozícióban lépjenek be az éttermi üzletbe. Sokan dolgoztak a szolgáltatóiparban, és a Diploma programot a saját maguk kihívásának, a művészi tevékenységük javításának és a foglalkoztatási lehetőségeik növelésének egyik módjaként vették igénybe.
Hitelesítő adatok
Oklevél
Ezt a programot a Fejlett Oktatási Minisztérium, a készségek szakképzési intézménye (PTIB) hivatalvezetője hagyta jóvá.
A részletek
- Az iparági szakértők gyakorlati képzése
- Ipari szakmai gyakorlatok, hogy valós tapasztalatokat szerezzenek
- A program kulináris készletet igényel
- Innovatív oktatás a legmodernebb környezetben
- A program 60 kreditből áll négy negyedévben
- Végzős hallgatók diplomát kapnak
A Vendéglátás és Étterem Üzleti Menedzsment Diploma program az alapvető kulináris készségek és technikák bemutatásával kezdődik az alapvető főzésben. A diákok felfedezik a vendéglátó oktatás és a különféle karrierlehetőségek változatos aspektusait, mielőtt elmozdulnának mind az üzleti menedzsment gyakorlati, mind az elméleti ismereteihez, mint például az étkeztetési eljárások, az emberi erőforrás menedzsment, a költségvetés és a költségszabályozás.
Pályakezdő tanulás
- Marketing, pénzügyi és konyhai menedzsment.
- A kulináris technikák és az élelmiszer- és italmenedzsment fogalmai és elméletei.
- Vendéglátás és humán erőforrás menedzsment, vezetés és szervezeti fejlesztés.
- Mutassa be a vendéglátóipar kulturális, erkölcsi, etikai és környezetvédelmi kérdéseinek tudatosságát.
- Fedezze fel és kritikusan elemezze azokat a elveket és gyakorlatokat, amelyek befolyásolják a globális vendéglátóipart érintő kortárs kérdéseket.
- Különbséget kell tenni a menedzser számos szerepe és felelőssége között számos vendéglátó környezetben.
- Végezze el az operatív értékesítési és marketing koncepciókat a vendéglátó szervezetekben.
- A vendéglátó szervezetekkel kapcsolatos pénzügyi dokumentumok és adatok előkészítése, karbantartása, elemzése és felhasználása.
- Hozzon létre egy üzleti tervet egy élelmiszer-szolgáltató üzlethelyiség vagy vendéglátó-ipari vállalat számára.
Ki kéne jelentkezni?
Diákok közvetlenül a középiskolából, vagy érett diákok, akik készen állnak a karrier megváltoztatására, vagy arra a képességre, hogy képesek legyenek.
- Olyan hirdetések, akik élvezik az étkezést
- Élvezi az éttermi menedzsmentet
- Azok, akik értékelik az üzleti hozzáértést és az emberek készségeit
Ideális Diákok
Ki kéne jelentkezni?
Diákok közvetlenül a középiskolából, vagy érett diákok, akik készen állnak a karrier megváltoztatására, vagy arra a képességre, hogy képesek legyenek.
- Olyan hirdetések, akik élvezik az étkezést
- Élvezi az éttermi menedzsmentet
- Azok, akik értékelik az üzleti hozzáértést és az emberek készségeit
Tanterv
Áttekintés
Ez a program 60 kreditből áll 4 negyedévből.
Tanfolyamlista
- Koncepciók és elméletek a kulináris technikákról
- Szaniter és biztonság
- A klasszikus technikák alapjai
- Menükezelés
- Beszerzés és termékazonosító
- Garde Manger
- Gyakorlat
- Tervezési és ellenőrzési költségek
- Világ konyha
- Menedzsment, felügyelet és karrierfejlesztés
- Élelmiszer- és italkezelés
- Capstone
- Táplálás
- Marketing a vendéglátóipar számára
- Vendéglátás és bankett műveletek
- Vendéglátás és humán erőforrás menedzsment
- Pénzügyi irányítás a vendéglátóipar számára
- Vezetés és szervezeti fejlődés
Hitelesítő adatok
Oklevél
Ezt a programot a felsőoktatási, szakképzési és képzési minisztérium magánképző intézményi fiókjának (PTIB) nyilvántartója hagyta jóvá.
A részletek
- Az iparági szakértők gyakorlati képzése
- Ipari szakmai gyakorlatok, hogy valós tapasztalatokat szerezzenek
- A programhoz kulináris készlet szükséges
- Innovatív oktatás a legmodernebb környezetben
- A program 60 kreditből áll, négy negyedévben
- Végzős hallgatók diplomát kapnak
A Vendéglátás és Étterem Üzleti Menedzsment Diploma program az alapvető kulináris készségek és technikák bemutatásával kezdődik az alapvető főzésben. A diákok felfedezik a vendéglátó oktatás és a különféle karrierlehetőségek változatos aspektusait, mielőtt elmozdulnának mind az üzleti menedzsment gyakorlati, mind az elméleti ismereteihez, mint például az étkeztetési eljárások, az emberi erőforrás menedzsment, a költségvetés és a költségszabályozás.
Pályakezdő tanulás
- Marketing, pénzügyi és konyhai menedzsment.
- A kulináris technikák és az élelmiszer- és italmenedzsment fogalmai és elméletei.
- Vendéglátás és humánerőforrás menedzsment, vezetés és szervezetfejlesztés.
- Mutassa be tudatosságát a vendéglátóipar kultúrák közötti, erkölcsi, etikai és környezetvédelmi kérdéseiben.
- Fedezze fel és kritikusan elemezze azokat a elveket és gyakorlatokat, amelyek befolyásolják a globális vendéglátóipart érintő kortárs kérdéseket.
- Különbséget kell tenni a menedzser számos szerepe és felelőssége között számos vendéglátó környezetben.
- Végezze el az operatív értékesítési és marketing koncepciókat a vendéglátó szervezetekben.
- A vendéglátó szervezetekkel kapcsolatos pénzügyi dokumentumok és adatok előkészítése, karbantartása, elemzése és felhasználása.
- Hozzon létre egy üzleti tervet egy élelmiszer-szolgáltató üzlethelyiség vagy vendéglátó-ipari vállalat számára.
A program eredménye
A tanfolyam céljai
A Hospitality & Restaurant Business Management diplomaprogram tanterve az alapvető konyhában használt alapvető kulináris készségek és technikák bevezetésével kezdődik. A diákok ezután felfedezik a kulináris konyha különböző dimenzióit, például a kulináris oktatás szerepét és a különböző karrierlehetőségeket, mielőtt továbblépnének mind a gyakorlati, mind az elméleti készségekre az üzleti színtéren.
A beszerzési, költségvetési, tervezési és költségellenőrzési ismeretek tájékoztatják a diákokat az élelmiszer- és italvállalkozás működésének piaci követelményeiről. Az olyan front-end menedzsment kérdések, mint az étkezői eljárások, a menü szerinti kezelés és a humánerőforrás-menedzsment kibővítik a hallgató azon képességét, hogy hatékony kommunikációt tudjon folytatni a kulcsszemélyzettel. A hallgatók a marketing, pénzügyi menedzsment és konyhai menedzsment készségeken is alapulnak, amelyek kritikusak a vendéglátás és a kulináris iparág működtetéséhez. A program negyedik és utolsó negyedévében a diákok egyesítik a programban megszerzett összes kritikus készséget, hogy teljes üzleti tervet dolgozzanak ki legalább 100 férőhelyes étterem számára. Ezután externship az iparágban, hogy valós tapasztalatokat szerezzenek.
Karrierlehetőségek
Foglalkoztatás
A Hospitality & Restaurant Business Management diplomaprogram óvatos választás azok számára, akik szenvedélyesen viselik a gasztronómiai és vendéglátóipart. Függetlenül attól, hogy karrierje egy étterem tulajdonlása vagy vezetése, vagy ha vendéglátóipari vállalatokkal, szállodákkal és kávézókkal szeretne együttműködni, a program felkészíti Önt arra, hogy az érettségi után különféle belépő szintű foglalkoztatási lehetőségeket keressen. A program azon személyeknek is megfelel, akik jelenleg a szolgáltatóiparban dolgoznak, és akik kihívást jelentenek maguknak és bővítik foglalkoztatási lehetőségeiket. A program sikeres befejezése után a diplomások készek arra, hogy belépő szintű pozíciókat keressenek a munkaerőben egy jól lekerekített portfólióval, amely megalapozhatja a konyhaművészet belépő szintű foglalkoztatását.
Karrierlehetőségek
Az alumínium vendéglátó cégek, luxusszállodák és kávézók saját tulajdonában vannak, vagy többek között a Cactus Club, a Fairmont Pacific Rim, a Nightingale étterem és a JW Marriott Parq Vancouver. A diplomások felkészültek arra, hogy magasabb szintű vezetői pozícióban lépjenek be az éttermi üzletbe. Sokan dolgoztak a szolgáltatóiparban, és a Diploma programot a saját maguk kihívásának, a művészi tevékenységük javításának és a foglalkoztatási lehetőségeik növelésének egyik módjaként vették igénybe.