Versengő keresztül Emberek: Vezető az Enhanced Performance, korábbi nevén az első SMU-Line Management Program, egy 9 hetes bizonyítvány program, amely fogalmakat és eszközöket, hogy elsajátítsák az emberek vezetési oldalról. Ideális az új vezetők és felügyelők, valamint tevők a beköltözik kezelése - amely szilárd alapot a menedzsment technikák. A program arra is kiválóan alkalmas a tapasztalt vezetők, akik nem kaptak formális képzésben vagy oktatásban irányító mások. Ez a kurzus középpontjában tudta a saját vezetési stílus, az irányító a beosztottak, valamint az irányító a szakértői és a főnök kapcsolatokat.


Hatály és cél

A legtöbb ember meg irányítás rengeteg képzett és gyakorlott konkrét műszaki területen, de alig vagy egyáltalán nem képességek kezelése embereket. Ez a program, versengő keresztül Emberek: Vezető az Enhanced Performance, egy tíz-session sorozatban tartott, több mint kilenc héten keresztül. Ez biztosítja vezetők szilárd alapot az alapvető menedzsment kompetenciák. Használata kiscsoportos tevékenységek, értékelési eszközöket, és ügyességi gyakorlatok épület, akkor aktívan alakítani fogalmakat az emberek képességeit.


Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Műszaki vezetők, vállalkozók, és tapasztalt vezetők, akik tettek a kiegészítő emberek felelősséget, vagy nem vettek részt formális képzésben az emberek kezelése.


Program Idő és hely

A program kezdődik egy átfogó, kötelező egész napos ülés. Ezt követően, a Dallas ülés megfelel-án, szerdán este 6-tól 09:00-at a Cox School of Business a SMU campus. A Plano ülésen találkozik kedden este a 6-at 9:00 SMU-in-Legacy.


SMU tanúsítvány

Bizonyítványok teljesítés kapnak a résztvevők, akik a teljes egyéni projektet és részt venni a bevezető egész napos ülés és legalább hat a nyolc esti ülés. A program szintén jóváhagyták Továbbképzés egységek (CEUs).


A program tartalma

* Motiváló Egyéb

Az illetékes vezetők tudják, mi motiválja az egyes munkavállalói és használja, hogy a tudás javát mind az egyén és a szervezet. Ezen az ülésen, a vezetők megtanulják, hogyan kell beállítani a várakozásokat, és ezzel olyan környezetet teremtsen, amely elvezet a termelékenység és a munkavállalói elégedettség.

* Vezetői sokoldalúság

Ez az ülés az Ön számára a készséggel, hogy maximalizálni tudja teljesítményét és a teljesítményt a beosztottak és a csapat. Ön értékelni fogja a rugalmas vezetési stílus konkrét munkával kapcsolatos helyzetekben és határozza meg a szintjét. Ön meg fogja vizsgálni, és különbséget jellemzőit és elvárásait a hatékony vezetés, irányítás, és a followership. Fog távozni, pontos megértése erősségeit és területek meghatározása a fejlesztési növeléséhez szükség van a karrierjét.

* A megfelelő kiválasztása Emberek

Menedzserek sikerülhet, ha biztosított a többiek erőfeszítéseinek, és kiválasztja a megfelelő emberek döntő fontosságú. Ez az ülés összpontosít, hogyan kell elkészíteni stratégiailag az interjúra, és hogyan kell használni viselkedési kérdezési technikák, hogy kap az interjúalany, hogy megadja a választ, hogy segít jobban megjósolni a jövőbeli viselkedés a munkát.

* Csapatépítés

Ismerje meg a szükséges képzettséggel ahhoz, hogy sikeresen vezetni a csapatodat. Fedezze fel az értéket, amelyet a közös célok és szerep meghatározását hozzá a sikeres csapat teljesítményét. Azt is megtanulják felismerni a buktatókat, hogy vezethet zavar a csapatok.

* Kihasználva egyéni különbségek

Van egy megbirkózzanak a technikai szempontjait a munka - ez a szakértői és munkavállalói viselkedés, amely jelenleg a legnagyobb kihívást. Ez az ülés összpontosít segít jobban megértsék, hogyan különböző stílusok, tapasztalatok, kultúrák, és motivációs kell a teljesítmény romlását okozhatja.

* Irányító a teljesítmény

Te került elő, amiért egy kiemelkedő egyéni előadóművész. Most a felelősségi bővült, és máris értékelni teljesítményét mások. Ezen az ülésen, akkor vizsgálni a különböző stratégiák, hogy értékeljék és fejlesszék a munkavállalók, beleértve a szakmai ismereteket a coaching, tanácsadás, és további módon kezelni a nem teljesítőket.

* Megoldása Konfliktus

Konfliktus természetes része minden munkahelyi környezet, legyen szó akár dolgozik egy-egy, vagy mint egy csapat tagja. Majd megvizsgálják a sok forrás, okai és típusai konfliktusok gyakran megtalálhatók a munkahelyen. Azt is megtanulják, hogyan kell használni konfliktusok technikák szerezni pozitív eredmények sok nehéz helyzetekben.

* Tájékoztatás az eredmények

Ez az ülés fokozza a hallgatási és bemutatása készségeket. Határozza meg korlátokat, amelyek akadályozzák meg hallgat hatékony és lengyel kiscsoportos bemutatása és kommunikációs készségek összpontosítva, hogyan lehet befolyásolni, és meggyőzni. Végül, megtanulják, hogyan kell kezelni találkozókat, hogy azok hatékony és eredményes felhasználását időben minden érintett.

* Irányító keresztül befolyás: Sikeres Peer / Boss kapcsolatok

Real vezetői azt jelenti, befolyást gyakorol a jóval a hivatalos hatóság. Gyakran felelősek a projektek és eredmények anélkül, hogy a hivatalos hatóságok is szüksége lehet. Ez az ülés összpontosít fellendítő hatással, hogy több termelő és még élvezetesebbé kapcsolatot a főnök, társaik, és a munkavállalók. A résztvevők megtanulják, stratégiákat, hogy segítse kommunikálni az ötleteiket, és ki mások produktív és meggyőző módon biztosítva van szüksége a szervezetnek, és mások is teljesülnek.

* Végrehajtási módosítása: ne felejtsük el az emberek

A legtöbb változás erőfeszítéseket jól néz ki papíron. A probléma az, hogy a változás kezdeményezések történnek a világban, és az a valódi emberek. Változás erőfeszítései kudarcba fulladnak, mert a vezetők nem érzetét keltik a sürgős, nem kap buy-in, és inkább összpontosítani csak a szervezeti előnyöket. Ezen az ülésen, megtudhatja a szükséges készségeket, hogy a sikeres változás ügynöke. ROI projektek kerülnek bemutatásra a végén ezt a modult.


Hogyan fogsz Benefit

A cél ennek a programnak az, hogy egy bázis az alapvető készségek és technikák, ahonnan eredményesen dolgozzon. Egyedülálló, rendkívül részvételi környezetben, akkor:

- Legyen egy hatékony vezető és menedzser
- Megtanulják, hogyan kell képessé magad és a munkavállalók
- Kialakítása és fenntartása a teljesítmény szabványokat, hogy mások hajlandóak követni
- Növeli a képességét, hogy kezdeményezzen és a munka változás
- Fokozza az interperszonális készségek, hogy jobban kihasználja a képességeit mások
- Értékelése és az intézkedés a saját személyes növekedés
- Ki kell dolgozni egy alapítvány lényeges m anagement készségeket, amelyek alapján meg lehet tovább építeni a karrierjét
- Transfer új technikák és készségek közvetlenül a munka révén az egyéni projekt9 további kurzus Cox School of Business, Southern Methodist University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
9 hetek
Részidős oktatás
Price
2,895 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint