Az Institute for Innovative A vezetés közötti partnerség NE Northwest és a Northwest Indiana közösség és az üzleti vezetés az egész ágazatban. Az intézet célja, hogy létrehozzon egy kötelező érvényű kapcsolatot az oktatási tapasztalat és vezetői gyakorlat.

A Leadership Development Program a lényege az intézet. Ezzel a programmal a felső szinten a diákok, akik igazolták, erős vezetői potenciáljuk lesz versenyeztetéssel kiválasztott részt venni egy izgalmas és kihívást jelentő tevékenységek sorozata.

Tanulási Útmutató

Négy iránymutatásokat megállapítani, hogy egy filozófiai alapot, hogy irányítja a strukturáló program minden tevékenységet. A Leadership Institute program célja, hogy:

  • Vezetés Elvek - Az átadás gyakorlati információk levont személyes tapasztalatok és események.
  • Vezetés Hálózat - ismeretség és kölcsönhatás bizonyított és a feltörekvő vezetők egy széles közösség körében.
  • Skill ideje - lehetőségek megfigyelni, asszimilálni és hasznosítani a gyakorlati képességek szükségesek a vezetés.
  • Személyes fejlődés - A bizalom kiépítése, a célok meghatározása és elemzése lehetőséget biztosít egy sikeres karrier.

Tevékenységek

Vannak hat részből az intézet Leadership Development Program tapasztalat. Minden összetevő lehetőségeket biztosít a növekedés és a tanulás.

  • Heti Találkozók - Két félév heti ülés kerül ajánlanak. Előadók olyan témákkal foglalkoznak, amelyek a következők: az üzleti és a társadalmi etikett, kommunikáció, munkaerkölcs, a személyes pénzügyek, vezetési stílusok, a problémamegoldás és a döntéshozatal, csapatépítő, kreatív gondolkodás, a siker és a kudarc, kezelése időt és prioritásokat, felelősséget és elkötelezettséget.
  • Speciális Programok és Szociális interakció - Különleges esemény a tervek szerint minden félévben minden résztvevő számára. Kombinációja társadalmi körülmények között lehetőséget fog nyújtani a megfigyelés és az interakció. Lesznek konferenciák, társas összejövetelek, kirándulások, a szervezeti ülések és egyéb események.
  • Képzés és műhelyek - Minden diák vesz részt tevékenységek során a két félév, amely segítheti a személyes növekedést. Ezek a speciális lehetőségek is előfordulnak, IUN és a közösség összpontosítanak konkrét készségfejlesztés.
  • Kis csoport Fórum - Minden a program résztvevői kap egy kis csoport, amely megfelel két - hetente. A megbeszélések középpontjában a reakciók heti bemutató, speciális témák, reakciók a program tapasztalatait, gondolatok vezetői tapasztalatok és személyes növekedés. Ezek a kis csoportok üléseivel lehetővé teszi, hogy a résztvevők megismerjék egymást, mélyebb szinten.
  • Mentor - Minden diák kap egy helyi közösség vezetője, aki szolgál majd, mint mentor. Minden egyes résztvevő karrier célok és növekedési igényeinek.
  • Szolgáltatási lehetőségek - A résztvevők felajánlják feladatok szolgálja a rövid távú projektek, bizottságok és testületek a közösségben. Ezek a szolgáltatók lehetőségeit bővítik a hallgató szemszögéből résztvevői szert "a kezét" élmény valós helyzetekben, ahol a kísérletezés, az innováció és tanulásra kerülhet sor.

1 további kurzus Indiana University Northwest School of Business and Economics »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő