Hivatalos Leírás

Az Institute for Innovative A vezetés közötti partnerség NE Northwest és a Northwest Indiana közösség és az üzleti vezetés az egész ágazatban. Az intézet célja, hogy létrehozzon egy kötelező érvényű kapcsolatot az oktatási tapasztalat és vezetői gyakorlat.

A Leadership Development Program a lényege az intézet. Ezzel a programmal a felső szinten a diákok, akik igazolták, erős vezetői potenciáljuk lesz versenyeztetéssel kiválasztott részt venni egy izgalmas és kihívást jelentő tevékenységek sorozata.

Tanulási Útmutató

Négy iránymutatásokat megállapítani, hogy egy filozófiai alapot, hogy irányítja a strukturáló program minden tevékenységet. A Leadership Institute program célja, hogy:

  • Vezetés Elvek - Az átadás gyakorlati információk levont személyes tapasztalatok és események.
  • Vezetés Hálózat - ismeretség és kölcsönhatás bizonyított és a feltörekvő vezetők egy széles közösség körében.
  • Skill ideje - lehetőségek megfigyelni, asszimilálni és hasznosítani a gyakorlati képességek szükségesek a vezetés.
  • Személyes fejlődés - A bizalom kiépítése, a célok meghatározása és elemzése lehetőséget biztosít egy sikeres karrier.

Tevékenységek

Vannak hat részből az intézet Leadership Development Program tapasztalat. Minden összetevő lehetőségeket biztosít a növekedés és a tanulás.

  • Heti Találkozók - Két félév heti ülés kerül ajánlanak. Előadók olyan témákkal foglalkoznak, amelyek a következők: az üzleti és a társadalmi etikett, kommunikáció, munkaerkölcs, a személyes pénzügyek, vezetési stílusok, a problémamegoldás és a döntéshozatal, csapatépítő, kreatív gondolkodás, a siker és a kudarc, kezelése időt és prioritásokat, felelősséget és elkötelezettséget.
  • Speciális Programok és Szociális interakció - Különleges esemény a tervek szerint minden félévben minden résztvevő számára. Kombinációja társadalmi körülmények között lehetőséget fog nyújtani a megfigyelés és az interakció. Lesznek konferenciák, társas összejövetelek, kirándulások, a szervezeti ülések és egyéb események.
  • Képzés és műhelyek - Minden diák vesz részt tevékenységek során a két félév, amely segítheti a személyes növekedést. Ezek a speciális lehetőségek is előfordulnak, IUN és a közösség összpontosítanak konkrét készségfejlesztés.
  • Kis csoport Fórum - Minden a program résztvevői kap egy kis csoport, amely megfelel két - hetente. A megbeszélések középpontjában a reakciók heti bemutató, speciális témák, reakciók a program tapasztalatait, gondolatok vezetői tapasztalatok és személyes növekedés. Ezek a kis csoportok üléseivel lehetővé teszi, hogy a résztvevők megismerjék egymást, mélyebb szinten.
  • Mentor - Minden diák kap egy helyi közösség vezetője, aki szolgál majd, mint mentor. Minden egyes résztvevő karrier célok és növekedési igényeinek.
  • Szolgáltatási lehetőségek - A résztvevők felajánlják feladatok szolgálja a rövid távú projektek, bizottságok és testületek a közösségben. Ezek a szolgáltatók lehetőségeit bővítik a hallgató szemszögéből résztvevői szert "a kezét" élmény valós helyzetekben, ahol a kísérletezés, az innováció és tanulásra kerülhet sor.

1 további kurzus Indiana University Northwest School of Business and Economics »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date