Read the Official Description

Turning Into Great Jó vezetők vezetők

Ahhoz, hogy maradjon nyugodt, és határozott az igényes helyzetekben, miközben koncentrált látás útján inspiráló motiváció, mint valaha ezek a készségekre van szükség, hogy egy sikeres vezető.

Már nem is alapos ismeretekkel az egyetlen követelmény a vezetői pozíciókban, a szociális kompetenciák egyre inkább elengedhetetlen, hogy egy ilyen szerepet. A Leadership Excellence Program címek tapasztalt menedzserek, akik tartani a szervezeti egység és csapat a jobb stratégiai pályán.

A Leadership Excellence Program (LEP) hatékony módja annak, hogy kapcsolja be a vezetők a stratégia-orientált és társadalmilag illetékes vezetők.

A program fut, hat nap alatt körülbelül 12 hónap.

Vezetői kompetenciák ösztönzik a jóváhagyott kombinációja

  • Action-learning-elemek
  • Képzési modulok
  • Reflection / peer coaching
  • Egyéni visszacsatolási hurok

Tartalom

A 360 °-os visszajelzés, Myers Briggs Type Indicator (MBTI) és a kulturális orientáció Indicator (COI) build alapját meghatározó egyéni fejlesztési tervek az első workshop. A következő 12 hónapban a résztvevők fel a személyes vezetői jövőkép tettekre szerzés támogatása más résztvevők és az edző. A program időtartama, telefon konferenciák biztosítása eszmecserét a résztvevők között, amely egyidejűleg fejleszti képességeiket "virtuális csapatmunka". Végén a Leadership Excellence Program a résztvevők tükrözik a fejlődésüket. A második 360 °-os visszacsatolás biztosítja számukra az összes visszajelzést értékük megváltozott vezetési stílus.

Program Nyelv: német vagy angol

Előadók: edzők és tanácsadók változás International Ltd.


Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology »

This course is Campus based
Start Date
ápr. 2019
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
ápr. 2019
Application deadline

ápr. 2019