Read the Official Description

Ha mindent szeretsz a videó gyártásról és a fotózásról, és szeretnél dolgozni ezen a területen, akkor ez a 3-as szintű tanfolyam tökéletes módja annak, hogy felkészülj az egyetemi vagy kreatív munkára.

PLAN, SHOOT

Tervezzen és szkriptet készíthessen videó koncepciókról az ügyfelekkel együttműködve. Közvetlen videófelvételek készítése a színészek / kiemelt emberek segítségével a legjobb eredmény elérése érdekében. A videó szerkesztése és gyártása az Adobe Premiere használatával, grafika és effektusok hozzáadása az Adobe After Effects alkalmazásban.

LÉPJEN A FÉNYKÉPZÉSI PORTFÓLUMOT

Készítsen szemet gyönyörködtető képek portfólióját DSLR fényképezőgépekkel és kép manipulációval / szervezetekkel az Adobe Photoshop és a Lightroom segítségével. Alkalmazza ezeket webes alkalmazásokra.

AZ ÜZLETI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE

Tudjon meg többet a video- és fotózási szektorról és a kreatív üzleti gyakorlatról.

KEZDNI A KREATÍV KARRIER

Ez a 3. szintű videótermelés kiválasztása

A kreatív ágazat az egyik leggyorsabban növekvő terület az Egyesült Királyság gazdasága, és egy nagy és izgalmas hely, ahol a munka.

Ez a videó gyártás

 • Egy kreatív egyetemi diploma, ahol további készségeket szerezhet a munka előkészítésében. Ez lehet egy videó / fotózás vagy egy digitális média / művészet / design fokozat, vagy egy másik olyan téma, amely elveszi a képzeletét. A kurzus mindkét évét be kell fejeznie annak érdekében, hogy az UCAS-pontokat az egyetemi beiratkozáshoz hozzák létre. Az Access olyan kreatív fokozatok új sorozatát fejleszti ki, amely tökéletes előrelépést jelent majd 2019-től.
 • Foglalkoztatás vagy önfoglalkoztatás, a kreatív iparágakban. Ez lehet egy video producer és / vagy fotográfus, vagy akár egy másik kreatív iparágban is lehet.
 • Egy kreatív szakmunkásképzés, mint egy lépcső a munkához.

GET INDUSTRY TAPASZTALAT

Az Access szolgáltatás sokkal több, mint egy tanfolyam. Lehetősége lesz arra, hogy első kézből élvezze a média és a kreatív iparágak tapasztalatait.

Íme néhány olyan lehetőség, amelyet kihasználhat:

 • ESEMÉNYEK: Egyedülálló lehetőségeket kapsz a kiállításokon való bemutatásra.
 • MASTERCLASSES: Hozzáférés elősegíti az iparági mesterkurzusokat a média szakemberei számára. Ezek lehetővé teszik, hogy tanácsot és útmutatást kapjanak a dolgozó szakemberektől.
 • TWINE: Minden diákunk ingyenes Twine tagságot kap, ami egy online platform, amely lehetővé teszi a kreatív emberek számára a projekteken való együttműködést és pénzt keresnek!

MINDEN KÉPESÍTÉS

A sikeres befejezés után kap egy elismert képesítést, amelyet hozzáadhat a hirdetési életrajzához:

 • Két év BTEC Level 3 kibővített diplomája a Creative Digital Media Production-ben. Ez akár 168 UCAS pontot is eredményezhet a 2017-es tarifán. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az UCAS-pontok a Distinction * -ra vonatkoznak, és az alacsonyabb fokozatok lényegesen kevesebb pontot eredményeznek.
 • A Bővített Diploma három A-szintnek felel meg.

IDŐTARTAMA

 • A 3. szintű videótermelés
 • Általában hetente három-négy napot szállít szeptembertől júniusig (nappali). Mennyi ideig van az egyetemen, attól függ, milyen további angol és matematikai foglalkozásokra van szüksége.
 • Ha Ön 168. életévüket élte 2018. augusztus 31-én, és / vagy a videokészítés kezdetén
 • Ha 19 éves, 2018. augusztus 31-én, és / vagy a videó termelésének kezdetén

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

Kérje ezt a videotermelést

Mindössze annyit kell tennie, hogy töltse ki online jelentkezési lapunkat, és kapcsolatba lépünk néhány javasolt időponttal, amikor találkozhatunk, hogy tovább beszéljünk.

 • SKILLS SET: Mindenekelőtt értékeljük kreatív szenvedélyünket és készségeinket. Azonban bizonyítani kell, hogy képesek vagyunk dolgozni a 3. szinten (A Level szabvány). Az iskolai lemorzsolódók esetében megköveteljük az előre jelzett és a tényleges osztályzatok bizonyítékát, amelyet egy iskolai referencia biztosít. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tud regisztrálni, ha augusztus 31-én 16 évesnél fiatalabb lesz. A korosztályból származó alkalmazottak még mindig szívesen fogadnak, de a következő évre halasztják.
 • INTERJÚ: Ön meghívást kap egy interjúra. Kérjük, készüljön fel a videóról és a fotózásról, és mutasson be bármilyen munkát. Ez lehet online vagy mint a tervezési munka portfóliója. Ideális esetben meg kell magyaráznod, hogyan és miért teremtette meg ezt a munkát, és azonosítani azokat az új készségeket, amelyeket szeretne tanulni.
Program taught in:
Angol

See 9 more programs offered by Access Creative College »

Last updated July 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
4,670 GBP
évente, ha 19 éves, augusztus 31-én 2018. Ingyenes 16-18 éves diákok.
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
End Date
Június 30, 2020
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Június 30, 2020