Hivatalos Leírás

Tanterv

A tananyag célja:

 1. Angol nyelvű oktatás és képzés
 2. Ismertesse a nemzetközi hallgatókat a felsőoktatási intézmények oktatási módszereivel az Egyesült Államokban.

A kurzus leírása

Az intenzív angol nyelvű programban nappali tagozatos hallgatók legalább heti 21 órát tanulnak. Az őszi és tavaszi félévek alatt a diákok az 50 perces hétfő / szerda / péntek osztályok rendszeres naptári és ütemtervét követik, és 75 perces kedd / csütörtök órákat.

Részletes kurzusleírások

Alaptanterv

 • Olvasás

Az olvasási tanfolyam célja, hogy javítsa a készségek és stratégiák olvasás javítása kiterjedt és intenzív olvasás.

 • Szójegyzék

A hallgatók elsajátítják az általános és az akadémiai szókincset, valamint a közös idiómákat, és gyakorolják őket különböző szóbeli és olvasási tevékenységekben.

 • Írás / tanulmányi készségek

Ebben a kurzusban a hallgatók általános írásbeli készségeket fognak gyakorolni, valamint az akadémiai munkához szükséges írói készségek típusát, például az összefoglalást, a parafraztatást, a kutatást végző munkát, az osztálybeszélgetésekben való részvételt és a kutatott anyagok bemutatását. A haladó hallgatók megtanulják használni az egyetemi könyvtárat a kutatáshoz, és kötelesek egy kutatási papírt írni. Ezenkívül a diákok megismerkednek az alapvető számítógépes műveletekkel, például a szövegszerkesztéssel, az e-mailekkel és a világhálón való eléréssel.

 • Nyelvtan

A nyelvtanfolyam a struktúrák tanulásán alapul, szóbeli és írásbeli kommunikációs tevékenységeken keresztül.

 • Amerikai kultúra

Az amerikai kultúra az amerikai kultúra megcélzott területeit elemzi kultúrájával, szokásaival és értékeivel, olvasmányok, videók, viták, felmérések, interjúk, vendégelőadók és rövid terepjáratok segítségével. A diákokat arra ösztönzik, hogy aktívan vegyenek részt az amerikai kultúra megismerésében azzal, hogy anyanyelvi beszélgetésekkel kommunikálnak olyan témákról, amelyek a saját életük és karrierjük szempontjából relevánsak.

 • Kommunikációs képességek

A kommunikációs készségek osztály célja, hogy maximalizálja az angol beszélgetés és hallgatás lehetőségeit. A diákok különböző párral, kis csoporttal és egész osztályú tevékenységekkel foglalkoznak, amelyek értelmes gyakorlatot tesznek lehetővé a szájáthidalás javítása érdekében. A tevékenységek közé tartoznak a viták, interjúk, felmérések, véleménynyilvánítások, szerepjátékok, beszédek és viták, amelyek a releváns témák köré csoportosulnak. A diákok gyakorolják a magánhangzókat és a mássalhangzókat is, amelyek jellemzően nehézek a nemzetközi diákok számára, valamint a beszélt angol nyelv stresszét, ritmusát és intonációját.

Választható kurzusok

 • Egyéni tanulás

Az Individualized Learning tanfolyam alapja a CALL Lab. A hallgatók megtanulják, hogyan használják a számítógépeket és a CALL Lab anyagokat, hogy javítsák angol nyelvtudásukat. A diákok ezt az időt használhatják az egyéni érdekek vagy a problémás területek összpontosítására. Különféle nyelvtanulási technológiák és anyagok állnak rendelkezésre a diákok számára, hogy saját tempójukban dolgozhassanak: CD-k és számítógépes programok, a World Wide Web, e-mail és vitafüzetek, kiterjedt hallgatási erőforrások (kazetták), olvasási anyagok és videokazetták.

 • TOEFL előkészítés

A TOEFL előkészítő tanfolyam azon stratégiákra, készségekre és gyakorlatokra összpontosít, amelyeknek a diákoknak növelniük kell a TOEFL pontszámukat. A diákok számos tevékenységet végeznek a TOEFL problématerületeinek kezelésére, a helyes és helytelen válaszok elemzésére és a teszt 3 részének gyakorlására.

 • Üzleti angol / TOEIC

Az üzleti angol nyelvtanfolyam az angol üzleti gyakorlat és a szakmai helyzetek területén kínál gyakorlatot. A tevékenységek közé tartoznak a megbeszélések, az üzleti szókincs tanulása és az üzleti helyzetek írása. A TOEIC (angol nyelvű teszt a nemzetközi kommunikációért) tesztelésére és végrehajtására is sor kerül.

 • Reading Workshop

Az olvasó műhely célja a hallgatók számára, hogy növeljék az olvasási sebességet és a megértést egy sor ellenőrzött egyéni gyakorlatok felhasználásával.

ESL kredit kurzusok

 • ESL 140: ESL Akadémiai Olvasás és Írás
 • ESL 240: ESL Research and Writing
 • ESL 250: ESL beszélgetés és hallgatás
 • ESL 350: ITA Fluency

16 hét félév és 21 óra oktatás heti

Jelentkezési határidők * FONTOS MEGJEGYZÉS: A fent felsorolt ​​összegeket úgy alakítottuk ki, hogy valószínű kiadásokat jelentsenek. Ezek az összegek változhatnak.

 • Nyári félév: március 23
 • Őszi félév: június 1 - alkalmazás, július 1 - minden dokumentum
 • Tavaszi félév: október 1 - jelentkezés, november 1 - minden dokumentum

Visszatérítés

A programban fizetett és visszafizetést kérő hallgatók esetében kérjük, olvassa el a visszatérítésekre vonatkozó WVU-szabályzatot. A link:

href = "http://studentaccounts.wvu.edu/refunds/reduction_schedule

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
Május 2019
Június 2019
Duration
6 - 15 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,571 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Május 2019

Június 2019