Hivatalos Leírás

A Munkahelyi Miniszterek tanfolyama a Teológia, Minisztérium Tanúsítványához vezet

Tudjuk, hogy sok potenciális hallgatónak kevés vagy semmilyen teológiai tudományos háttere van, és egy olyan tanfolyamot keres, amely hozzáférhető és érdekes. Ezért a tanfolyamot mint munkahelyi miniszterek Alapítvány díját az első évben szervezzük. Az alapítványi díj sikeres befejezése megkönnyíti a munkahelyi minisztertanúsítvány (Theology, Theology, The Ministry of theology) minisztérium általi eljuttatását

Minden tananyag elérhető online, ezért bizonyos informatikai készségekre van szükség. A kijelölt személyi oktatóval együtt dolgozhat, és lehetősége nyílik arra, hogy az interneten keresztül beszéljen más hallgatókkal, így lehetőség nyílik erre a kurzusra a világ bármely pontján egy olyan időpontban, amely megfelel neked. A Durham Egyetem azonban validált, ezért szigorú időzítésekre van szükség az értékelések benyújtásához.

A bizonyítvány befejezésekor a hallgatók eldönthetik, hogy a Diploma (HE) -240 kreditre és végül a BA (Hons) -360 kreditre lépnek. A kurzus ideális azok számára, akik el akarták kezdeni a keresztény teológiát, mint egy közvetlenül az életre vonatkozó akadémiai tárgyat.

A Nottingham-i Szent János Főiskola együttműködik a "munkahelyi miniszterekkel", a kormányzási minisztériumok részlegével, akik képesek gyakorlati segítséget nyújtani az egyéneknek a munkahelyi minisztériumuk hatékony teljesítéséhez. Megfelelően alkalmas jelöltek számára a munkahelyi miniszterek akkreditálására és utazásuk során velük utazhatnak.

Munkahelyi minisztertanfolyam

A Munkahelyi Miniszter Alapítvány díja egy év alatt három modulot fog tanulni. Ezeknek a moduloknak a középpontjában elmélyülhet a Bibliai Tanulmányok megértése, megalapozhatja annak megértését, hogy a minisztérium és a misszión keresztül milyen módon dolgozhat ki a munkahelyeden, és feltárhatja azt a spirituális környezetet, amelyben a tanulás A spiritualitás és a tanítványok.

A második évben, ami a munkahelyi miniszterek bizonyítványa a teológia, minisztérium

Az értékelés a modul szerint változik, és magában foglalja a megbízásokat, az erőforrások létrehozását, a reflexiókat és a portfóliókat. Az Ön személyes oktatója segít felkészülni ezeknek, és tanácsot ad arra, hogyan fejlesztheti tanulásodat. Minden modul megjelölésre kerül és hozzá fog járulni a Munkahelyi Miniszteri Tanúsítvány (HE) Teológiai Minisztériumának általános jelöléséhez

Hogyan kell alkalmazni

Azok a hallgatók, akik már teológus vagy ezzel egyenértékű diplomával rendelkeznek, bármikor beutazhatnak ehhez a kurzushoz, de új hallgatókat jelentenek minden év őszén. Önnek egy oktató lesz, aki végigvezeti Önt tanulmányai során. Továbbá az online Moodle weboldalunkhoz hozzáférhetünk tanulmányi anyagokkal, fórumokkal, visszajelzési formákkal és az egyes modulok értékelésével kapcsolatos részletekről. Egyszerűen töltse ki a jelentkezési lapot, és küldje el e-mailben a registry@stjohns-nottm.ac.uk címre

A pályázati eljárás részeként a tengerentúli hallgatóknak bizonyítékot kell szolgáltatniuk arra vonatkozóan, hogy bármely korábbi tengerentúli tanulmány / képzés összehasonlítható az Egyesült Királyság képesítésével. Ez a NARIC segítségével érhető el: href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

A NARIC is bizonyítékot nyújthat az angol nyelvvizsga felmérésére, amely egy Durham Egyetem követelménye, bárkinek, akinek az első nyelve nem angol. Az egyetemi és posztgraduális programok követelményei href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

2018/19 díjak

Tiszteletben tartjuk díjainkat, mert sokan szeretnénk hozzáférni minden tanfolyamunkhoz. 2018/19-ben a Munkahelyi Miniszteri Tanúsítvány éves díja 1860 £, tehát kevesebb, mint 4000 € a kétéves tanfolyamért. Ez magában foglalja a távoktatót, az online fórumokat, az online anyagokat és az egyetemi validációt.

5% kedvezményt nyújtunk mindazok számára, akik augusztus 31-ig fizetik az éves díjat. Ez csökkenti az éves díjat 1860 és 1767 font között.

A szűkebb költségvetésűek számára részletfizetést kínálunk. A két év mindegyikében augusztus 31-ig 620 fontot, 620 fontot december 31-ig és 620 fontot fizet március 31-ig. (A második évben kis inflációs ráta növekedhet).

Sajnos nem tudunk visszatérítést nyújtani, ha elhagyja a tanfolyamot az év során. Különleges körülmények között azonban lehetőség nyílik arra, hogy szünetet tartson a tanulmányaidból, 80 eurós halasztási díj ellenében, és a következő évben visszatérjen a tanfolyamra.

A Munkahelyi Miniszterek Tanulmánya a teológia, Minisztérium

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus St John's College »

Utoljára frissítve August 7, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
1,860 GBP
Éves díj
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date