ZENE

Általános információk

Program leírás

Oxford büszke hagyományokkal rendelkezik a művészet, a zene, az irodalom, a filozófia, a vallás, a történelem és más kapcsolódó tantárgyak tanulmányozásában. Óriási mértékben hozzájárult az emberi társadalom és kultúra különböző aspektusainak megértéséhez. A hallgatók JR Tolkien, TS Eliot, Christopher Hitchens, Oscar Wilde, Emily Davison nyomdokaiba lépnek a művészettel és a bölcsészettudományokkal kapcsolatos munkák elsajátításában és előállításában.

A kurzus célja a zene megértése jegyzett kottákon keresztül, és ennek a megközelítésnek a kritikája a zene működésének jobb elemzéséhez.

1) A hangzene technikája - Bevezetés a nyugati hanghagyományba; az elrendezés, az alapvető harmonikus készségek elsajátítása a billentyűzeten, hangzásbeli munka és a zeneírás révén.

2) Zeneelemzés - Bevezetés a zene működésébe a különböző stílusok gyakorlati ismerete révén.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Oxford Institute offers an exclusive Oxford experience through its summer school program. Our strength lies in the holistic and personalized nature of the program

The Oxford Institute offers an exclusive Oxford experience through its summer school program. Our strength lies in the holistic and personalized nature of the program Kevesebb