Read the Official Description

Ha szeretné megszerezni a zenei és az üzleti készségeket, hogy hivatásos zenészként vagy énekesként működjön, akkor ez a Nottingham Trent Egyetemmel együttműködésben kínált alapítványmunka az Ön számára!

BUILD A COMPOSITION

Különböző kompozíciós és elrendezési projekteket fogsz működni, amelyek saját és másokkal dolgoznak. Ön is készít egy zenét a vizuális média.

Fejleszteni kell a felvételi készségeket

Megtanulják, hogyan lehet hatékonyan dolgozni stúdió stúdiók környezetében, együttműködve más zenészekkel, hangmérnökökkel és producerekkel. Ön is megismerheti a rögzítési technológia fejlődését és azt, hogy ez hogyan befolyásolta a zenét.

Növelje a zenét

A zeneszerzés fejlesztésére összpontosít, beleértve a látásolvasást, a hallgató képességeket és az improvizációt. Különböző helyzetekben végezhetsz, mind egyéni, mind csoportokban, és integrálod a technológia használatát az előadások fokozásához.

KAPCSOLÓDNI A ZENEI IPARI ÁLTAL

Meg fogja érteni a kortárs zenei iparágat, az ügyfelek jutalékairól és önirányított projektjeiről, amelyek az iparági gyakorlatukat fejlesztik.

Okai választani nekünk

 • A Nottingham Trent University (NTU) a 2017-es Év Egyetemmel együttműködve szolgáltat kiváló elégedettséget és foglalkoztatási arányokat.
 • Gyakorlati, szakmai tartalom. Az alapítványi fokozatok kevésbé "akadémiaiak", mint teljes diplomák.
 • Rugalmas tanulási lehetőségek - ugorhat ki és be.
 • Legfeljebb egy teljes diplomát szerezhet a Nottingham Trent Egyetemen, amely egy Masters-hez vezethet.
 • A beiskolázási követelmények alacsonyabbak, mint egy teljes mértékben - 64 UCAS pont, ami egy passzív / passzív / érdemjegy a 3. szintű RSL vagy BTEC szaknyelven.
 • Az iparági gyakorlat mindkét programhoz tartozik, egyedülálló ipari lehetőségekkel
 • Előnyt jelent az NTU diákja, beleértve a diákszövetség tagságát és az online könyvtárakhoz való hozzáférést.
 • Minden központban dedikált könyvtár.
 • Szakmai környezetek és az ipar szakemberei tanítják.
 • Ipari szabvány felszerelés.

Kreatív karrierje fejlesztése

Ez a zenei teljesítmény alapítvány választása kiváló módja annak, hogy bejusson a kreatív iparágakba.

A kreatív ágazat az egyik leggyorsabban növekvő terület az Egyesült Királyság gazdasága, és egy nagy és izgalmas hely, ahol a munka.

Ez az alapítványi fokozat vezethet:

 • Egy egyéves tanfolyam, amely egy teljes BA fokozatot, majd egy mesterhez vezet, ha akarod.
 • Foglalkoztatás vagy önfoglalkoztatás, a kreatív iparágakban. Ez szabadúszó zenész lehet, vagy akár a zene vagy a kreatív iparágak más területe is lehet.
 • Egy kreatív felsőfokú tanonc, mint a munkához vezető lépés.

I. év modulok

ÖSSZETÉTEL

TELJESÍTMÉNYMŰVEK (40 kredit)
Ez a modul célja, hogy fejleszti teljesítménytechnikáit, és több kulcsfontosságú területre összpontosítson. Készítsen technikai kompetenciát a hangszerek lejátszása során a kortárs teljesítmény-technikák tanulmányozásával, a látás-olvasási készségek fejlesztésével, valamint a hallgatók készségével és improvizációjával. Fejleszteni fogja készségeit előadóként szóló és csoportos környezetekben, figyelembe véve a zenei teljesítmény kommunikatív jellegét, a közönséggel való kapcsolatát és a teljesítménykörnyezetet.

Ez a modul foglalkozik az előadó zenész különböző technikai igényeivel, beleértve az eszköz karbantartását is. Végrehajtja a kutatást, hogy tájékoztassa a fejlődő gyakorlati készségeit, és felkeltette a kortárs elméleteket és technikákat.

FELVÉTELI STUDIO GYAKORLAT (20 kredit)
Az új technológiák lehetővé teszik, hogy több zenész rögzítse saját zenéjét és saját termékeit. Azonban a zenészek azon képessége, hogy hatékonyan kommunikálhassanak gondolataikkal és ötleteikkel a hangmérnökök és a gyártók munkájáról, még mindig felbecsülhetetlen érték. Fejleszteni fogja a hangfelvételi gyakorlatok megértését, hogy segítsen Önnek a jövőbeli karrierjében, mint profi zenész. Megvizsgálja továbbá a rögzítési technológia történelmi fejlődését és annak hatását a zenei stílusokra, valamint a társadalomra és a kultúrára gyakorolt ​​szélesebb körű befolyást.

A ZENEIPAR (20 kredit)
Fejleszteni fogja a tudást és megértést arról, hogy az iparágban bekövetkezett változások miként hatnak a fogyasztói trendekre és a munkamódszerekre. A modul nagy hangsúlyt fektet a fejlődésedre, mint feltörekvő szakemberre, így nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek munkájának elvégzésére a tanulmánya részeként. Bemutatják majd az ügyfelek munkájának nyomását is egy élő kliens rövidítésével. A cél az, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen az iparágban szükséges foglalkoztatáshoz szükséges készségekről és attribútumokról.

Év II modulok

ZENE, TECHNOLÓGIA

ÖSSZEFOGLALÓ MUSZIKUS VIZUÁLIS MÉDIA (20 kredit)
A vizuális média zeneszerzőjének képesnek kell lennie arra, hogy együttműködve dolgozhasson, mások irányításával a munkájuk fejlesztésében. Fontos megérteni azt is, hogy milyen érzelmi hatással lehet a zene, és hogyan kell írni a zenét, ami növeli a vizuális élményt. Meg fogja vizsgálni a kompozíciós eszközök alkalmazását olyan témákra, mint a horror, a romantika, a dráma, a szomorúság, a feszültség és a komédia. Nagy hangsúlyt fektetnek a kritikai gondolkodásra és gondolkodásra a kereskedelmi kompozíciós munkák széles skálájának tanulmányozása és a saját munkájának elemzése során.

TANULMÁNYOK A ZENEBEN (20 kredit)
A zene a mindennapi élet szerves részévé válik a kultúrák és társadalmak sokszínűségében. A zene sok szempontból biztosítja az emberi tapasztalat tapintását. A zene túlmutat a nyelvi és kulturális korlátokon. Ez hatással lehet az egyéni és a társadalmi identitásra, a politikára, a divatra és a technológiára. Ez a modul arra bátorít, hogy megvizsgálja a zene történelmi jelentőségét és hatását a globális kultúrákra és társadalmakra. Tanulmányozni fogják a zene pszichológiájának alapvető aspektusait és az emberi agyra gyakorolt ​​hatását a zene és a hangérzékeny reakció tekintetében.

IPAR GYAKORLAT (20 kredit)
Önnek megfelelő, önállóan irányított projekteket kell vállalnia, együttműködve a kreatív munka során, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a munkahelyi környezetben alkalmazza a program során szerzett ismereteit és készségeit. Ez a modul arra törekszik, hogy fejlessze általánosságban a professzionalizmust, és biztosítsa Önt a kreatív iparágak karrierjének megkezdéséhez szükséges ismeretekkel és erőforrásokkal.

Get Industry Experience

Az Access szolgáltatás sokkal több, mint egy tanfolyam. Lehetősége lesz arra, hogy első kézből élvezze a zene és a kreatív iparágakat.

Íme néhány olyan lehetőség, amelyet kihasználhat:

 • ESEMÉNYEK: Önnek egyedülálló lehetőségei vannak a munkájuk bemutatására. Ezek a helyi koncertektől a festői fesztiválon való előadásig terjednek olyan eseményeken, mint a Koordináták által szervezett partner, a Festival Republic.
 • MUSIC GLUE: A Music Glue egy világméretű, közvetlenül a rajongó platform, amelyet világszerte 26 000 művész használ fel jegyek, árucikkek, zenék és közvetlenül a közönség számára egy testre szabható weboldalról.
 • DISTRIBEAT: Partnerkapcsolat a világszerte forgalmazott Distribeat céggel, amely lehetővé teszi, hogy a zenéit minden nagyobb online áruházon keresztül, beleértve az iTunes-ot is forgalmazza.
 • MASTERCLASSES: A hozzáférés elősegíti az iparági mesterkurzusokat a Tri-Tone és a 7pm Management által képviselt művészek számára. Ezek lehetővé teszik, hogy tanácsot és útmutatást kapjanak a működő zenészektől és producerektől.
 • TWINE: Minden diákunk ingyenes Twine tagságot kap, ami egy online platform, amely lehetővé teszi a kreatív emberek számára a projekteken való együttműködést és pénzt keresnek!
 • FOCUSRITE: A hozzáférés büszke a Focusrite-vel való partnerségére. Megkapja az esélyt, hogy több mint 500 font értékű INFOCUS Focusrite audio plug-inet biztosítson, melyeket speciális Focusrite műhelyek támogatnak.

MINDEN KÉPESÍTÉS

A sikeres befejezés után kap egy elismert képesítést, amelyet hozzáadhat a hirdetési életrajzához:

 • Alapítványi fokozat az Audióban
 • Az alapítványi fokozatot egy teljes BA-ra frissítheti, ha egy feltöltési évet végez Nottinghamben. Ez egy mesterhez vezethet, ha akarod.
 • Nottingham Trent a 2017-es évek egyeteme.
 • A diplomások 94% -a és a posztgraduális képzést végzők 95% -a dolgozik, vagy a tanulmányt követő hat hónapban további tanulmányokat folytat.
 • A hallgatók 93% -a tanácsolná az NTU-n tanulást.
Program taught in:
Angol

See 9 more programs offered by Access Creative College »

Last updated July 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
Price
9,250 GBP
évente.
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
End Date
Június 30, 2020
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Június 30, 2020