Tanfolyam vázlat

A képzés kb. 18 hónapot vesz igénybe, és angol nyelven folyik egy EASA szabályozott környezetben, amelyet egy nemzetközi repülőtéren (Maribor) végeznek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a pilótákat egy ellenőrzött légtérben állítsuk fel, folyamatos légiforgalmi irányító kommunikációval, és komoly kísérleti pilótaként szerezzünk fontos tapasztalatokat a jövő karrierje számára.

A képzés során 760 óra elméleti képzést, 198 óra egymotoros órát és 20 óra többmotoros órát (amelyből 3 óra van az FNPT II-ben).

Legfontosabb előnyök

ÚTMUTATÓK: A repülőgépes tapasztalt oktatók biztosítják a vonalvezetés és elméleti képzés legmagasabb színvonalát.

AIRPORT: Képzés a nemzetközi repülőtérről, felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokkal rendelkezik a jövőbeni karrierjéhez mint légitársaság pilóta

KÉPZÉS: Légijármű-orientált képzés, a légijárművek fejlesztése és a modern online oktatási / repülési technológiák használata.

BIZTONSÁG: A tökéletes biztonsági rekordot illetően a biztonság nem csak szlogen számunkra, hanem gondolkodásmód és mûvelet.

ELHELYEZKEDÉS: Európa szívében található, kevesebb mint 2 órán keresztül egész Európával.

STUDENT KIT: Student kit (iPad, kísérleti fejhallgató, stb.) A papírmentes megközelítéshez.

A saját fejlesztésű és a CAA által jóváhagyott online Training Management System szoftver segítségével a képzés teljesen papírmentes. Minden tananyagot, operatív dokumentumot, nyilvántartást és az edzés előrehaladásához kapcsolódó információkat az iPad segítségével érhet el a tanfolyam kezdetekor a hallgatók számára.

Képzési szakaszok

Fázis 1 - Kezdeti képzés

A képzés a Maribor nemzetközi repülőtéren található képzési központunkon történik. A képzés első fázisa 5 hetes elméleti képzés, melyet a CAA hivatalos EASA vizsgák követnek.

Itt vannak az elméleti képzés fázisai:

  • Légiforgalom, ATC eljárások és Repülésbiztonság
  • Az emberi teljesítmény
  • Meteorológia
  • távközlés
  • A repülés alapelvei
  • Üzemeltetési eljárások
  • Teljesítmény és tervezés
  • A légi jármű általános ismerete
  • Navigáció

Miután befejezte az elméleti képzést, folytatja a kezdeti repülésképzést, amelyet a Maribor nemzetközi repülőtéren is folytat. Az időjárás, a felszerelés és az oktatók mind első osztályúak, lehetővé téve, hogy koncentráljon a képzésre, hogy egy profi pilóta legyen rendkívül kellemes környezetben.

A 12 hetes szakasz alatt összesen 45 órányi egymotoros repülésképzést végez, mielőtt készségvizsgáztat.

Fázis 2 - ATPL földi képzés és Solo Experience Building

Az ATPL földi kiképzést a Maribor nemzetközi repülőtér oktatóközpontjában végezzük. Az elméleti képzés első fázisa önálló tanulási módszerként kerül végrehajtásra, amelyet minden egyes tantárgyhoz szürke előadások követnek. A földi kiképzés 24-28 hétig tart, és miközben a Ground Training programot végzi, a CAA hivatalos EASA vizsgáit kérheti.

Az ATPL Ground Training fázisának 24-28 héten belül összesen 85 órányi egymotoros Solo Experience Building (repülésbiztos nélküli repülés nélkül) és 5 órás éjszakai repülés érhető el, így szilárd alapot érhet el a további repülőgépekhez

Miután befejezte a földi edzést, átadja az összes vizsgát a CAA-ban és kiegészíti a Solo Experience épületet, készen áll arra, hogy folytassa a következő edzésszakaszt.

3. SZAKASZ - Műszeres repülési tréning

Ebben a fázisban egyszeri és többmotoros repülőgépeken történő műszeres képzésre koncentrálsz egy időjárási IFR környezetben. Az eszköz repülés képzése 55 órát tartalmaz - osztva az egymotoros és a többmotoros repülőgépek között.

Mivel a nemzetközi repülőtéren található Európa központjában, megtalálja a nemzetközi repülőtér Maribor jól elhelyezett hozzáférést a forgalmas légutak és a sok nagy kihívást jelentő helyek - pontosan amire szüksége van annak érdekében, hogy felkészüljenek a jövőbeli karrierjét.

4. SZAKASZ - Kereskedelmi pilótaképzés

Abban az esetben, amikor elhaladtál a gépesítő készség teszten, a kezdeti kereskedelmi repülési tréningre indulsz, amelyet a Maribor nemzetközi repülőtéren is folytat. Ebben a 2-heti fázisban összesen 10 óra egymotoros és 5 órás többmodelles repülésképzést végez, mielőtt készségvizsgáztat.

Miután átadta a szakképzést a kereskedelmi repülésképzésre, EASA engedéllyel rendelkező Kereskedelmi pilóta lett a Multi Engine eszközértékeléssel és az ATPL fagyasztva.

Ezzel az engedéllyel és minősítéssel készen áll arra, hogy folytassa a képzés következő szakaszát, amely az Airbus A320-as típusleírás (opcionális).

5. FOLYAMAT - Airbus A320 Típusérték (opcionális)

Belépési követelmények

Kor: legalább 17 éves

Fizikai állapot: érvényes EASA 1. osztályú orvosi igazolás

Elméleti ismeretek: A matematika, a fizika és az angol tudás megértése a képzés megkezdésének kulcsa. A főiskolák középiskolai diploma elfogadható a beiratkozáshoz.

Korábbi repülő tapasztalatok vagy repülési tapasztalatok nem szükségesek!

Ár

Az Ab Initio vagy Zero az ATPL képzési program ára 49.900 EUR. Ez a végfelhasználói ár, nincs többletköltség, amit nem mondtunk el róla!

A fizetés legfeljebb 12 részletig vehető igénybe. Az ár magában foglalja az összes földi és repülés képzési, nemzetközi repülőtér Maribor Landing díjak, vizsga járatok, ÁFA (adó), Student tartozékok csomag, iPad.

A CAA (Szlováki Polgári Repülési Ügynökség) díját a CAA köteles megfizetni, amelyet a hallgató közvetlenül fizet (a CAA díjak teljes költsége az egész képzési programban kb. 1500 EUR)

Pályázati folyamat

Vegye fel velünk a kapcsolatot: szerezze meg tőlünk a vonatkozó információkat, és beszélje meg kérdéseire vonatkozó feltételeket, feltételeket és válaszokat

Jelentkezési formanyomtatvány: A vonatkozó információk és dokumentumok megadása az alkalmazás megerősítéséhez

A képzési megállapodás aláírása: A megállapodás aláírását követően az utolsó lépés az a kezdeti részlet kifizetése, amelyre készen áll a képzés elindítása.

Továbbá megbeszéljük azokat a részleteket, amelyek segítenek abban, hogy hallgatói vízumot, szállást, szállítási lehetőségeket stb.

A szlovén időjárási viszonyok a téli időszakban is egész évben kiválóak. Edzés közben Szlovénia egész repülőgépe lesz, szinte minden szöget felfedez, valamint szomszédos országaink, Olaszország, Ausztria, Horvátország, Magyarország.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Price
49,900 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint