Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 25 Alapozó Év Képzések Programok ban ben Üzlet 2023/2024

25 Alapozó Év Programok ban ben Üzlet 2023/2024

Áttekintés

Azáltal, hogy egy alapítvány évben az üzleti életben, a diákok megszerezzék a szükséges készségeket, hogy tanulmányozza a fejlettebb témák. Ha egyszer végezze el a szükséges tanfolyamokat, a diákok folytassa beiratkozik egy több éves szak az általuk választott.

&nbsp

Mi egy alapítvány évben az üzleti életben? Ez egy bevezető program a diákok, akik még nem felelnek meg a felvételi követelményeket a sajátos üzleti programot. Ahogy haladnak át a kurzus, a diákok tanítják a széles körű üzleti témájú, köztük a közgazdaságtan, matematika, és a pénzügyi elszámolás. Végén megalakulásuk évben, a diákok általában beiratkozni egy társult és főiskolai szak.

&nbsp

Diákoknak el kell sajátítaniuk a különböző képességek, ha akarnak dolgozni a területen az üzletből. Alapítvány évek segítse a tanulók fejlesszék a kommunikációs, nyilvános beszéd, és a menedzsment képességeket.Ezek a programok is megkönnyíti a diákok, hogy dolgozzon ki egy alapos ismerete a fejlett és félrevezető témák.

&nbsp

Egyének számíthat, hogy fejezzék be alapítvány évente mintegy 2-3 félév. A költségeket a levétel eltérnek főiskolai főiskolára. Ha egyszer már elfogadott egy programot, a diákok kell vennie a kapcsolatot az iskolai, hogy megismerjék a szükséges tandíj és díjak.

&nbsp

Alapítvány évek gyakran vezetnek üzleti fok, amelyek hihetetlenül sokoldalú, amikor a foglalkoztatás. Sok diplomások találnak munkalehetőséget reklám, marketing, emberi erőforrások, az általános menedzsment, valamint számviteli. Üzleti szakon számíthat a karrier lehetőségeket, hogy növekedni fog a jövőben, és nem lesz hiány a szakmai lehetőségeket.

&nbsp

Ha a diákok szeretnék, hogy egy alapítvány évben az üzleti életben, programok állnak rendelkezésre számos nemzetközi egyetemeken.Diákok is teljes a tanfolyam beiratkozott online osztályok. Egy alapítvány évben az első lépés megszerzése egy üzleti mértékben, amely az átjáró a számos jövedelmező szakmák. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Alapozó Év
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzlet
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (25)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum