Keystone logo

1 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Energiatanulmányok Energia Energiatudományok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Alkalmazott tudományos munkatárs
  • Energiatanulmányok
  • Energia
  • Energiatudományok
Szakirányok
  • Energiatanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Energiatanulmányok Energia Energiatudományok

Ebben Associate of Applied Science fokozatot program, a diákok általában két évet vesz kurzusok kapcsolódnak a fő. Ezekben a programokban jelentős tanfolyamok rendszerint közvetlenül. Befejezése után társult of Applied Science program, diplomások jellemzően készek kezdik meg karrierjüket.

Mi társult Alkalmazott Tudományok Energy? Ebben a konkrét típusú program, a diákok kaphatnak egy szilárd megértése tiszta, megújuló energia elveinek. Egyes programok középpontjában az energiahatékonyság általában, de gyakori, hogy a hangsúlyt kell helyezni a tiszta energia. Attól függően, hogy a program, a diákok lehet összpontosítani egy adott típusú tiszta energia, mint a nap- vagy a szélenergia. A lehetséges témák találtak egy energia program tartalmazhat a fenntarthatóság, a villamosenergia-termelés, a villamos energia, az energia, a megújuló energia, a villamosmérnöki technológia és a biztonság. Néhány program talán még összpontosítanak olyan területen, mint a lakossági energia-menedzsment.

Azok, akik úgy döntenek, hogy keresni a társult fokozatot energia megtapasztalhatja számos előnnyel jár. Ezek a lehetőséget, hogy megismerjék a fontos az energia területén, és lesz alkalmas a különböző pozíciókat, amint befejezi a programot.

Minden iskola egyedi, így fokú költségek valószínűleg különböznek attól függően, hogy hol keresse. Kutatás a különböző lehetőségeket, hogy megtudjuk, mi a különböző programok kínál, és a tandíj árak, amelyek részt vesznek az egyes.

A növekedés a megújuló energia, nem lehet sokféle karrier lehetőség azok számára egy társult Applied Science in Energy. Vannak emellett karrier lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik specializálódtak másik terület mellett a megújuló energiaforrások. Néhány lehetséges beosztások közé laboráns, környezetvédelmi technikus, környezetvédelmi technikus területen, építési teljesítmény tanácsadó, energia auditor és az energia tanácsadó.

Vannak olyan programok, amelyek kínálják az interneten.Online szakok előnyös azok számára, akik szeretnék megtanulni a saját üteme. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.