Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 7 Associate of Applied Science-ek (Alkalmazott tudományos munkatárs) Programok ban ben Mérnöki tanulmányok 2023

7 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Mérnöki tanulmányok 2023

Áttekintés

A társult of Applied Science jelzi a címzett befejezett képzéseket adott terület szempontjából releváns választási és szerzett szükséges ismeretek egész. Ez a program kizárja független kurzus tantervének.

Mi társult of Applied Science in Engineering? Beszerzése ezt az igazolást az engedélyes elsajátította készségek, mint a számítógéppel támogatott szerkesztési és tervezési mérnöki gyakorlat, és egy alapos ismerete a fogalmak, mint erők, a mozgást, az erősségek és gyengeségek a különböző anyagok, és az alapokat a hidraulika és a pneumatika, minden amelyek mindegyike fontos bit tudás van, és megtartja teljesítése során bármilyen karriert ezen a területen. Bár sok ember használja ezt a minősítést, hogy növelje az esélyeit a befogadás kiemelkedő egyetem, sokan vannak, akik ezt a tudást, hogy biztosítsa a nagy területen dolgozó rögtön.

Míg mérnöki lehet elég kemény terület a tanulmány, az előnyök meghökkentő.A modern gazdaságban, a mérnökök és az a kapcsolódó készségek nagy az igény, ami a széles körben rendelkezésre álló munkahelyek gyakran kínálnak nagy fizetést és a juttatásokat.

Az ára részt egy ilyen program változhat vadul a különböző országok és intézmények. A legjobb az, hogy a kutatás a lehetőségek minden helyen alkalmazása előtt vagy elkövetése.

A tartomány a munkahelyek rendelkezésre azok egy társult of Applied Science in Engineering és a kapcsolódó készségek végbement. Néhány a legkiemelkedőbb pozíciók elérhetővé válnak a modern globális munkaerőpiacon közé űrhajózási mérnök, agrármérnök, autóipari mérnök, biomérnök, vegyészmérnök, mérnök, építőmérnök és villamosmérnök. Mindegyik pozíció fontos globális fejlődés saját, egyedi módon, és kínál a munkavállalók a lehetőséget, hogy egy pozitív változás a világban, miközben egy nagy fizetést.

Miközben folytathatják mérnöki diplomát minden bizonnyal ijesztő, hogy megvan a maga előnye, hogy messze felülmúlják a bizonytalanság a kihívás. Alkalmazása keresni társult of Applied Science in Engineering lehet egy nagyszerű kezdet egy életen, világmegváltó karrierjét. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Alkalmazott tudományos munkatárs
 • Mérnöki tanulmányok
 • Mérnöki tanulmányok
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum