Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 13 Associate of Applied Science-ek  (Alkalmazott tudományos munkatárs) Programok ban ben Marketing 2023

13 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Marketing 2023

Áttekintés

Egy egyetemi végzettség egy olyan oktatási program, amely intenzív tudást keres a hallgatók számára egy tanulmányi területen. Ezek a fokozatok segíthetik a diákokat abban, hogy karrier pozíciókat biztosítsanak, vagy lendületet adhatnak, ha a diákok is szeretnének egy bachelor diplomát folytatni.

Mi az Alkalmazott Tudományi Társulat a Marketingben? A marketing program célja, hogy utasítsa a hallgatók alapjait marketing módszerek és technikák, amelyek maximalizálják a profit vagy a közönség tudatosságát. Ebben a témában a diákok számos üzleti jellegű tanfolyamot vehetnek igénybe, beleértve az irányítást, az üzleti kommunikációt, a pénzügyi számvitelt és a közgazdaságtant. A marketingprogramban valószínûsíthetõk olyan tantárgyak, mint a fogyasztói magatartás és az ügyfélszolgálat. További statisztikai, humán és társadalomtudományi kurzusokra is szükség lehet.

A marketinges oktatás a hallgatók számára olyan készségeket biztosít, amelyek segíthetnek nekik különböző karrierekben vagy iparágakban. Sok munkaadó megtalálhatja a marketing hátterű diákokat, hogy erős interperszonális kommunikációs készségeket és kreatív problémamegoldó készségeket biztosítson. A marketing hallgatók hajlamosak arra is, hogy rendkívül alkalmazkodjanak a különböző helyzetekhez és kihívásokhoz.

Míg egy főiskolai program eltarthat három vagy négy évig, a társult végzettség általában csak két évet vesz igénybe, ami jelentős időt és pénzt takaríthat meg a hallgatók számára. A diákok is összehasonlíthatják az iskolai tandíjat a potenciális iskolák kutatásával vagy kapcsolatba lépésével további információkért.

Számos lehetséges karrierlehetőség áll rendelkezésre a hallgatók számára, akinek van egy posztgraduális marketingje. A hallgató úgy véli, hogy az üzleti piactér, a közvetlen marketingszakértő, a számlavezető, a digitális marketingszakértő, a piackutató elemző vagy a marketing menedzser feladata. Egyéb lehetséges pályafutások közé tartozik a reklámmenedzser, a PR-szakember és a közösségi média-menedzser.

Egy társult diploma lehet gyakorlati út a diákok számára, hogy felkészüljenek a karrierre, és a legtöbb közösségi kollégium és egyetem szerte a világon kínálja ezeket a programokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Alkalmazott tudományos munkatárs
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum