Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Associate of Applied Science-ek (Alkalmazott tudományos munkatárs) Programok ban ben Sürgősségi technológia 2023

1 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Sürgősségi technológia 2023

Áttekintés

Mi az a vészhelyzeti technológiai tanulmányok?
A vészhelyzeti technológiai tanulmányok általában a vészhelyzetekben használt technológiára és berendezésekre összpontosítanak. Ez az elsősegélynyújtó felszereléstől a kiürítési tervekig és eljárásokig mindenre kiterjedhet. A vészhelyzeti technológiai tanulmányok olyan dolgokat is tartalmazhatnak, mint a korai figyelmeztető rendszerek és a katasztrófavédelmi szoftverek. Sok esetben a vészhelyzeti technológiai tanulmányokat úgy tervezték, hogy segítsenek az embereknek vészhelyzet alatt és után.

Mi az a vészhelyzeti technológiai végzettség?
A vészhelyzeti technológiai fokozatok célja, hogy felkészítsék a hallgatókat a vészhelyzet-kezelési pályára. Ezek a programok jellemzően olyan témákat fednek le, mint a kockázatértékelés, az incidensekre való reagálás és a helyreállítási műveletek. A sürgősségi technológiai fokozatok egyetemi és posztgraduális szinten egyaránt megtalálhatók. Sok iskola kínál bizonyítványprogramokat a vészhelyzetek kezelésében.

Az Associate of Applied Science szilárd alapokat nyújt a hallgatóknak a szakma és a tanulmányaik területén is. Azok a hallgatók, akik gyorsan munkába szeretnének állni a nappali képzésen két év alatt végzettséget szerezhetnek.

Olvass tovább

Szűrők

 • Alkalmazott tudományos munkatárs
 • Technológiai tanulmányok
 • Sürgősségi technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek