Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Associate of Applied Science-ek (Alkalmazott tudományos munkatárs) Programok ban ben Sürgősségi technológia ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

1 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Sürgősségi technológia ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

Áttekintés

Mi az a vészhelyzeti technológiai tanulmányok?
A vészhelyzeti technológiai tanulmányok általában a vészhelyzetekben használt technológiára és berendezésekre összpontosítanak. Ez az elsősegélynyújtó felszereléstől a kiürítési tervekig és eljárásokig mindenre kiterjedhet. A vészhelyzeti technológiai tanulmányok olyan dolgokat is tartalmazhatnak, mint a korai figyelmeztető rendszerek és a katasztrófavédelmi szoftverek. Sok esetben a vészhelyzeti technológiai tanulmányokat úgy tervezték, hogy segítsenek az embereknek vészhelyzet alatt és után.

Mi az a vészhelyzeti technológiai végzettség?
A vészhelyzeti technológiai fokozatok célja, hogy felkészítsék a hallgatókat a vészhelyzet-kezelési pályára. Ezek a programok jellemzően olyan témákat fednek le, mint a kockázatértékelés, az incidensekre való reagálás és a helyreállítási műveletek. A sürgősségi technológiai fokozatok egyetemi és posztgraduális szinten egyaránt megtalálhatók. Sok iskola kínál bizonyítványprogramokat a vészhelyzetek kezelésében.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az Associate of Applied Science szilárd alapokat nyújt a hallgatóknak a szakma és a tanulmányaik területén is. Azok a hallgatók, akik gyorsan munkába szeretnének állni a nappali képzésen két év alatt végzettséget szerezhetnek.

Olvass tovább

Szűrők

 • Alkalmazott tudományos munkatárs
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Technológiai tanulmányok
 • Sürgősségi technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek