Keystone logo

1 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Technológiai tanulmányok Sürgősségi technológia ban ben Tulsa, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

 • Alkalmazott tudományos munkatárs
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Technológiai tanulmányok
 • Sürgősségi technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Technológiai tanulmányok Sürgősségi technológia

  Tulsa Oklahoma az egyik legnagyobb város az állam. A város jól ismert a kapcsolatot az olajiparban. Emiatt az egyetemek, a város néhány, a legjobb energia mérnöki és üzleti programok az országban.

  Mi az a vészhelyzeti technológiai tanulmányok?
  A vészhelyzeti technológiai tanulmányok általában a vészhelyzetekben használt technológiára és berendezésekre összpontosítanak. Ez az elsősegélynyújtó felszereléstől a kiürítési tervekig és eljárásokig mindenre kiterjedhet. A vészhelyzeti technológiai tanulmányok olyan dolgokat is tartalmazhatnak, mint a korai figyelmeztető rendszerek és a katasztrófavédelmi szoftverek. Sok esetben a vészhelyzeti technológiai tanulmányokat úgy tervezték, hogy segítsenek az embereknek vészhelyzet alatt és után.

  Mi az a vészhelyzeti technológiai végzettség?
  A vészhelyzeti technológiai fokozatok célja, hogy felkészítsék a hallgatókat a vészhelyzet-kezelési pályára. Ezek a programok jellemzően olyan témákat fednek le, mint a kockázatértékelés, az incidensekre való reagálás és a helyreállítási műveletek. A sürgősségi technológiai fokozatok egyetemi és posztgraduális szinten egyaránt megtalálhatók. Sok iskola kínál bizonyítványprogramokat a vészhelyzetek kezelésében.

  Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

  Az Associate of Applied Science szilárd alapokat nyújt a hallgatóknak a szakma és a tanulmányaik területén is. Azok a hallgatók, akik gyorsan munkába szeretnének állni a nappali képzésen két év alatt végzettséget szerezhetnek.