Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 25 Associate of Applied Science-ek (Alkalmazott tudományos munkatárs) Programok ban ben Technológia 2023/2024

25 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Technológia 2023/2024

Áttekintés

A társult of Applied Science megállapítja, hogy a jogosult az elkészült törzsanyag felé irányul képzést biztosítson számukra a specifikus készségek kapcsolódó választott területen. Az ilyen típusú program független tanfolyamok kivágott meggyorsítása érdekében a tanulási folyamatot.

Mi társult Alkalmazott Tudományok technológia? A technológia területén az egyre növekvő, és azt feltételezi, hogy azok a területen dolgozók folyamatosan mester új ismeretek. Ez a minősítés azonosítja azokat, akik már megszerezték a szükséges képességek fejlesztésén és készen áll a munkára. Ebben a programban a diákok fogják várni, hogy megismerjék a készségek és fogalmak, mint például gépészeti tervezés, a számítógéppel támogatott szerkesztési, mérnöki politika és gyakorlat, műszaki kommunikáció, komplex matematika, géptervezés, és még sokan mások társított adott rést, ahol szeretnének építeni a karrierjét.

Sok kapcsolatos előnyöket folytató munkatársa Applied Science in Technology, köszönhetően a bimbózó jelenléte az iparban és a kommunikáció az egész világon. A fizetések gyakran magas, és a munkahelyi biztonság stabil, ha pályára más területeken lehet egy kicsit kockázatos.

Az ára figyelembe véve a szükséges tanfolyamokat változhat országok és intézmények közötti. Kutatása, hogy az iskola a választás kínálja ezt a programot, és érdeklődjön az ár döntő lépés ebben a folyamatban.

A munkahelyek száma az e területen egyre köszönhetően a támaszkodás technológia gyakorlatilag minden iparágban. Néhány a több kiemelkedő pozíciót a rendelkezésre álló egy oktatási technológia és a kapcsolódó területeken magában foglalja a számítógépes elemző, szoftverfejlesztő, webfejlesztő, IT menedzser, informatikai biztonsági elemző, adatbázis-kezelő, számítógépes támogatást szakértő, számítógépes rendszerek rendszergazda és programozó.Ezek a munkák általában felhívni kiváló fizetés és juttatások a legtöbb cég, és a képességek megléte nagyon piacképes.

Beszerzése társult Alkalmazott Tudományok technológia segíthet, hogy bárki is képes megtalálni a nagy munka, ahol tudják hasznosítani az összes fontosabb képességek fejlesztésén megtanulta a kínált kurzusok. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Alkalmazott tudományos munkatárs
 • Technológiai tanulmányok
 • Technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (25)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum