Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Associate of Applied Science-ek  (Alkalmazott tudományos munkatárs) Programok ban ben Hammond, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

4 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Hammond, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

Áttekintés

Hammond város stratégiai helyen az állam Louisiana. A város játszik otthont egyenletesen oszlik közösség, amely 20000 fehérek és feketék között más fajok. Az EU határain belül, akkor megtalálja a Délkelet-Louisiana Egyetem alapított 1925-ben többek között az iskolák alkotó a kerületben.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az Associate of Applied Science szilárd alapokat nyújt a hallgatóknak a szakma és a tanulmányaik területén is. Azok a hallgatók, akik gyorsan munkába szeretnének állni a nappali képzésen két év alatt végzettséget szerezhetnek.

Olvass tovább

Szűrők

  • Alkalmazott tudományos munkatárs
  • Amerikai Egyesült Államok
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok
  • Design tanulmányok
  • Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum