Keystone logo

2 Associate of Arts Programok ban ben Design tanulmányok Média Design Digitális design 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate of Arts
  • Design tanulmányok
  • Média Design
  • Digitális design
Szakirányok
  • Design tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate of Arts Programok ban ben Design tanulmányok Média Design Digitális design

A műszaki, szakmai és közösségi főiskolákban népszerű, a művészettudományi végzettséggel rendelkezők segíthetnek abban, hogy felvehessék a belépő szintű készségeket a kívánt tanulmányi területen, vagy olyan krediteket gyűjtsönek, amelyeket később, ha úgy dönt, bachelor fokozatban használhatja. Ezek a tanulmányok általában nem igényelnek többet, mint két évet, hogy tegyék egyértelmű választássá az Ön számára, ha gyorsan meg akarnak lépni a munkahelyen.

Mi a Művészetek Társadója a digitális tervezésben? A digitális tervezés a grafikai tervezés másik elnevezése, amely művészeti alkotások létrehozását vagy termékek, például számítógépek, szoftverek és digitális rajzeszközök használatával történő megteremtését jelenti. Választhat olyan osztályokat, mint a 3D dizájn, tipográfia, rajz, színelmélet és számítógépes grafika. Lehet, hogy olyan kurzus áll rendelkezésére, amely olyan portfólió kifejlesztését célozza, amelyet magával viheti a potenciális munkáltatókkal az érettségi után.

Miután befejezte a kapcsolatot a digitális tervezéssel, előfordulhat, hogy fokozott technológiai és szoftver készségek jönnek létre, amelyek számos iparágra átvihetők. Javíthatja kreatív készségeit és általános szemmel, ami kellemes, ami segít abban, hogy meghatározza, mi segít a jövőbeli munkáltatónk sikerében. Mivel a határidők fontosak a művészeti iparágakban, valószínűleg jobb időgazdálkodási készsége is van.

Míg a legtöbb iskola alapképzést nyújt a témakörben, minden program eltérő, és változatos pénzügyi kötelezettségeket igényel. Pénzügyi támogatások, ösztöndíjak és támogatások befolyásolhatják a költségeket, ezért figyelembe kell vennie mindezt a program kiválasztásakor.

A zsebében lévő digitális formatervezésű digitális fényképezőgéppel számos iparágban számos multimédiás művész, webdesign, grafikus, animátor, háromdimenziós előadó és kreatív rendező találhat munkát. Mindezek a pozíciók közvetlenül egy kreatív osztályon vagy különböző ügyfelekkel rendelkező vállalatoknál dolgoznak. Rengeteg olyan vállalkozás van, amely megköveteli a tervezőket a marketing és reklámozáshoz. Ön is vásárolni a készségeket ki a saját szabadúszó üzlet.

Az oktatás először történő elindítása vagy az iskolába való visszatérés a helyzet javítása érdekében egyszerű, ha segítségre van szüksége. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.