Keystone logo

11 Associate of Arts Programok ban ben Design tanulmányok Média Design Grafikai tervezés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Associate of Arts
  • Design tanulmányok
  • Média Design
  • Grafikai tervezés
Szakirányok
  • Design tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Associate of Arts Programok ban ben Design tanulmányok Média Design Grafikai tervezés

Ha belépő szintű munkára szeretne felkészülni, akkor a művészettudományi végzettség általában csak két évig tart. Ez a mértéke, bár kevésbé készségeket mutat be, mint egy bachelor vagy magasabb fokozat, a tanulmányi alapfokú oktatás bizonyítékaként szolgál.

Mi a Graphic Design művészete? Egy grafikus tervező programba beiratkozó hallgató a tervezési alapelemek alapvető megértését fogja fel. Ezek közé tartozik a tipográfia, az elrendezés, a csomagolás és a márkaépítés. A diák gyakran megtanulja alkalmazni a tervezési készségeiket, hogy kreatívan foglalkozzon a projektekben felmerülő problémákkal. A formális tervezési készségek ismerete a kiváló minőségű grafikai és vizuális kommunikációhoz vezet.

A Graphic Design egyik művésztudományi tagja sokféleképpen élvezi a diákokat. A gyakorolt ​​készségek és elvek mellett a diákok is képesek lesznek azonosítani a megfelelő közönséget, és megvalósítani a megfelelő tervezést. Nem csak a diákok szilárd alapot nyújtanak a grafikai dizájn kialakításában, hanem készen állnak a belépő szintű munkára is.

A grafikai tervezésben való részvétel költséges lehet, bár a munkatársak diplomája kisebb, mint a többi magasabb fokozat. Hasonlítsa össze a különböző programok költségeit, és nézze meg, hogy milyen támogatást kaphat.

A hallgató, aki befejezi ezt a diplomát fog készülni a belépés számos grafikai tervek. Ezek lehetnek olyan videojátékokat és egyéb médiákat grafikáló csapatok, amelyek reklámot vagy webes tervezést hoznak létre. A grafikus tervezési munkák a brosúra elrendezésének tervezésétől a hirdetés vagy a logó tökéletesítéséhez kapcsolódhatnak. A Grafikai Design művészete a felsőoktatásban folytatva további lehetőségekhez vezet, beleértve az oktatóvá válás lehetőségét is.

Ha különböző egyetemeket keresel, és nehézségekbe ütközik, hogy hogyan működik, az online osztályok egy nagyszerű lehetőség, amelyet nem fontolál meg. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.