Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Associate of Arts-ok Programok ban ben Tájépítészet 2023/2024

2 Associate of Arts Programok ban ben Tájépítészet 2023/2024

Áttekintés

A társult fok kb fele annyi kreditet a diplomát keresni, így jellemzően két évben. Ezek általában kínálnak szinte minden iskolában, akár a műszaki főiskola, egy közösség főiskolán, vagy egy nagyobb egyetem.

Mi társult Művészetek Tájépítészeti? Ez társult diplomát általában összpontosít különböző aspektusait a jármű, mint a térképészeti és növényápolás, matematika, az esztétikum és néhány általános tanfolyamok. Ez a program célja, hogy a diákok általában lehet akár gyorsan be a munkaerőpiacra, mint tájépítész vagy folytassa fokban még több munkalehetőséget.

A előnye tanul társult Művészetek Tájépítészeti, hogy általában gyorsan jelentkeznek a diákok a minimális mennyiségű igazolás arról, hogy általában szükség, mielőtt lép pályára a kertépítés.Azt is, hogy a diákok egy jól lekerekített tananyag írás és kommunikációs tanfolyamok, hogy lehet könnyen alkalmazható minden területen.

A költségek gyakran jelentősen eltérő iskolákban. Mivel főiskolák általában díjat per óra hitel és egy társult fok általában nagyon sűrített, gondosan utána több iskola tantervek hogy meghatározzák, milyen tanfolyamokat szeretne összpontosítani.

Bár sok kertépítés munkahely igényel főiskolai fok vagy nagyobb, akkor is rengeteg, hogy csak szükség társult fok. A diákok általában nem kóbor túl messze van a kerttervezés projektmenedzserek vagy asszisztensek nagyobb tervező cégek és projektek, de az általános oktatás és a bölcsészettudományi tanfolyamok társult of Arts Tájépítészeti gyakran tanulók tapasztalatai szétágazni más területekre, ha azok kell, vagy szeretnének.

Miután a diákok eldönthetik, hogy akarnak részt venni a hagyományos egyetemi, vagy egy kereskedelmi célú szakképző iskola, az utolsó lépés az, hogy egyszerűen meghatározni, hogy pontosan milyen tananyag és az ár megfelel a céljainak és a legjobb. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Associate of Arts
 • Építészeti tudományok
 • Tájépítészet
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum