Keystone logo

19 Tudományos munkatárs Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tudományos munkatárs
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzlet
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (19)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Tudományos munkatárs Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzlet

A társult fok gyakran követelmény a különböző munkahelyekre. Ez egy két éves program, amely lehetőséget ad a diákok alapvető készség készlet feladataik kívánt feladat. Befejezését követően társult fok, a diákok kívánnak maradni, több iskola vagy kezdeni a karrier.

Lehet, csoda, "Mi az Associate of Science in Business?" A diákok, akik folytatni az ilyen mértékű szerezni alapvető ismereteket a menedzsment, adminisztráció, marketing és egyéb szempontok kapcsolódnak az üzleti. Lehet hogy tanfolyamok kommunikáció, a kritikus gondolkodás, elemzése, üzleti funkciók, üzleti teljesítmény és a szervezeti hatását. A diákok azt is ki kell tölteniük a kutatási projektek és dokumentumok létrehozására biztonsági másolatot készíteni a kutatást.

Az előny megszerzése társult diplomát üzleti diplomások jól ismerik a különböző aspektusait a kereskedelmi vállalkozások.Ez teszi őket az óhaja, hogy a munkáltatók, ami partra őket egy jól fizető állást sem a különböző iparágakban.

Az ára résztvevő társult program a vállalkozások attól függ, melyik egyetem részt kíván venni. A költségek között változik az iskolák és az országok között, így fontos, hogy lépjen kapcsolatba a kívánt iskolában egy jobb ötlete.

Egy üzleti mértékben megnyitja a karrier lehetőséget nagy mértékben. A kisvállalkozások és a nagyvállalatok csak a marketingesek, menedzserek, adminisztrátorok, kutatók, toborzók, tanácsadók és a könyvelők. Az ilyen mértékű, akkor érdemesebb a vállalkozóvá válásra, a pénzügyi tanácsadó, egy műveleti elemző, egy aktuárius vagy a recepciós. Mezőkben, hogy szükség az üzleti szakemberek közé tartozik az orvosi, pénzügyi, oktatási, mérnöki és így tovább.

Nem kell várni, hogy megkapja társult of Science in Business.Akár akarjuk, hogy tanulmányozza az online kurzusok, vagy azt tervezi, hogy részt vegyen az élő osztályok, van egy egyetemi arra nézve, hogy tökéletes a helyzet. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.