Keystone logo

0 Tudományos munkatárs Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Vendéglátás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tudományos munkatárs
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Tudományos munkatárs Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Vendéglátás

Egy munkatársa tudomány olyan mértékben, hogy tudomásul veszi a tulajdonos, mint amelyek bizonyos kurzusok célja, hogy építeni készségek, amelyek segítik őket, hogy sikeres lesz a saját területén. Az ilyen mértékű túlmutat az alap alapvető osztályok, és arra ösztönzi jobban meg kell ismerniük a tudomány és annak különböző területeken összességében.

Mi társult Tudomány Vendéglátás? Ez programokkal ötvözi egy kis oktatást a bölcsészettudományi egy nagy általános üzleti ismeretek és még menedzsment fejlesztése, hogy a diákok a szükséges eszközöket, hogy végre szakszerűen semmilyen karrier érintő vendéglátás világon. A hallgatók általában teljes tanfolyamok, mint az irodalom, a kockázatkezelés, művészeti, pénzügyi számviteli, személyes pénzügyek, üzleti jog és egy sor egyéb speciális kurzusok annak érdekében, hogy a széles, változó tapasztalataikra alapozva szükséges lehet sikeresen dolgozni ezen a területen.

A készségek a hallgatók megtanulják az egész folyamat rendkívül értékes a munkahelyen kívül is.Tanulás, hogyan kell kezelni a pénzügyeit vezet egészségesebb személyes költségvetés, míg a tanulás a művészet és az irodalom segítségével egészítik ki minden olyan oktatás és szolgál kiváló módja annak, hogy a beszélgetések és másokhoz.

Az ára befejezése társult Tudomány Vendéglátás függően változik, hogy melyik intézmény vagy ország egy diák úgy dönt, hogy részt vegyen a kurzusok. Ott is lehet a különbség az árak között online és személyesen lehetőségeket is.

Mivel a vizsgálatokat ezen a területen is meglehetősen általános, a mértéke lehet alkalmazni felé sokféle potenciális karrier befejezésekor. Míg néhány diplomások használni ezt oktatást ugródeszkát intenzívebb tanulmányok, mások ugrás egyenesen néhány ígéretes karrier, amelyek tartalmazhatják pozíciók szálloda vezetősége, üdülők, éttermek, éjszakai klubok, túra műveletek, látogató irodák, vagy akár utaskísérők, mindegyik egy kifizetődő és szórakoztató lehetőség.

Diákok, akik nagyobb rugalmasságra van szükség a saját ütemezése, vagy talán él túl messze az iskolai választás részesíthető böngészte népszerű online modulok egyetemeken szerte a világon. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.