26 Cukrászat Oklevél & Oklevél degrees found
- Oklevél
- Oklevél
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Kulináris művészetek
- Cukrászat
- Észak Amerika7
- Nyugat-Európa 7
- Óceánia9
- Dél-Amerika 3
26 Cukrászat Oklevél & Oklevél degrees found
Kiemelt
FERRANDI Paris
Haladó szakmai program francia cukrászatból (tanúsítvány)
- Rennes, Franciaország
- Bordeaux, Franciaország
Oklevél
Teljes idő
8 hétig
Az egyetemen
Angol
A francia cukrászat művészetének elsajátítása szigorúságot és precizitást igényel, de egyben az ajánlat fejlesztésének és megújításának képességét is. Butik, dekorációs és rendezvénytermékekkel foglalkozunk új programunk során, hogy a résztvevők új inspirációkat és technikákat kapjanak magas szintű cukrászoktól.
Kiemelt
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Olasz süteményprogram
- Parma, Olaszország
Oklevél
Teljes idő
4 hétig
Az egyetemen
Angol
A tanfolyam olyan nemzetközi hallgatóknak szól, akik cukrászok szeretnének lenni, és a süteménykészítés következetes ismereteinek építésére összpontosít. A program átjáró mindazoknak, akik karriert akarnak kezdeni a sütemények készítésének világában, de nem rendelkeznek korábbi tapasztalatokkal ezen a területen.
Le Cordon Bleu Mexico
Tészta kiváló bizonyítványt
- Buenavista, Mexikó
- Mexicali, Mexikó
Oklevél
Teljes idő
Az egyetemen
Angol, Spanyol
Ez alatt a pálya, a diákok dolgozni kidolgozásáról szóló fagylalt, sütemény, petit négyes, művészeti alkotások segítségével cukrot és a csokoládét, és a felkészülés a desszertek éttermekben.
Schoolcraft College
Kulináris sütő- és cukrászművészeti bizonyítvány
- Livonia, Amerikai Egyesült Államok
Oklevél
Teljes idő, Részidő
1 év
Az egyetemen
Angol
A sütő- és cukrászművészeti bizonyítvány program biztosítja a pékségekbe, cukrászdákba, éttermekbe és szállodai pékségekbe és cukrászdákba való belépéshez szükséges készségeket. A tananyag minőségi sütés- és péksüteménykészítésre készíti fel a tanulókat. A két alaptanfolyam az alapvető készségekkel kezdődik, és fokozatosan a fejlettebb és kifinomultabb készségekre épül. A témakör a professzionalizmus, a biztonság és a higiénia, a diétás sütés, a sütési folyamatok és technikák, a piték, torták, kortárs torták, francia péksütemények, hideg és fagyasztott desszertek, csokoládé, tortadíszítés, kenyerek, sütemények és sok más kapcsolódó táplálkozási desszert.
Ferrières
A francia péksütemények alapvető és haladó technikái
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Oklevél
Teljes idő
7 hónapok
Az egyetemen
Angol, Francia
A cukrász szakos tanuló bővítheti elméleti tudását és gyakorlati készségeit a francia cukrászat terén. Megtanulja, hogyan készítsen klasszikus péksüteményeket, és hogyan bontsa ki a szabványosakat, játszva a formák, színek, szerkezetek és összeállítási módok körül. Megtanulja, hogyan kell meglepni a vendégeket, tetszetős szemüknek és ízlelőbimbójuknak.
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Páciens és sütőipari bizonyítvány
- Mariano Moreno, Argentína
Oklevél
Az egyetemen
Spanyol
Ez a program magában foglalja az olyan technikák gyakorlati oktatását, mint a különböző péksütemények elkészítése, az alapvető péksütemények, az alapvető süteménygyártás és a kenyérgyártás. Ahogy a diákok magabiztosabbakká válnak, a korábbi órákon elsajátított készségeikre építve egyre összetettebb süteményeket és desszerteket és végül teljes desszert menüt készítenek. A program kiegészül az ételkészítés minőségi szempontjaival, beleértve a higiéniát, a termékek azonosítását, a beszerzést és a költségek ellenőrzését. Az Intézet átfogó, egymást követő tanulmányokat kínál a sütés és péksütemények alapjairól, amelyek szükségesek ahhoz, hogy középszintű pozíciókba lépjenek be az iparba. A második félévben a hallgatók szakmai gyakorlatot végeznek, részt vesznek a tényleges közétkeztetési műveletekben, felkészülve jövőbeli karrierjükre. A lehetséges helyszínek közé tartozik az intézet saját étterme, a L´Ecole, vagy az üzemeltetett gyakorlati oktatási létesítmények, szállodák, éttermek, vidéki klubok, üdülőhelyek, kaszinók, gyógyfürdők és élelmiszer -szolgáltatók. Miután befejezte a bizonyítványt a cukrászdában és a sütésben, a diákok felkészültek és alkalmasak arra, hogy belépjenek az élelmiszer -szolgáltató iparba, vagy folytathassák az Applied Science fokozatot a cukrászda és sütés területén, elősegítve oktatási céljaikat és karrierlehetőségeiket. A tanúsítási program során megszerzett összes kredit átkerül a következő fokozatba.
Gato Dumas Colegio De Gastronomia (Columbia, Argentina and Uruguay)
Pékség
- Bogotá, Kolumbia
Oklevél
Az egyetemen
Olyan embereket vonzunk, akik arról álmodoznak, hogy vezető szerepet töltenek be, vagy saját vállalkozást folytatnak a cukrászda-pékség területén, és elviszik tehetségüket a világba. Hogy szenvedélyesek, kíváncsiak, nyugtalanok, kreatív és újító szelleműek, és mindenben kiválóságra törekszenek. Gato Dumas elkötelezett amellett, hogy összekapcsolja őket törekvéseikkel a sütőipari programon keresztül. ELKÖTELEZETTSÉGÜNK A legjobb tanulmányi tapasztalat. Álláslehetőségek elismert oldalakon. Összekötjük Önnel a világ legjobb gasztronómiai élményeit. A vállalkozói út felé hajtunk.
Arizona Culinary Institute
BIZONYÍTVÁNY A SÜTÉSBEN ÉS BELSÉGBEN
- Scottsdale, Amerikai Egyesült Államok
Oklevél
A diákok alapos bevezetést kapnak a professzionális főzéshez kapcsolódó alapvető készségekhez, technikákhoz, fogalmakhoz és elméletekhez.
Pax Institute of Education
III. TANÚSÍTVÁNY A KERESKEDELMI SÜTEMÉNYBEN
- Melbourne, Ausztrália
Oklevél
Az egyetemen
Angol
Ez a képesítés biztosítja azokat a készségeket és ismereteket, amelyek lehetővé teszik az egyén számára, hogy képzett kereskedelmi szakácsként kompetenssé váljon, és széles körű főzési ismeretekkel rendelkezik.
King's Institute of Management and Technology
III. Bizonyítvány a kereskedelmi főzöttségben
- Woolloongabba, Ausztrália
Oklevél
Az egyetemen
Angol
Ez a minősítés tükrözi a kereskedelmi szakácsok szerepét, akik széles körben használják a fejlett konyhai készségeket és a konyhai műveletek alapos ismeretét az étel- és menüelemek készítéséhez.
Nova Institute Of Technology
III. TANÚSÍTVÁNY A KERESKEDELMI SÜTEMÉNYBEN
- South Melbourne, Ausztrália
Oklevél
Az egyetemen
Angol
Ez a képesítés biztosítja a készségeket és tudást ahhoz, hogy kereskedelmi szakácsként készen álljon a munkára.
Australian Institute of Technical Training (AITT)
III. Bizonyítvány a kereskedelmi főzöttségben
- Melbourne, Ausztrália
Oklevél
Az egyetemen
Angol
Ez a minősítés tükrözi a kereskedelmi szakácsok szerepét, akik széles körben használják a fejlett konyhai készségeket és a konyhai műveletek alapos ismeretét az étel- és menüelemek készítéséhez.
Australian Adelaide International College
A IV. Bizonyítvány a kereskedelmi sütés terén
- Adelaide, Ausztrália
Oklevél
Az egyetemen
Ez a képesítés azokat a kereskedelmi szakácsokat tükrözi, akik felügyeleti vagy csoportvezető szerepet töltenek be a konyhában. Önállóan vagy mások korlátozott útmutatásával működnek, és a nem rutinszerű problémák megoldására diszkrécióval élnek.
Durban International College
III. Bizonyítvány a kereskedelmi főzöttségben
- Adelaide, Ausztrália
Oklevél
Az egyetemen
Angol
Ez a képesítés a kereskedelmi szakácsok szerepét tükrözi, akik széles körű, fejlett konyhai készségeket és a konyhai műveletek alapos ismereteit használják fel ételek és étlapok elkészítéséhez. Diszkréció és megítélés alapján némi függetlenséggel és korlátozott felügyelet mellett dolgoznak, a tervek, az irányelvek és az eljárások segítségével irányítják a munkákat.
New York College - Australia
IV. TANÚSÍTVÁNY A KERESKEDELMI SÜTEMÉNYBEN
- Moorooka, Ausztrália
Oklevél
Az egyetemen
Angol
Ez a képesítés azokat a kereskedelmi szakácsokat tükrözi, akik felügyeleti vagy csoportvezető szerepet töltenek be a konyhában.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Kevesebb részlet
Népszerű képzésformátumok
Oklevél Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek Cukrászat
A tanulmány a tészta magában foglalja a tanulás, hogyan lehet a különböző süteményekben és desszertek. Ez egy jó választás a diákoknak, akik remélem, hogy lesz cukrászok, pékek, vagy étkezési kritikusok.