Keystone logo
Írország

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Írország 2024

Intézmények száma: 19
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Írország

  Dublin Cultural Institute Limited célja, hogy minőségi angol nyelvtanfolyamokat biztosítson a hallgatók számára barátságos és barátságos környezetben. Célunk, hogy segítsük a diákokat oktatási és karrier céljaik elérésében, és támogassuk hallgatóinkat Írországban töltött idejük alatt.

  • Dublin Docklands, Írország

  The Institute of Banking (IOB) egy 33 600 tagból álló szakmai hálózat, amely a banki és a nemzetközi pénzügyi szolgáltatási szektorban dolgozik. Az IOB a dublini University College (UCD) elismert főiskolája. Kiválósági központ a pénzügyi képzés és az egész életen át tartó tanulás biztosítása terén a pénzügyi szolgáltatási szektor számára, programokkal a tagok számára karrierjük minden szakaszában.

  • Thomas Street, Írország

  Liffey College egy magán oktatási intézmény, amely Dublin történelmi és kulturális szabadságjogainak területén található. Kőhajításnyira vagyunk a Guinness-raktártól, a Christ Church-székesegyháztól, a dublini vártól, a Temple Bar-tól és a Grafton Street-től. A közelben számos kávézó, étterem és egyéb szolgáltatás is található.

  • Cork, Írország

  A Cork Oktatási és Képzési Testület (CETB) 2013-ban alakult a Cork City és Cork megyei VEC integrálásával, és 2014 januárjában a Corkban zajló Fás-képzés a Cork ETB hatáskörébe tartozott. A továbbképzés (FET) most először egyetlen, összefüggő, integrált struktúra részévé vált.

  • Blackrock, Írország

  Üdvözöljük a Blackrock Further Education Institute (BFEI), amelynek székhelye a Blackrock falu, Co. Dublin - korábban Senior College Dún Laoghaire (SCD), a testület áthelyezték a Dun Laoghaire júniusban 2014-ben és átnevezte a Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Írország

  Akár közvetlenül a foglalkoztatásba akar lépni, akár a harmadik szintre szeretne lépni, a Dun Laoghaire Further Education Institute üdvözli Önt karrierje következő szakaszában. Kiváló képzést nyújtunk a média és a hangzás, az egészség és a sport, a tervezés, a fenntartható energia, a számítástechnika és a technológia, valamint a művészet és a humán tudományok területén.

  • Cashel, Írország

  Minőségi kineziológiai képzést kínálunk, és hatékony, hozzáértő szakembereket állítunk elő a kiegészítő terápiák iránti növekvő igény kielégítésére. Végzőseink Írország és a világ minden táján segítenek az embereknek.

  • Tipperstown, Írország

  A Marketing Intézet az írországi marketing emberek szakmai testülete. Létezik „annak érdekében, hogy a marketingesek nagyszerű márkákat és nagyszerű karriert építhessenek”. Ezt a bevált gyakorlatok, a meglátások és a szakértői tartalmak megosztásával, a marketingszakemberek közösségének kiépítésével és a marketingszakemberek előmenetelének elősegítésével teszi.

  • Naas, Írország

  Az Irish Institute of Training & Development erőforrás-képzéssel és -fejlesztéssel foglalkozó tagokat képviselő nonprofit szakmai testület. Több mint 2000 tagunk üzleti, ipari, tanácsadói, önkéntes, közösségi, oktatási és állami szektorban dolgozik.

  • Kildare, Írország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Írország

  A Coláiste Dhúlaigh Továbbképző Főiskola (CDCFE) sokféle szakterületen kínál posztgraduális bizonyítvány (PLC) tanfolyamokat QQI 5. és 6. szinten, valamint felsőbb országos diplomán.

  • Mountjoy, Írország

  Itt a felekezetközi bibliai főiskolán a bibliai oktatás és a vezetői fejlődés kiválósága áll a tevékenységünk középpontjában. Felekezetközi bibliai főiskola vagyunk, és több mint harminc éve igyekszünk szolgálni az írországi egyházat.

  • County Dublin, Írország

  Az The Institute Of Education nincsenek korlátozások a tantárgy választása szempontjából. Mivel 26 tantárgy áll rendelkezésre, a hallgatók rugalmasan választhatják az érettségi bizonyítvány tantárgyainak kombinációját, amely leginkább megfelel erősségeiknek, érdeklődésüknek és jövőbeli törekvéseiknek.

  • Dublin, Írország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...