Keystone logo
Új-Zéland

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Új-Zéland 2024

Intézmények száma: 12
  • Auckland, Új-Zéland

  Az NCBT ( Newton College of Business and Technology ) az NZQA által akkreditált szolgáltató, székhelye Auckland. Új Zéland. Az NCBT 1995 óta van bejegyezve az Új-Zélandi Képesítési Hatóságnál (NZQA), és megalakulása óta a minőségi oktatás biztosítására összpontosít, nagy hangsúlyt fektetve a lelkigondozásra nemzetközi hallgatóink számára.

  • Wellington, Új-Zéland

  A Campbellben a hallgatók a legjobb angol nyelvű tandíjat kapják egy gazdagító hallgatói tapasztalat részeként Wellington és Auckland campusain. Büszkék vagyunk Campbell hosszú múltjára és hírnevére, amiért világszínvonalú tudományos tanulást nyújt gondozó és támogató környezetben.

  • Christchurch, Új-Zéland

  University of Canterbury International College (UCIC) exkluzív Pathway a University of Canterbury egyetemi programok. Az UCIC egyetemi transzferprogramokat (UTP) kínál, amelyek egyedülállóak Új-Zélandon. Az UTP-k megegyeznek a Canterbury Egyetem első évfolyamával.

  • Auckland, Új-Zéland

  Az New Zealand School of Wines and Spirits iskoláját (NZSWS) 2006-ban Jane Skilton MW alapította. Az NZ a Wine & Spirit Education Trust (WSET) tanfolyamok vezető szolgáltatója és az egyetlen WSET által jóváhagyott iskola, amelynek bormestere a tulajdonosa és üzemeltetője.

  • Auckland, Új-Zéland

  A Celia Hay által alapított New Zealand School of Food & Wine Boriskola a baristák, szakácsok, éttermi és kávézótulajdonosok, vendéglátás-menedzserek, sommelierek és borszakemberek, vendéglátóipari turisztikai vállalkozók, valamint a jó ételeket kedvelő emberek új generációját oktatja. 1995.

  • Auckland, Új-Zéland

  Üdvözöljük az Abacus Institute of Studies Auckland és Christchurch campusain. Kiváló oktatási szervezetet választott ki a tanulás támogatására és továbbfejlesztésére. A velünk töltött idő jelentős, és javasoljuk, hogy egyensúlyban tartsa tanulmányi tevékenységét és az egyetemi élet élvezetét.

  • Waitākere, Új-Zéland

  Az UUNZ küldetése, hogy a világ minden tájáról származó hallgatókat olyan tanulási tapasztalatokkal ruházza fel, amelyek felkészítik őket az új-zélandi és a globális munkaerő sikeres részvételére. Az UUNZ Új-Zéland vezető tanulási és iparágra kész képzési vállalkozásává kíván válni, amely átalakító oktatást nyújt.

  • Christchurch, Új-Zéland

  Ara Institute of Canterbury Ltd egy élénk, haladó, kormány által finanszírozott intézet, amely világszínvonalú, felsőfokú oktatást nyújt.

  • Auckland, Új-Zéland

  Az 1972-ben alapított Crown Új-Zéland egyik leghosszabb ideig működő felsőoktatási intézménye, amely képzést nyújt az utazás és turizmus, a vendéglátás, az egészségügy és a jólét, a számítástechnika és az üzleti tevékenység területén.

  • Auckland, Új-Zéland

  A Techtorium (ipari partnereink segítségével) inspirálja a kiviket az IKT-iparhoz való csatlakozásra. Emiatt az 1. kategóriába tartozó szolgáltatói státuszt elnyertük a tanfolyamok sikeres befejezésének elismeréseként.

  • Auckland, Új-Zéland

  Az Air New Zealand Academy of Learning képzési programokat a kiválóságra való törekvés szem előtt tartásával tervezték. Programjainkat olyan légiközlekedési szakértők fejlesztették ki, akik világszerte megértik a légiközlekedési ágazatot.

  • Wellington, Új-Zéland

  Pioneer egyetemi végzettség -szolgáltató Wellingtonban, Új -Zélandon.