Keystone logo
Argentína

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Argentína 2024

Intézmények száma: 3
  • Buenos Aires, Argentína

  A CASA otthont jelent, ezt a kifejezést az emberek általában használják lakóhelyük leírására. Mivel több, mint egy ház, az otthon biztonságérzetet, kényelmet, összetartozást és nyugalmat vált ki. A CASA-nál arra törekszünk, hogy a spanyol tanulást csodálatos élménnyé alakítsuk azáltal, hogy egy szoros közösséget hozunk létre diákjaink és oktatóink között, és közelebb hozunk más kalandorokhoz, akik ugyanolyan kíváncsiak, mint te, hogy megtudd, mit jelent Porteño (a Buenos Airesben született). Osztályainkat alkalmi utazóknak, volt pácienseknek és mindenki másnak terveztük, akik spanyolul akarnak tanulni, miközben élvezik Buenos Aires hatalmas kulturális tevékenységeit. Mindenki tudja, hogy a spanyol nyelvtanulás, miközben spanyolul beszélő országban él, a legjobb és leggyorsabb módja a kompetencia megszerzésének és a nyelv valódi megértésének. A CASA -ban összehozzuk ezeket a közös céllal, hogy megtanuljuk a spanyolt, és teljesen elmerüljünk az argentin kultúrában. Ennek eredményeként el fog menni azokkal az eszközökkel és magabiztossággal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megnyissa gondolatait, és mindent/mindenkit maga körül láthasson, mint lehetőséget a tanultak gyakorlására.

  • Rosario, Argentína

  A Jövőbeli Felsőoktatási Intézet 1991 óta kínál szakmai tanfolyamokat és diplomaprogramokat. Ez idő alatt az intézet bizonyított sikerei újra és újra megmutatkoznak a diplomások folyamatos magas szintű eredményei révén. Az intézet öregdiákjainak mintegy 70% -a azóta saját nyereséges vállalkozásokat hozott létre kapcsolódó tanulmányi területein.

  • San Juan, Argentína

  Az Universidad De Congreso (UC) a legfiatalabb Mendoza egyetemi intézményei közül. A Fundación Postgrado de Congreso támogatásával az UC-t ideiglenesen felhatalmazták a működésére a nemzeti végrehajtó hatalom 1994. december 28-i 2377 sz. Rendeletével.